- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.970
- Поени од реакции
- 73.951
Да не знаеш што направивме на вчерашната пријателска ако вопшто се одиграла???Na fudbalski rezultati seuste go nema staveno prosloto kolo so tabela.
Да не знаеш што направивме на вчерашната пријателска ако вопшто се одиграла???Na fudbalski rezultati seuste go nema staveno prosloto kolo so tabela.
so kogo i koga igrate prijatelska?utre e.taka znam.
Мене другар ми ми спомна нешто дека вчера требаше да играат со незнам на Т некоја екипа од четвртиве лиги. Мислам ми кажа Текстилец ама не сум сигуренso kogo i koga igrate prijatelska?
Бев вчера,резултатот заврши 4-1 или 5-1 за Славија нешто така беше.Не го проследив до крај мечот.Инаку Даркмен играше десен бек цел меч.Мене другар ми ми спомна нешто дека вчера требаше да играат со незнам на Т некоја екипа од четвртиве лиги. Мислам ми кажа Текстилец ама не сум сигурен
Сме тепале 5:1 сега дознав и има уште некој интересен факт не е за во јавност:helou:Бев вчера,резултатот заврши 4-1 или 5-1 за Славија нешто така беше.Не го проследив до крај мечот.Инаку Даркмен играше десен бек цел меч.
Сме тепале 5:1 сега дознав и има уште некој интересен факт не е за во јавност:helou:
Го знам Марко Мило ми е што имаме Комита во тимот И ме импресионираше со играта на пријателската со Работнички иако Мандар му рекол дека разочарал Иначе очекувам лесна победа во Слупчане. Тешкото доаѓа одпосле. Ги имаме најтешките гостувања едно по друго. Во шишево, па со ССК во Драчево и во Арачиново. Ако победиме сегде сигурен сум дека ќе влеземе во втора лигаTocno taka sme pobedile,igral i Marko na Zakardo covekot i dal gol.
Би требало да сме први иако Лисиче има меч помалку но и со победа во тој имаме подобра гол разликаkako e tabelata momentalno?
Честито победа нека вие :smir::helou:Besa-Slavija 2-3 e rezultatot.pozdrav idemo dalje....