Формула 1 сезона 2008

• Креатор на темата Креатор на темата bavarec_oh
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке биде шампион во 2008?

• K.Raikkonen

Гласови: 65 32,7%
  • F.Massa

Гласови: 54 27,1%
  • L.Hamilton

Гласови: 70 35,2%
  • H.Kovalainen

Гласови: 0 0,0%
  • F.Alonso

Гласови: 4 2,0%
  • N.Piquet Jr.

Гласови: 2 1,0%
  • R. Kubica

Гласови: 4 2,0%
  • некој трет...

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    199
хахаххаха еве и официјално. :pos2: сега маса е само на 2 бода од хамилтон хехе:vozbud:

Ииииииииии.... можеби педерски, но можеби реално. Не ја гледав трката, не можам да коментирам. Според се што можам да видам Хамилтон му ја сече кривината на Кими, и требаше да го пропушти потоа (што и на видеото се гледа дека Кими остана напред), за потоа да го помине.... Јбг, а ова втор инцидент е на Кими и Хамилтон, сетете се на оној во Канада. И тогаш Хамилтон направи глупост.

Ииииииииии.... можеби педерски, но можеби реално. Не ја гледав трката, не можам да коментирам. Според се што можам да видам Хамилтон му ја сече кривината на Кими, и требаше да го пропушти потоа, ако овој не излеташе.... Јбг, а ова втор инцидент е на Кими и Хамилтон, сетете се на оној во Канада. И тогаш Хамилтон напраби глупост.

Ја ги гледав последните 15ина круга, и и` ја не знам се шо било.
Ама за ова измеѓу Хамилтон и Раиконен очекував одма да има казна за Хамилтон. Како и да е, ако возач ја пресечи шиканата и претекни друг возач, треба да го пропушти.:smir:

лелеелелел, каков малер за ферари (за кими поточно), но среќа за МАСА, ајде мајсторе можеш шампион да станеш.

Dobro be da mu ebam majkata ubavo pisuva.stujardite odlucile da go kaznat hamilton za 25 sec.no ne e oficijalno deka massa e prv.kako citate vie neznam. sto ako mc laren podnese zalba.i ostane samo paricna kazna.

ja ne vidov nisto nelegalno od hamilton kon raikonen.sepak hamilton izleze od patekata na nelegalen nacin go pomina no site vidovme deka go pusti pak raikonen da pomine i posle pak go pomina.a za turkanjeto nisto nema tuka samo paricni kazni.

posle trka moze samo na mclaren da mu zemaat bodovi i da se kaznuvaat nivnite vozaci ,a na site drugi na celo so FERARI samo so pari se odvivaat kaznite.

Prvo gledi so se slucuva posle pravi muabet i kolovainen greskite se plakat i na massa go kaznia ama ne bese tolku golema katastrofata

Форумла 1 = тежок буЉшит (и тоа во последниве 2-3 години, пред тоа беше екстра).

Епа измислија 300 нови правила за да ја прекинат доминацијата на Шумахер. Што не ви чини сега? Гледај го видеото од ФантомИкс накај 0:18 ќе видиш што се случува.

Еј што е ова бе се вака педерско ќе ни зимаат бодови, пак изгледа ќе ја направат да изгубиме како лани. Па Хамилтон не е крив, точно е дека ја исече кривината но го пропушти Раиконен иако можеше да го помине, престихнувањето на Хамилтон врз Раиконен беше 10ина секунди подоцна, веќе ова досадно станува, секогаш Мекларен е крив.

Invincible делумно ми го зеде зборо. Иако бев голем фан на Шумахер, факт е дека сега Ф1 е далеку поинтересна, оти нема некој да доминира. (од 19 трки 17 први и 2 втори места (и клупскио колега да осети шо е победа))
Е сега, на фановите на Мекларен и Хамилтон шо не им одговара то правило (за пресечена шикана) во моментов, не навлегувам во таква дискусија.

Ја викам да се воведе уште едно правило кое гласи:
Доколку на прво место на некоја трка е болид кој не е на Ферари да биде казнет со 10 позиции и доколку на крајот од првенството Ферари не е прв да му се одземат сите поени не тимот кој е пред нив на генералниот пласман. Така ќе биде најфер :)

Ја викам да се воведе уште едно правило кое гласи:
Доколку на прво место на некоја трка е болид кој не е на Ферари да биде казнет со 10 позиции и доколку на крајот од првенството Ферари не е прв да му се одземат сите поени не тимот кој е пред нив на генералниот пласман. Така ќе биде најфер :)

Ја викам на Маса и Раиконен да им се дај титула за шампиони (со исто бодој, максимум шо можи), исто и на Ферари и да нема Ф1 појче сезонава. За другата слично сценарио да биди. :nesum:

Разбирам оти ви е криво за Хамилтон (тие шо сте за Меккларен и за Луис) ама претерувате ебаго.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom