Непотребни навики...

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
Си ја гризам кожинката на прстите:tapp:Да си ги грицкав ноктите и така и така, ама јас кожинката на прстите, затоа цело време прстите ми се со рани

пушење, грицкање нокти(прсти), јадење гомна за се и сешто итн.

grickam nokti i ja lupam kozickata na prstite i se toa koa sum nervozna...

Грицкање нокти
читање весник од последна страна кон прва:)
кога ке земам книга го читам секогаш последниот пасус
шишките ги местам на секои 3 минути
...

грицкање нокти тс веќе нокти немам сеа прстиве ќе почнам пополека до остварување на својата цел да бидам без прсти:vozbud::toe:

Грицкање нокти, интернет(непотребно создавање навика од него, за која искрено немаш потреба), цигари- по малку.

Видов многу што споменуваат читање весник од последната кон првата страница. И јас тоа секогаш го правам, само што не ја гледам лошата навика тука :toe:.

Инаку: проверување на фризура на секој одраз од автомобилски стакла ... има сигурно уште неколку ама не ми работи мозоков нешто... :helou:

Видов многу што споменуваат читање весник од последната кон првата страница. И јас тоа секогаш го правам, само што не ја гледам лошата навика тука :toe:.

А јас си мислев дека сум единствената што така чита весници :pos2::pos2::pos2:

Ги грицкав ноктите, престанав...
Пушев цигари... сега сум во фаза на иткажување...

Нон стоп си ја чепкам косата, ја кубам, ги кинам ресцветаните делови... е за тоа и ќотек можам да изедам...
Полесно престанав да ги грицкам ноктите, отколку сега тоа со косата...
ама затоа па ја носам врзана...

Грицкање нокти кога има некој неизвесен натпреват.Просек за 90 минути 5 цм на нокт.:nesvest:

Да пијам сок од шише..
на братми ова премногу го нервира зошто таков е несака многу такви ствари.. премногу се гади
исто само ја чепкам косава.. незнам да ја оставам на мира
и кај и да одам мобилниот ми е врака само.. не се одвојувам од него

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom