Football Manager и останати Manager игри!

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
ako moze nekoj da mi kaze sto e problemot so championsships manager 2010 ja istaliram sve patch imam i se pusta igrava ama odam start new season i mi veli wrong disc go bara originalopt neso a crack imat?? blagodaram odnapred

ako moze nekoj da mi kaze sto e problemot so championsships manager 2010 ja istaliram sve patch imam i se pusta igrava ama odam start new season i mi veli wrong disc go bara originalopt neso a crack imat?? blagodaram odnapred

Ако си ја инсталирал преку Power ISO, може не ти е маунтирана или имаш друга игра во Исото!:toe:

Провери со него па пиши!:smir:

Абе дечки, на друг компјутер кога ќе ја инстелирам Фифа Менаџер 2010 ми вика дека сум немал некој фајл Glx... нешто таму... да не има некој друг таков проблем? некој што знае нека ми каже одма !!! :wink:

Абе дечки, на друг компјутер кога ќе ја инстелирам Фифа Менаџер 2010 ми вика дека сум немал некој фајл Glx... нешто таму... да не има некој друг таков проблем? некој што знае нека ми каже одма !!! :wink:
Мене лани така ми правече 2009 и му направив формат на пцто и ја прими ... можеби е до тоа , но ако не е не знам :toe:

Да не си со оригинална игра бре ти ?:toe:

Фифа менаџерите ми се каде каде боље него Football Manager шо е, многу поише опции има, него да не знае некој млади таленти за игрицава? :D (Не зборам за оние што рандом фацки што ги дава наоколу)

2lc18pu.png

Откако ќе ја инстелирам и ја ставам во фајл ок све е тоа ама кога сакам да ја играм и кога ќе кликнам да ја отворам ми пишува ова... сеа кој и-мејли или која : game card ??? Помош !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :nesum::nesum::nesum:

2lc18pu.png

Откако ќе ја инстелирам и ја ставам во фајл ок све е тоа ама кога сакам да ја играм и кога ќе кликнам да ја отворам ми пишува ова... сеа кој и-мејли или која : game card ??? Помош !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :nesum::nesum::nesum:
најди некој валиден код на интернет сигурно е до тоа

Да не му се наоѓа на некој случајно некој patch за Football Manager 2008 (освен тој V.0.2 )
Слаб ПЦ иам,а ми се игра некоа менаџер :kesa:

Некој да дае пач за Фифа Менџер 2008 шо работи. Тапа компјутер иам и не ми ги сака поновиве. Симнав 300 пачови досеа ама на сите пишуе нешто File Corrupt.

Да не има некој патч за Championship Manager 2001/02, што е можно понов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom