Па видовме 2001 како ја одбранивте државава.Ако не бевме ние од резервниот состав по Шапка и Тетовско а богами и низ Скопско-Кумановско,едно бранење што и удривте на државава,абе што да ти кажувам.Всушност не ни знам сега од кого ја браните државава еве кога се фативме за муабет,кажи некој барем потенцијален непријател,или изигрувате пожарникари по планините во лето кога беснеат пожари?E sea ja posra.Ubavo kazano.Znaci ete doziveav u sopstvena drzava so znameto na RM na uniformava da dadam zakletva da go branam ovoj narod od vnatresni i nadvoresni neprijateli i da dojde covek od narodot da me narece krlez?Alal da ti e be masko.Uste i krvta na makedonskiot narod sum mu ja cical.Bravos uste ednas.
ABC за серење постои WC...немој овде...не е баш секоја работа за паметување.Па видовме 2001 како ја одбранивте државава.Ако не бевме ние од резервниот состав по Шапка и Тетовско а богами и низ Скопско-Кумановско,едно бранење што и удривте на државава,абе што да ти кажувам.Всушност не ни знам сега од кого ја браните државава еве кога се фативме за муабет,кажи некој барем потенцијален непријател,или изигрувате пожарникари по планините во лето кога беснеат пожари?
Па така е бе Воне,Македонија како што гледам во последно време најмногу се брани во Ирак,Босна и Авганистан за што всушност Македонскиот народ издвојува најмногу пари преку зафаќања од буџетот.Му ја зголемиле платата за 30%,можеби затоа што изорал 300 хектари ниви и ги засеал со пченица,ебаго.ABC за серење постои WC...немој овде...не е баш секоја работа за паметување.
Ај жити мајка неразумното трошење на буџетот коментирај го преку други примери, ги има колку сакаш, платите на војската и полицијата се минорна ставка таму, и тие луѓе ги имаат истите економски и други проблеми како и секој граѓанин.Па така е бе Воне,Македонија како што гледам во последно време најмногу се брани во Ирак,Босна и Авганистан за што всушност Македонскиот народ издвојува најмногу пари преку зафаќања од буџетот.Му ја зголемиле платата за 30%,можеби затоа што изорал 300 хектари ниви и ги засеал со пченица,ебаго.
Богами и не се баш толку минорна работа,особено доколку ги претвориш во евра,ќе се чудиш и сам како е тоа возможно досега да не си приметил колку пари се трошат за полицијата и војската.Ај жити мајка неразумното трошење на буџетот коментирај го преку други примери, ги има колку сакаш, платите на војската и полицијата се минорна ставка таму, и тие луѓе ги имаат истите економски и други проблеми како и секој граѓанин.
И.....сега што да распуштиме војска и полиција?Богами и не се баш толку минорна работа,особено доколку ги претвориш во евра,ќе се чудиш и сам како е тоа возможно досега да не си приметил колку пари се трошат за полицијата и војската.
Кој вели да ја распуштиме бе,може да ја редуцираме,и онака е пренатрупана и непотребна во толкав број,штом ја испраќаме по светот да ги брани Американско-Европските интереси.И.....сега што да распуштиме војска и полиција?
Se mislev da te oteram u.......ama aj si vikam.Imam tehnika na disenje.Me smiruva.I mi uspeva.Па видовме 2001 како ја одбранивте државава.Ако не бевме ние од резервниот состав по Шапка и Тетовско а богами и низ Скопско-Кумановско,едно бранење што и удривте на државава,абе што да ти кажувам.Всушност не ни знам сега од кого ја браните државава еве кога се фативме за муабет,кажи некој барем потенцијален непријател,или изигрувате пожарникари по планините во лето кога беснеат пожари?
ABC...stvarno...ne da se posra so ovoj post...Па видовме 2001 како ја одбранивте државава.Ако не бевме ние од резервниот состав по Шапка и Тетовско а богами и низ Скопско-Кумановско,едно бранење што и удривте на државава,абе што да ти кажувам.Всушност не ни знам сега од кого ја браните државава еве кога се фативме за муабет,кажи некој барем потенцијален непријател,или изигрувате пожарникари по планините во лето кога беснеат пожари?
па нели се правеш патриот шо се сега жалешПа видовме 2001 како ја одбранивте државава.Ако не бевме ние од резервниот состав по Шапка и Тетовско а богами и низ Скопско-Кумановско,едно бранење што и удривте на државава,абе што да ти кажувам.Всушност не ни знам сега од кого ја браните државава еве кога се фативме за муабет,кажи некој барем потенцијален непријател,или изигрувате пожарникари по планините во лето кога беснеат пожари?