"Невидени" успеси на Македонската влада!

Член од
18 февруари 2008
Мислења
2.201
Поени од реакции
86
Ah ne deka mu pridavam znacenje.......ama steta da ne primetat drugite.Ne mozev da se vozdrzam.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
E sea ja posra.Ubavo kazano.Znaci ete doziveav u sopstvena drzava so znameto na RM na uniformava da dadam zakletva da go branam ovoj narod od vnatresni i nadvoresni neprijateli i da dojde covek od narodot da me narece krlez?Alal da ti e be masko.Uste i krvta na makedonskiot narod sum mu ja cical.Bravos uste ednas.
Па видовме 2001 како ја одбранивте државава.Ако не бевме ние од резервниот состав по Шапка и Тетовско а богами и низ Скопско-Кумановско,едно бранење што и удривте на државава,абе што да ти кажувам.Всушност не ни знам сега од кого ја браните државава еве кога се фативме за муабет,кажи некој барем потенцијален непријател,или изигрувате пожарникари по планините во лето кога беснеат пожари?:toe:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Па видовме 2001 како ја одбранивте државава.Ако не бевме ние од резервниот состав по Шапка и Тетовско а богами и низ Скопско-Кумановско,едно бранење што и удривте на државава,абе што да ти кажувам.Всушност не ни знам сега од кого ја браните државава еве кога се фативме за муабет,кажи некој барем потенцијален непријател,или изигрувате пожарникари по планините во лето кога беснеат пожари?:toe:
ABC за серење постои WC...немој овде...не е баш секоја работа за паметување.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
ABC за серење постои WC...немој овде...не е баш секоја работа за паметување.
Па така е бе Воне,Македонија како што гледам во последно време најмногу се брани во Ирак,Босна и Авганистан за што всушност Македонскиот народ издвојува најмногу пари преку зафаќања од буџетот.Му ја зголемиле платата за 30%,можеби затоа што изорал 300 хектари ниви и ги засеал со пченица,ебаго.:toe:

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
АБЦ не кажувај премногу мудро ке ти се смеат Вмроовциве.:)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Па така е бе Воне,Македонија како што гледам во последно време најмногу се брани во Ирак,Босна и Авганистан за што всушност Македонскиот народ издвојува најмногу пари преку зафаќања од буџетот.Му ја зголемиле платата за 30%,можеби затоа што изорал 300 хектари ниви и ги засеал со пченица,ебаго.:toe:
Ај жити мајка неразумното трошење на буџетот коментирај го преку други примери, ги има колку сакаш, платите на војската и полицијата се минорна ставка таму, и тие луѓе ги имаат истите економски и други проблеми како и секој граѓанин.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Ај жити мајка неразумното трошење на буџетот коментирај го преку други примери, ги има колку сакаш, платите на војската и полицијата се минорна ставка таму, и тие луѓе ги имаат истите економски и други проблеми како и секој граѓанин.
Богами и не се баш толку минорна работа,особено доколку ги претвориш во евра,ќе се чудиш и сам како е тоа возможно досега да не си приметил колку пари се трошат за полицијата и војската.:toe:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Богами и не се баш толку минорна работа,особено доколку ги претвориш во евра,ќе се чудиш и сам како е тоа возможно досега да не си приметил колку пари се трошат за полицијата и војската.:toe:
И.....сега што да распуштиме војска и полиција?

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
И.....сега што да распуштиме војска и полиција?
Кој вели да ја распуштиме бе,може да ја редуцираме,и онака е пренатрупана и непотребна во толкав број,штом ја испраќаме по светот да ги брани Американско-Европските интереси.:toe:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Еве кој три услови треба да станат видливи и кој треба да ги исполни Македонската влада:

Еврокомесарот за проширување на Европската Унија, Оли Рен, изјавил дека Македонија треба да ги реализира реформите во судството, јавната администрација, како и изборните реформи.
Изјавувајќи од Прага, Рен објаснил дека Европската комисија ќе го оцени прогресот на Македонија.
Рен ги повтори перформансите за Македонија што ќе бидат поставени и за започнување на преговорите за членство во Европската Унија.
Исто така, Еврокомесарот додаде дека 2009 година ќе биде одлучувачка за Западен Балкан.

Па добро бе,треба ли некој да им нацрта на нашиве власти кој се овие три реформи што останале незавршени,па да не мрчат името било услов,презимето,Грција,Мрција,дрн,дрн,дрн,мрн,мрн,мрн.......
Овие услови се од 95та наваму,значи владиве па и оваа практично ништо не сработиле досега,сето било само фалење и билдање рејтинг за следни избори.:toe:

Член од
18 февруари 2008
Мислења
2.201
Поени од реакции
86
Se mislev da te oteram u.......ama aj si vikam.Imam tehnika na disenje.Me smiruva.I mi uspeva.

Ae sea ostaj ne nas da si rabotime so si rabotime.Ne e ni bitno toa.Vrati se na temata i uzivaj.
Pozdrav.

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
ABC...stvarno...ne da se posra so ovoj post...
Usul malce be majka mu stara...

Член од
12 септември 2008
Мислења
359
Поени од реакции
4
па нели се правеш патриот шо се сега жалеш

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Абе..Прилеп е мал град...:helou: а он нека си спие мирно

Член од
9 септември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
63
АBC,ABC,...како он да е тема а не вмро ...остајте го човеко на мира ...арно шо му текнало да ги вика крлежи.па и така е.покачија ја платата на тие шо работат државна работа да, не ја покачија на другите...а зејтино да го прескокнеме ,ај да прескокнеме и денес да не јадеме.не го брана м АБЦ ама...нема смисла.а гујо стварно арен се погоди .да сме живи и здрави да начекаме...

НЕКОЈ ЧЕКАЈЌИ УМРЕЛ

Kajgana Shop

На врв Bottom