Кајгана DоtA турнир

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Со даци16 и Моон Рајдер или како беше сеуште немам контакт =/

Moon rider me drugar ke mu kazam da te addne ili ke mu kazam koga ke igrat u sabota u 12 vs nas :)

Koga ke se igrat polufinalinjata ? Vtora smena sum na skolo od ponedelnik =))

И кога сега? 11 или 12?

Едит:Му пишав на Мац по пп но еве и тука ке постирам не ли може да има правило доколку на некој играц му падне нетот на пр до 5 или 10 мин од играта да почнеме одпоново а ?

Топ дечки...
ја сеа играв со Мерфолк добар тимски играч е...првата без лаг ги згазивме а втората...сум заборавил колку про креатори има на б.нет па со 4 сек лаг игравме...
И уште типот лекции ќе ни држел ROLF

Tim 4
Playboy
Exelion
G e G o
Ddime

Со Ddime контактираме и сигурно играме ... ама другиве 2 ца нигде ги нема , барем по пп пишите дали играте или аднете ме на мсн

mac)) напиша:
6.Ако некој играч отиде АФК или му падне врската во првите 20 мин (или до 10 лвл) тогаш играта ќе се пренови со замена или со истиот играч.
Второто паѓање на врска на некој играч од истиот тим..Ќе има можност да продолжи со тројца
Si mozel barem da gi procitas pravilata : )

Dzingis i runBABYrun nemaat pishano veke 1 mesec. Vcera im prataiv PP, cekam odgovor : )

Merfolk kaza deka ke igra, a kaza i deka saka medal : )

Dzingis i runBABYrun nemaat pishano veke 1 mesec. Vcera im prataiv PP, cekam odgovor : )

Merfolk kaza deka ke igra, a kaza i deka saka medal : )

runbabyrun ce igra. ми кажа денес. бидејќи нема интернет, ќе игра од друго место.

Значи од мојот тим нема трага од Даци. Со моон се слушнав.

Одма тука пишете ми каде во Ск има нет кафе со хамачи...
Дали ќе игра мојот тим од тоа зависи :S

Ја зборев со Playboy вчера и он ми рече дека у Сет може да се стаи ама бев денес и не можело...

Пишете тука,пп или на мсн...Не е битно населба која само да има добар нет и Хамачи

Ќе ги замолам утре играчите од тим 3 и тим 1 ако има проблеми со наоѓањето Хамачи за играчите од мој тим да играме на б.нет...
Јас ќе бидам во сет 1 со nightshade (он немал хамачи) па ако не успееме да снимиме.

него утре е Gameday луѓе...
Пријавувајте missing players...

играм и јас НАЈВЕРОЈАТНО.
За интернет се снајдов некако успеав да го напраем мојов.
Но проблемот ми е околу хамачи, и никако не можем да го напраем.
Последната надеж ми е Shorty, ќе го викнем кеј мене и да види дали може да го направи а ако не може.... не играм :( и за играњето ќе ви кажам во најбрз рок.
се надевам дека нема да се налутите

А мора да играм прФ тим 3 ? Пошо ја стварно неможам 11 саатот ако се игра тогаш нека барат нов играч . И во 12 да се игра пак ке неможам да стигнам + незнам дали го најдоа Фамоус Ласт Ворд , го нема никаде ..
Флих ??
Обавеза : Тренинг 11 часот до .. барем 1 , 1 и нешто да се игра 3 тим.

Јас ве преместив за кога ќе завршиме ние првата...
Сеа не е проблем ќе ве почекаме ако треба...
Тим 1 во ред е со вас во 1 саат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom