вијагра...и се е можно:baeh:JBG brat sigurno nema da lazam poso bev tamu,a i ne sum slepa, a i idam so tipot 2 godini taka da...... ako ne veruvas tvoe si e, moe bese da kazam a koj veruva veruva koj ne ... toa e
не си набасала на вистинскиот и сеа бутај си краставици ако немаш друга работа:helou:abe najubo mi e sama...maskive veke ne se toa so bea sama maksimalno mozam da svrsam 8 pati , a so masko 3-4 pati ako svrsam svetsko cudo ke bide
Еве паметен одговор, само кој да разбере...2-3 Пати само се рачуна , после тоа .. .Телесно измачување !
не мора да значи...си уживам во "полна ноќ е*ење"...на кој му е измачување, нека не практикува...Еве паметен одговор, само кој да разбере...
2-3 Пати само се рачуна , после тоа .. .Телесно измачување !
не мора да значи...си уживам во "полна ноќ е*ење"...на кој му е измачување, нека не практикува...
Od 21:00-07:00 toa se 10 casovi a ti si svrsil 5 pati,me inetresira samo dali ja goltase sopstvenata spermata za da imas sto da isfrlis cetvrtiot i petiot pat?Ne go zemaj ova zdravo za gotovo ama sto e mnogu mnogu e,daj malce skrati pa ako saka neka si zemal i 5 viagri...вијагра...и се е можно:baeh:
не ми се верува и мене, макар да имам и од други слушано за поголем број свршоци:nesvest:. во текот на една вечер се имам "измалтретирано" до 5 пати, значи отприлика период од 21h до кај 07h.ми се случило и во некој си пократок период истата бројка, ама максимум ми е тоа (зборуваме без стимуланси нели?). за повеќе, кој како
не си набасала на вистинскиот и сеа бутај си краставици ако немаш друга работа:helou:
имаше кој да голта, не се секирај. како што рече девојчето пред мене што го цитирав, ако сакаш верувај ако не, твоја работа. ама ако почнеме да се обивнуваме за лажење на форумов, нема далеку да стасаме, нели?си правиме муабет, не се натпреваруваме..или барем јас така сум си сфатил. искрено, ако знаат да те запалат, ќе свршиш и повеќе пати. и реков, не сум земал ништо, не ни знам како изгледа вијагра...ако почнам на овие години да се клукам со хемии...шо да праам на 50?Od 21:00-07:00 toa se 10 casovi a ti si svrsil 5 pati,me inetresira samo dali ja goltase sopstvenata spermata za da imas sto da isfrlis cetvrtiot i petiot pat?Ne go zemaj ova zdravo za gotovo ama sto e mnogu mnogu e,daj malce skrati pa ako saka neka si zemal i 5 viagri...
не ни реков дека МОРА.кажав што ми се случува.Па значи на секој 5 мин свршуваш??!
Хух! Немора да значи дека ако цела ноќ се онадиш мора и 100 пати да свршиш!
Prvata ljubov nikogas ne se zaborava! :smir:bravo be decki ispadna deka ste Moja rucica najbolja Pi*ica mislev so nekoi isklucci