БРАТ ЉУБЕ ЗА МАКЕДОНИЈА

Статус
Затворена за нови мислења.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Hmmmm..ne e losa idea za devizen priliv: SAFARI LOV NA LAVOVI.. :) , samo uste da se dogovorime kogo se ke go upotrebime kako mamka za lavovi... :)

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
Па ние ги каниме да дојдат на вечра одамна...се плашат педеракисите...

Или да повторам уште еднаш:

XV.VII.MCMLXXXIV

ВАКА ТРЕБАШЕ
ЗА САФАРИ
ТРН
БЛАГОСЛОВ

БРАТ ЉУБЕ

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
nam mozad da ni zavidat mnogumina za mnogu nesta :pusk:
ramushe :)tocno bas zaviduvaa nemozat da pokazat tolku divjastvo kako vas:) umirat za zelba da bidat divi i primitivni neandertalci kako vas:)bogami vise divim ama nikako da stanam div:pos2: :pos2: :pos2: ps.pls aj pricitaj ja knigata POVIK NA DIVINATA .

Член од
15 декември 2007
Мислења
58
Поени од реакции
0
ramushe :)tocno bas zaviduvaa nemozat da pokazat tolku divjastvo kako vas:) umirat za zelba da bidat divi i primitivni neandertalci kako vas:)bogami vise divim ama nikako da stanam div:pos2: :pos2: :pos2: ps.pls aj pricitaj ja knigata POVIK NA DIVINATA .
pa ne moze sekoj kopuk da stane div ..kako ste samo kulturni vie pametni mirni
seznajkovci i sekoj koj ke stigne ke vi udri cvrga a od kultura vie fala ke mu recite ..bravo taka treba ..askolsun

Член од
27 ноември 2007
Мислења
203
Поени од реакции
0
Со војници кои како пичиња убиваа од заседи?:kghdf:
И наводни цивили кои држеле оружје, а кои по смртта станаа цивили?
Оди бегај бе!
tie sto gi narekuvas picinja ne odea za pari da vojuvaat a nitu se dezertiraa kako Vasite Vojvodi:) pa odluci koj e picka toj sto se bori bez pari ili toj sto odi zaradi dobra plata?

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
tie sto gi narekuvas picinja ne odea za pari da vojuvaat a nitu se dezertiraa kako Vasite Vojvodi:)
тука си 100% во право..не одеа за пари..туку за прашок

шмркни една од мене брате...:vozbud:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
203
Поени од реакции
0
тука си 100% во право..не одеа за пари..туку за прашок

шмркни една од мене брате...:vozbud:
koj te lazel be pederce ti nemas kontakti so nasiov svet pa veruvas gluposti koj sto ke ti kaze pa go zemas zdravo za gotovo zosto tebe taka ti godi.. picinja se tie od ARM i Lavovi sto se plasea da izlezat vo front samopozadi punktovi sedea samo za da zema 500 evra plata hahahaha picketinee

B

Borg_Drone

Гостин
koj te lazel be pederce ti nemas kontakti so nasiov svet pa veruvas gluposti koj sto ke ti kaze pa go zemas zdravo za gotovo zosto tebe taka ti godi.. picinja se tie od ARM i Lavovi sto se plasea da izlezat vo front samopozadi punktovi sedea samo za da zema 500 evra plata hahahaha picketinee

Ејј шкенндо ова ме насмеа:pos2::pos2::pos2:

Не збори за храброст се виде вашата храброст во Бродец и во Арачиново......

Кога јадевте ракетки од Ми-24
И кога немавте што да правите па ги викавте американците со автобуси да ве собираат и да ве носат на Косово.....:):)

K

KomitaMKD

Гостин
Дечко 21 век е . Помина времето од тепање за да се види кој е поголем маж . Ама да знаеш .Секој човек има граница на толеранција .

Член од
27 ноември 2007
Мислења
203
Поени од реакции
0
Ејј шкенндо ова ме насмеа:pos2::pos2::pos2:

Не збори за храброст се виде вашата храброст во Бродец и во Арачиново......

Кога јадевте ракетки од Ми-24
И кога немавте што да правите па ги викавте американците со автобуси да ве собираат и да ве носат на Косово.....:):)
ajde razmisli iskoristi go mozokot malce ne veruvaj sesto sto kazuvaat na tv vasiot minister za odbrana rece za 24 casa vo sred aracinovo kafe ke pijam tie 24 casa se napravija mesec i nesto... pa posle demek avtobusi dojdoa da zemat raneti i ubieni od uck a koj gi vide nikoj? razmisli malce zoso dojdoa avtobusite pa ke prajme muabet.. bas se cudam dali navistina gi nosea ranetite ili ubienite od uck ili od arm... najmalku ke imase nekoja slika od uckite vo avtobusot.. :)

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
бирај си ги мудро зборовите шкендо...пази со навредите...

1.смислилие лугет камери па видовме..бели гаки и автобуси во арачиново, аргета паштети во тетово и како радишанци добар котек ви дадоа...

2. доброволци имаше повеке од оружје што беше дадено...

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Абе Албанци Албанци, еден македонски физички работник со 4 то одделение образование е повреден од вашите таканаречени интелектуалци....поголеми плачковци и пичиња немало од вас на овој бели свет, кога некој ќе почне да ве млати одма цвикате кај Американците и кај Европа молите за помош.....ебате јаките војници ебате....а вашите ружни фаци со носеви ко шпакла за сечење бурек, жолти и испакнати заби и румени образи како удрени со копач, се должат на вашата сексуална сколност да општите со своите мајки, сестри и блиски роднини

Член од
27 ноември 2007
Мислења
203
Поени од реакции
0
бирај си ги мудро зборовите шкендо...пази со навредите...

1.смислилие лугет камери па видовме..бели гаки и автобуси во арачиново, аргета паштети во тетово и како радишанци добар котек ви дадоа...

2. доброволци имаше повеке од оружје што беше дадено...
abe sto vide jas nepamtan barem eden da sum videl vo avtobusite

Член од
27 ноември 2007
Мислења
203
Поени од реакции
0
Абе Албанци Албанци, еден македонски физички работник со 4 то одделение образование е повреден од вашите таканаречени интелектуалци....поголеми плачковци и пичиња немало од вас на овој бели свет, кога некој ќе почне да ве млати одма цвикате кај Американците и кај Европа молите за помош.....ебате јаките војници ебате....а вашите ружни фаци со носеви ко шпакла за сечење бурек, жолти и испакнати заби и румени образи како удрени со копач, се должат на вашата сексуална сколност да општите со своите мајки, сестри и блиски роднини
za tie kako tebe sto ne ja naucija lekciata od 2001 ke ima povtoruvanje :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom