Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
Zavisi od poker stranata kaj sto ke gi zemes parite. Imas odreden broj na poeni koi sto treba da gi napravis za da go oslobodis bonusot i da mozes da gi vadis parite. Na PartyPoker se 100 PartyPoints, na FullTillt mislam deka isto.

А што значи ова Expiry date ? Ако не ги направам поените за 3 месеци, не ми се важат парите или...?

А што значи ова Expiry date ? Ако не ги направам поените за 3 месеци, не ми се важат парите или...?
Ќе ти го одземат неисчистениот бонус, ама ако не ги направиш поените за 3 месеци нема зашто ни да играш :) Се прават лесно така да не се секирај, само играј од време на време.

www.igrajpoker.blogspot.com >>Земи 50 $ на покер<<

ај некоја препорака, која сметате дека е најбоље покер страна да се регистрирам, (pokerstars,fulltilt,BWin) али во смисла најбрза трансакција,голем број турнири,бонуси, итн
Tnx

Ќе ти го одземат неисчистениот бонус, ама ако не ги направиш поените за 3 месеци нема зашто ни да играш :) Се прават лесно така да не се секирај, само играј од време на време.

Уште ова да те прашам и толку. :)

Ево пример правам 150$ и имам сега направено 100 поени на partypoker пред да ми истечит бонусот. И сега ако сакам да ги извадам сите 150$ (значит тука спаѓа и бонусот) на сметка ќе ми пуштат 150$ или 100$ ?

Уште ова да те прашам и толку. :)

Ево пример правам 150$ и имам сега направено 100 поени на partypoker пред да ми истечит бонусот. И сега ако сакам да ги извадам сите 150$ (значит тука спаѓа и бонусот) на сметка ќе ми пуштат 150$ или 100$ ?
Ako si gi napravil tie 100 poeni, ke ti gi dade site 150 $ .
( Sorry sto pisuvam latinica nesto me zaebava fontot. )

Луѓе дајте помош за прашањата , тешко се снаоѓам околу одговорите :)

http://www.pokernetonline.com/index.php?uid=NDU2NQ==

Има некој искуство со оваа страна? Иста е како покерстратеџи.
За покерстратеџи имам докази дека стигаат парите, па и доста луѓе од форумов веќе ги добија, за оваа страна искрено немам слушнато досега.

--- надополнето ---

Другар ти пишав ма скајп, те немаше онлајн... ако се најдеме денес, ке ти го решам квизот, ако не пиши кога ке си на компјутер да се договориме.

За покерстратеџи имам докази дека стигаат парите, па и доста луѓе од форумов веќе ги добија, за оваа страна искрено немам слушнато досега.

--- надополнето ---

Другар ти пишав ма скајп, те немаше онлајн... ако се најдеме денес, ке ти го решам квизот, ако не пиши кога ке си на компјутер да се договориме.

Го решив , фала у секој случај ;) сега чекам на парите

Dear Customer,

This is xxxxx from the Titan Poker Support Team.

You’re welcome.

Upon further checking, we can confirm that you will receive 150$ free no
deposit bonus if you will link your account with pokernetonline. The $15 will
be manually registered to your account. The extra $25 will be redeemed once
you accumulated 2,000 points, $45 after redeeming 5,000 points, $65 after
10,000 points.

Have a nice day.

Им пратив порака на титан покер и ми кажаа дека е валиден афилиате партнер страната и дека 100% ке ми стигне бонусот. Ама премногу поени се ова за чистење, скоро невозможно е. Во секој случај може да се земе и да се проба. За проба пари не се зима :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom