Се плашите ли од темнината? Зошто?

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
па тоа се случува оти се враќате сами.. празна улуца немате ништо за размислување..потполна тишина... и настапува стравот. :D затоа секогаш имајте некоја занимација.. .

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Кога како......абе од ништо не се плашам ама од куче колку шо се плашам то чудно е едно..:pos:

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
Пер отвори тема се плашите ли од куче :pos: имам и јас еден таков другар и пикинез да е се плаши... :) стајте музика на ушите и ма каква темнина од нишо нема да ви е страв.

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Е баш многу ме интересира ова..оти мене мн.страв ме фака од темница..сакам да слушнам ваше мислење..
абе се ок убаво сто си отворил тема ама со има тука мистерија????:uvo:
дефинитивно не и е тука местото:nenene::helou:

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
ивер ти мислам имаше спомнано у една тема дека си минал покрај некој куќа шо имало духови и те фаќало ного страх..ка си си одил од излеване ....

Член од
17 ноември 2007
Мислења
42
Поени од реакции
0
abe dobro sega sho se fakate tolku malku:)kaj da ja klam?vo seks i ljubov:)?uzivajte..vie gledate koja tema kaj e..pisete tuka kazvajte mislenje..

S

Sith_Lord

Гостин
Порано, уствари до осмо одделение. :nesum:

Кога ќе си легнев навечер, ми беше страв да се свртам накај ѕидот, зошто цело време осеќав дека има некој позади мене. Повеќе ме плашеше тишината отколку мракот. Затоа отварав прозор за да слушам звуци од надвор, башка малку посветло беше заради месецот.

Најјезиво ми било негде 5то одделение кога одев на англиски од осум навечер и проаѓав покрај еден трансформатор - тесно пролазче, мрачно позади трансформаторот, (којзнае какви срања се кријат позади него) па тоа зуење... :icon_mrgr

Sith

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
da vi kazam da
povejce od temnica se plasam otkolku od Duh

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
ивер ти мислам имаше спомнано у една тема дека си минал покрај некој куќа шо имало духови и те фаќало ного страх..ка си си одил од излеване ....
Пер чити поубаво , друго е страв друго да те полазат морници.
бар според мене.

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Се плашам,да али само кога сум сам или во друштво :pos2:
Иначе сам не се плашам, обично ме заплашуваат.

proxx

The Hardcore!
Член од
1 март 2007
Мислења
226
Поени од реакции
4
Па, кога бев помал се плашев. Дури ми беше навечер во влез да влезам.. детски филмови, духови триста чуда..
Искрено не се плашам во темница...

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
I mene mi e strafff od temnica paranoja me faka. A koa se vrakam od grad moram chalee da go teram da izleze pred vrata. Moze zvuci smesno, no mislam deka setoa toa e zasto vo detstvoto mi se ima sluceno situacija da se isplasam mnogu i sea toa mie ostanato kako fleka paranoicna na temnica.

Kajgana Shop

На врв Bottom