Smoke_a_lot
НЕСОПИРЛИВ
- Член од
- 16 март 2008
- Мислења
- 707
- Поени од реакции
- 63
Моментално иде панк на радио кајгана повелете...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Панкери....а даа то беа рокери кои не знат да свират!
Не, панкери се рокери кој имаат свој став и не дозволуваат никој да владее со нивните животи (така јас го сфаќам панкот) а дека не знаат да свират, не би рекол зошто познавам мн рокери и металци што пичат солажи со по 100 ноти у такт и пак не можат да фатат еден основен панк трзај така да не си у право!
Во денешниов панк , па баш и не праќаат некоја порака....Не реков дека не може никој да ги фати, сакав да кажам дека не е така проста музиката ко шо мислат многу луѓе, само дадов пример...
Без разлика поентата на панкот не е во виртуозноста на музичарите туку во пораката шо ја праќаат...
Пиј ти пиво и проблемите ги немаНајбоље стихови од македонска панкоина:
ПИВООООООООООООООООО!!!!!!!!!!!
Пиеме пиво, другари сме да
сакаш пиво ти епа сакам и ја!
Let 3 ti pankot go napravi kako turbo folk no iskreno do nekade si vo pravo bas za toa se pravi muabet vo pesnite samo so distorzija i so nekontroliranjo trzanje se dobiva pank pesna.Дај ми некоја порака конкретна - онака - панкерска. На пример дал пејат за љубовта или за патриотизмот или за неверна жена или за природата.... која порака му ја носат на младите денешните панкери.