Што највеќе ви фали во вашот мобилен телефон?

Само тонови за порака зш од секогаш ми биле проблем....сакам , сакам, тонови за поракаааааа

блиц и меморија од 1 GB пошо ова од 514 MB не ми е доволна очигледно

Само тонови за порака зш од секогаш ми биле проблем....сакам , сакам, тонови за поракаааааа

самсунг да не имаш??? и мене ми фалат тонови за порака..не е фер

Ми фали блиц,добра камера и мразам што неможам да ставам лозинка на повицине:nesum:

самсунг да не имаш??? и мене ми фалат тонови за порака..не е фер

неее имам нокиа ама ми фалат, сакам јас од оние кратките тонови , не од оние што се дерат, зборат.....

Mi fali sopstven telefon (stalno koristam od nekoj drug).
да ти купам?
или ајт бирај:
18112008105mt5.jpg

Ми фали добра песна за аларм, сите што ги ставив одвратни ми станаа :)

Па речиси ништо не ми фали, одличен е малиот, верно ме служи веќе 2 години... Ми фали само меморија за пораки! Не можам веќе... Секој ден сум во тешки маки да бирам убави пораки што ќе ги избришам за да ми стигнат нови! :( И кога сме веќе кај тоа, да не знае некој дали и како можам да префрлам пораки на компјутер? :pipi:

Па речиси ништо не ми фали, одличен е малиот, верно ме служи веќе 2 години... Ми фали само меморија за пораки! Не можам веќе... Секој ден сум во тешки маки да бирам убави пораки што ќе ги избришам за да ми стигнат нови! :( И кога сме веќе кај тоа, да не знае некој дали и како можам да префрлам пораки на компјутер? :pipi:
на што модел? add gsmhacking@live.com or www.forum.gsmmkd.com ќе најдеш инфо.
btw мене ми фали поефикасна тастатура за пишување брзо смс пораки, оти користам перфектно мултимедијално телефонче, ама тастатурата му е шит!
nokia-n82-04.jpg

меморија . 80 мб иам тапа ... :nesum:

што ми фали?

ми фали некоја нова тема (знаете, позадина)! знам, има милион за симнување од нет, ама ете баш за мојот не се потрудиле да направат :nesum:почнав да барам на нет помош за тоа како да направам, ама не ми одеше баш...
од самиот мобилен имам две, wallpapers менувам нормално, ама зошто да бидат само црвена и сина, кога може да биде и зелена, розева, виолетова и слично...
инаку другото е океј! баш вчера си земав картица од 1gb со адаптер и така...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom