КК Струмица во ФИБА Евро Купот

• Креатор на темата Креатор на темата Сапун
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде, ајде утре само да има јака атмосфера нека биде пекол во салата. И ако ништо друго барем нека е тесен резултат. Сепак мислам оти можаме да ги победиме дома. Ама да почекаме до утре. :)

Мора да има атмосфера сите одат таму да се извикат ретки се тие што одат да само да гледат .:salut:

Сигурно ке победи, пред своја публика е сигурно ајдуците че направат атмосфера да се изгубат русите, а за на гости после ќе мислиме.Со среќа на натпреварот струмичани:wink:

Утре ќе биде лудница!!!Напред Струмица....се надевам дека ќе победиме -ќе биде супер пред се ќе има атмосфера и добра кошарка .... поздрав

Ајде Струмица...

Утре ве чека тежок натпревар...

Иако повеќето викаат дека ќе изгубат...

Јас сум оптимиста и се надевам на победа од 10 поени ако е можно и повеќе...

Нема што да се мисли салата ќе биде преполна како претходниот пат..

Криво ми е што неможам повторно да дојдам и од сала да го пратам натпреварот...ама сепак од Скопје ќе навивам за вас...

Напред СТРУМИЦА!

Со среќа дечки и до сега шо напрајвте супер беше

Ajde ajde fala na site milo mi e koga ni iskazuvate podrska i utre so gospod napred:wink: .Pozdrav

Ајде Струмица...

Утре ве чека тежок натпревар...

Иако повеќето викаат дека ќе изгубат...

Јас сум оптимиста и се надевам на победа од 10 поени ако е можно и повеќе...

Нема што да се мисли салата ќе биде преполна како претходниот пат..

Криво ми е што неможам повторно да дојдам и од сала да го пратам натпреварот...ама сепак од Скопје ќе навивам за вас...

Напред СТРУМИЦА!

Fala ;) Da se nadevame oti ke pobedime ... No veruvajte da ne dojde do nesto nesakano vo salata e navistana kako da si nadvor koga vrne dozd .... Eve pregi na treningot Kofi i KRPI PO parhetot ... Mora nesto da se napravi da ne dojde do nesto nesakano !!!

Fala ;) Da se nadevame oti ke pobedime ... No veruvajte da ne dojde do nesto nesakano vo salata e navistana kako da si nadvor koga vrne dozd .... Eve pregi na treningot Kofi i KRPI PO parhetot ... Mora nesto da se napravi da ne dojde do nesto nesakano !!!
Нели Перо се фалеше дека го направил кровот или си го направил само кај неговиот ресторан и мотел гајле го е за салата абе подхитно да му се земе и да се даде на градот зама при за кирија од клубовите а не дава ништо за салата која му е замена за 250 евра на месец

Нели Перо се фалеше дека го направил кровот или си го направил само кај неговиот ресторан и мотел гајле го е за салата абе подхитно да му се земе и да се даде на градот зама при за кирија од клубовите а не дава ништо за салата која му е замена за 250 евра на месец

Da da i jas se soglasuvam deka pothitno treba da se prezeme nesto so cel da mu se odzeme salata , samo od kk strumica dobiva kirija po 30 000 evra godisno a i da ne zabravime uste kolku drugi klubovi treniraat i igraat vo ovaaa sala , si go napravi restorantoto vo salata i motelce si napravi vo salata so cel samo da profitira a ne saka ni 10 denari da ulozi vo salata e toa veke taka ne biva u pm.

Што Се замарате со небитни ствари???Најважно е утре Струмица да изигра добро и ако ја послужи малко спортска среќа да забележи и победа!!!GO STRUMICA:pehar:

Ајде барем дома да победиме !!!

Ајде уште малце ке трганм и ке одам да ја гледам утакмицата а вие другите пред малите екранчиња ке ја гледате и да ја бодрате струмица (не е морално )

Пс. Ке има танчерки јакички :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom