Фан Клуб: Славија

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.951
so kogo i koga igrate prijatelska?
Мене другар ми ми спомна нешто дека вчера требаше да играат со незнам на Т некоја екипа од четвртиве лиги. Мислам ми кажа Текстилец ама не сум сигурен:toe:

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Мене другар ми ми спомна нешто дека вчера требаше да играат со незнам на Т некоја екипа од четвртиве лиги. Мислам ми кажа Текстилец ама не сум сигурен:toe:
Бев вчера,резултатот заврши 4-1 или 5-1 за Славија нешто така беше.Не го проследив до крај мечот.Инаку Даркмен играше десен бек цел меч.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.951
Бев вчера,резултатот заврши 4-1 или 5-1 за Славија нешто така беше.Не го проследив до крај мечот.Инаку Даркмен играше десен бек цел меч.
Сме тепале 5:1 сега дознав и има уште некој интересен факт не е за во јавност:helou:

Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
Zdravo..........

Golem pozdrav od Risto ReD DeviL od kisela voda do upravata na fc.Slavija na celo so Mandar i daj boze da vlezeme ovaa godina vo vtora liga,imaat golemi ambicii.Pozdrav do site navivaci na Slavija pozdrav do Sumari.Se gledame vo sabota vo Slupcane ni trebaat tie 3 boda mnogu ni se vazni.....
Pozdrav i pisete i ostavajte komentari kako mislite kako igraat vo momentov fudbalerite dali se dobri i toa........
Pozdrav od ReD DeviL.................:pehar::pehar::pehar::pehar:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.951
Tocno taka sme pobedile,igral i Marko na Zakardo covekot i dal gol.
Го знам Марко:):) Мило ми е што имаме Комита во тимот :) И ме импресионираше со играта на пријателската со Работнички иако Мандар му рекол дека разочарал :):) Иначе очекувам лесна победа во Слупчане. Тешкото доаѓа одпосле. Ги имаме најтешките гостувања едно по друго. Во шишево, па со ССК во Драчево и во Арачиново. Ако победиме сегде сигурен сум дека ќе влеземе во втора лига:vozbud:

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
covekot se vraka od teska povreda.dobar e.so trening ke se vrati.ama raspored u pm...ke vidime.ajd...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.951
kako e tabelata momentalno?
Би требало да сме први иако Лисиче има меч помалку но и со победа во тој имаме подобра гол разлика:):)
Како што кажав следуваат тешки мечеви и ако ги добиеме сите три тешки госувања тогаш не би требало и со пораз во Лисиче да имаме проблем за влез понатаму..

Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
Zdravo..........

Pozdrav do fc Slavija i mislam deka treba da pobedime vo Slupcane a za Marko sto da kazam dobar fudbaler uste treba da trenira i da dava maksimum,ubavo kaza Mandar deka se vrati od teska povreda i poleka poleka go gledavme se vraka vo ritam,taman se vraka koga doagaat poteskite utakmici i gostuvana.A da isto e i vatren komita toa da pozdrav do site a posebno do Mandarosa od negoviot drugar Zakardo-Rikardo-Dos-Santos-Oliveira........:pos2::pos2::pos2::pos2:

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Besa-Slavija 2-3 e rezultatot:toe:.pozdrav idemo dalje....

Kajgana Shop

На врв Bottom