Football Manager и останати Manager игри!

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
луѓе со кој и да играте купувајте го Sergio Aguero,страшно добар напаѓач

абе да се организираме да играме онлине , не само Фифа досадна стана ...

п.с. дај кажите млад голман ...

Класа голмани, излегуваат подобри од Буфон:
Ustari
Akinfeev
[FONT=&quot]
Добри голмани со одличен потенцијал, блиску до Устари и Акинфеев:
[/FONT][FONT=&quot]Bouzanis*
[/FONT][FONT=&quot]Riou*[/FONT]
[FONT=&quot]Neuer[/FONT]
[FONT=&quot]Jourdren
[/FONT][FONT=&quot]

*одлични се двата/моите 2 и 3 голман.
[/FONT]

фала:smir:

дај кажете бе за онлине кој е да се договориме ... имам оставено МСН ако сака некој нека ме запише да изиграмо...

ПОМОШ !!! ја симнав FM2008 од рапидшеар, (се изнамачив дур ја инсталирам) и на пуштање ми вика

Wrong disc inserted.
Please insert the original "Football Manager 2008 SKU03 - Benelux" CD/DVD.
Please have a look at http://www.securom.com/message.asp?m=wrongdisc for further, more detailed information.

сеа не ми е јасно, сум се заебал шо ја симнав и треба да барам оргинал цд или има начин да ја пуштам ??? помагајте

ти треба оригинална немоеш да ја играш;)
крак симни и ќе ти се пушти

Точно е..крак ти бара...од нет можиш да го спуштиш

дечки да не знаете нешто околу championship manager дали е излезен или кога ќе излага оти тој ми е најомилен и него го играм од сезоната 2003 - 2004.

Абе знае некој кај да ги екстрактирам логоата од евро натпреварувањата, фотките од играчите и исплатените дресови од Премиер лига? Знам нешо у graphics фолдерот дека треба ама ја нигде неам ваков фолдер, како фајл само ми е даден, а не како фолдер ...

Шо да праам сеа?

вака: купив играч, но не може да игра бидејки нема број односно не е регистриран. барав саат време како да му стаам број но залудно. што сега треба да чекам до наредната сезона за повторно од почеток да ги регистрирам играчите ?

вака: купив играч, но не може да игра бидејки нема број односно не е регистриран. барав саат време како да му стаам број но залудно. што сега треба да чекам до наредната сезона за повторно од почеток да ги регистрирам играчите ?

Јас имав ваква слична ситуација со Барса, и го акнав у тим, ми вика не е регистриран, дали сакам да го регистрирам, таму кликнав ок го регистрирав и готоо ...

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom