КК Струмица во ФИБА Евро Купот

• Креатор на темата Креатор на темата Сапун
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе кај се видело утре 2 теста ебаго :)
треба да учам, али ОДАМЕ НА КОШАРКА!
напред наши :)

Добро е што ќе има пренос зашто ќе бев многу нервозен ако не се даваше директно од вакви ретки натпревари каде македонски тим игра со странски. А за утакмицата не знма што да кажам бидејќи тој рускиот тим не го познавам но сепак нивното првенство е многу јако па така да ќе биде тешко. Струмица ќе мора да ја подобри играта повеќе отколку со дуелот со цедевита ако сака барем да оставри добар резултат.

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Даница ќе ја пее навивачката химна на кошаркарскиот клуб Струмица[/FONT]

%7BA072B9DC-5461-41FA-B501-43E0D01A8F05%7D_danica-2.jpg
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Атрактивната поп-пејачка Даница Јановска (21) ќе ја пее навивачката химна на кошаркарскиот клуб Струмица. Челниците од клубот побарале токму сексапилната струмичанка да ја има таа чест да ја сними песната. Даница веднаш прифатила и снимањето на навивачката химна наскоро ќе се снима во едно од скопските студија.
" Многу сум среќна што ќе ја пеам химната на мојот омилен клуб. Посебно ми е мило оти и јас сум струмичанка. Нвистина не знам во кое студио ќе ја снимаме химната, но најверојатно тоа ќе биде студиото на Александар Масевски. Сакам песната да биде весела и да ги бодри кошаркарите, нормално за победа. Јас сум голем нивни фан и не пропуштам ниту една утакмица кога игра Струмица", вели Даница.
Даница Јанковска е студентка на Полициската академија во Скопје. Оваа година со песната"Повторно" на Кристијан Габровски дебитираше на "Макфест". (З. В.)

www.vest.com.mk
[/FONT]

Ај нека ни е со среќа, јас неможам да одам, ме правија операција и морам да лежам дома, така да пренос на ТВ ке гледам ... НАПРЕД СТРУМИЦА!

Нема да можам да гледам..

На тренинг сум:(

Сепак гледам:)

Се откажа тренингот за денес слободен ден:)

30-36 не е многу,а и Локомотив е иста Цедевита..

Може не иста али слична...гледано од првото полувреме...

Струмица многу форсира за три,а не даваат,тоа им овозможува на русите брзи контри...и лесни поени

Се надевам на подобра игра во второто полувреме

НАПРЕД СТРУМИЦА!

Ајде напред Струмица , не се којзнае што овие Русите. Би можеле да ги победиме десетина разлика.

Е сега сватив дека ајдуците не заслужуваат респект за навивање.Сите навивачи на Вардар што се ја знаат сигурно химната еве и да напишам за тие што не ја знаат: комити знаме на запад веат и песна пеат и песна пеат, знамето наше во две бои црвено црно на запад стои, црвената е за крвта врела за македнски градови села, а црната е за тој што жзали за гоцевите идеали..вардар але але але алееее вардар але але але алеее вардар але але але алеее да живее вардар и македонија.
На натпреварот што го игра Струмица ајдуците пеат ајдуци знаме на запад веат и песна пеат и песна пеат, знамето наше во две бои зелено бело на запад стои :nerv: Па разбирам да украдат песна некоја друга, ама химната на КОМИТИТЕ нашата химна ја крадете ли, таа химна колку што сум информиран од постарите генерации формирана е кога се основале комитите во 1987г. Стварно е најголем срам и со ова ајдуцитедокажаа дека немаат срам и респект за другите навивачки групи. Па срамота бе ХИМНА Е ц ц ц

Ништо...

Да се надеваме на добра партија во Ростов(тешко)

Ништо не им одеше денес да бидеме реални 10 разлика не е којзнае што ама тешко ќе биде претешко треба ептен ден да немаат Русите па да ги тепаме...

Сепак гледам:)

Се откажа тренингот за денес слободен ден:)

30-36 не е многу,а и Локомотив е иста Цедевита..

Може не иста али слична...гледано од првото полувреме...

Струмица многу форсира за три,а не даваат,тоа им овозможува на русите брзи контри...и лесни поени

Се надевам на подобра игра во второто полувреме

НАПРЕД СТРУМИЦА!

Цедевита е подобра од Локомотив, Струмица многу избрзуваше немаше стрпление сакаа набрзина да дават кошови..сите сакаа да дадат кош, и да направат резултат, а Русите секој грешка на Струмица ја искористуваа, премногу шутираа иако не и одеше шутот

Што да кажам? Очаен шут за 2 и за 3, Тасовски одигра далеку под можностите и сето тоа е збогување од Европа за годинава. Изгубивме од за класа поквалитетен противник.
Можеби и играа нашите во грч, поради важноста на натпреварот и големината на противникот. И пак ќе кажам, фалеа поените на Тасовски.
Треба да бидеме реални, Локомотив Ростов се далеку поквалитетен противник од Цедевита, можностите ни се толку, преку сила да одигравме понеизвесен меч, евентуална победа со 2-3 коша и тоа е.
Добредојдовте во реалноста!

Е сега сватив дека ајдуците не заслужуваат респект за навивање.Сите навивачи на Вардар што се ја знаат сигурно химната еве и да напишам за тие што не ја знаат: комити знаме на запад веат и песна пеат и песна пеат, знамето наше во две бои црвено црно на запад стои, црвената е за крвта врела за македнски градови села, а црната е за тој што жзали за гоцевите идеали..вардар але але але алееее вардар але але але алеее вардар але але але алеее да живее вардар и македонија.
На натпреварот што го игра Струмица ајдуците пеат ајдуци знаме на запад веат и песна пеат и песна пеат, знамето наше во две бои зелено бело на запад стои :nerv: Па разбирам да украдат песна некоја друга, ама химната на КОМИТИТЕ нашата химна ја крадете ли, таа химна колку што сум информиран од постарите генерации формирана е кога се основале комитите во 1987г. Стварно е најголем срам и со ова ајдуцитедокажаа дека немаат срам и респект за другите навивачки групи. Па срамота бе ХИМНА Е ц ц ц
:pos2::pos2: e ne mi se veruva sto slusam posto ne ja gledav utamicata , hahaha

Што да кажам? Очаен шут за 2 и за 3, Тасовски одигра далеку под можностите и сето тоа е збогување од Европа за годинава. Изгубивме од за класа поквалитетен противник.
Можеби и играа нашите во грч, поради важноста на натпреварот и големината на противникот. И пак ќе кажам, фалеа поените на Тасовски.
Треба да бидеме реални, Локомотив Ростов се далеку поквалитетен противник од Цедевита, можностите ни се толку, преку сила да одигравме понеизвесен меч, евентуална победа со 2-3 коша и тоа е.
Добредојдовте во реалноста!
dobro ve najdovme :helou:

Па ајде следниот пат ке бидеме подобри 8)

ме разочараа нашите бидејќи премногу брзаа...реализацијата им беше лоша па како резултат на тоа...Локомотив успеа да победи доста солидно,иако очекував повеќе од нив.можеше да биде и подобро но тоа е тоа,ќе имаме уште една шанса па ако среќата е на наша страна може да направиме чудо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom