Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mozno e ama pa znaes so se desava,onaka po tolku gledanje mu priznaes na tipot znaes onaka mislam deka custvuvam nesto poveke od drugarstvo kon tebe ke se ilplasi i ke si zamine.Mene mi se ima deseno istata situacija i bolese veruvaj.Onaka mnogu mi bese glupo koga najdobriot drugar mi prizna deka me saka i sakase prvo da me smuva pa da ideme.Ottogas ne sem drugari![]()
А што кога дечкото ќе стане повеќе другар отколку љубовник???? Што би сториле?
vrskata ja unistuva nedostatok na drugarstvo, a ne nedostatok na sex.
А што кога дечкото ќе стане повеќе другар отколку љубовник???? Што би сториле?
Vi se slucilo li nekogas vakvo nesto:
Odis so nekogo,znaes deka te saka,super vi e vrskata,non-stop ste zaedno, go sakate se ok... ama,ponekogas go gledas samo kako mnogu dobar drugar. Mozno li e dve custva vo isto vreme?????????.....
:love2: :cug:
Сепак, во својата суштина, единствената разлика меѓу пријател и партнер е границата на физичката блискост, што со пријател не си дозволуваш да ја преминеш.
Да, се сложувам за мислата.Ова е суштината на темава.Другарство помеѓу машко и женско неможе никогаш да има токму поради оваа работа.Ако машко и женско се зближат неминовно е да се премине таа граница т.е тоа пријателство,другарство да премине во нешто повеќе или да се раздвојат патиштата.
Има една мисла која важи и тука-Ако одолееме на некое искушение,тоа не е затоа што ние сме карактерно јаки туку дека тоа искушение е преслабо.И ова е факт.