Football Manager и останати Manager игри!

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
здр ! ја симнав фифа менагер и ја инсталирав и сега при уклуцхување ми бара некој си регистрационен код помош?

Кога точно излегува Фифа Менаџер 2011?

Кога точно излегува Фифа Менаџер 2011?
Мислам во средината на Ноември треба да излезе, пошто од искуство знам дека брат ми и другар ми секогаш почнуваат да ја играат пред нова година.

Мислам во средината на Ноември треба да излезе, пошто од искуство знам дека брат ми и другар ми секогаш почнуваат да ја играат пред нова година.

Фала :smir:

Нема проблем друже, но како и да е играта е навистина гзлерска, може има навистина добра дата на податоци но јаки екипи да губат од 3 или 4 лигаши се живи срања, па затоа би ти препорачал да си ја симнеш фифа 11, има навистина интересен менаџер мод и ти си ги контролираш играчите.

^^^На Football manager ти си вистински менаџер и играта на играчите ке зависи од твојата добра работа.Како ке работиш со тимот и како ке ги организираш ти работите.Таму си вистински менаџер.Бираш тренинзи, купуваш играчи, одиш на прес конференции, ги фалиш играчите, договори правиш,и триста работи.

И сепак имаш екипа во која секој играч вреди на 20 милиони евра и губиш од екипа што едвај чини милион евра, дај не зезајте.

На Football Manager 2008 со било која екипа или репрезентација стигнувам до 5 или 6 декември 2008 година,ми се појавува Football Manager has encountered an unspecified error,се исклучува играта,и после кога ќе го уклучам пак,повторно истиот ерор и не може да се продолжи после 5-6 декември никако.Хелп??

Дајте линк за даунлоад на Фифа Менаџер 2011 и Фудбал Менаџер 2011?!?! благодарам

И сепак имаш екипа во која секој играч вреди на 20 милиони евра и губиш од екипа што едвај чини милион евра, дај не зезајте.

А у реалноста како да не се случуваат вакви работи? :D

Дајте линк за даунлоад на Фифа Менаџер 2011 и Фудбал Менаџер 2011?!?! благодарам
моментално има само демо за 2те игре
во текот на наредна недела се очекува да излеза за торент сосве крак

Ја видов и ја на замунда али дали е сосве крак ? ја проба некој ?

--- надополнето ---

Ја спуштив Менаџеров од замунда океј е работа супер
нема и небара крак ..

има некој информации што бидна со чемпионшип менаџер серијалот?
Излезе ли,(ако не кога ќе излезе)коментари,итн.?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom