drag43_sexy
вауууУ!
- Член од
- 3 октомври 2007
- Мислења
- 1.349
- Поени од реакции
- 2
Тебе секад те дупчи менаџер бе брат, и 2007-мата те дупчеше! Пробај формат на комот (знам дека е екстремно чарево, ама јбг зачувај тоа шо ти треба и готоо ) ...Има некој кадарен да ми објасни што се случува со мојот менаџер. Објаснав, се правам според наведеното... и пуштам играта, започнуваат рекламите Lets, kick it... и после 10 секунди се замрзнува играта! Се пробав и со новиот хатред пач пробав и пак исто.
Чаре????
Staj match speed do kraj ama ne gledaj na pitch tuku na overview !Абе знае ли некој од каде да направам побрзо да минуваат деновите, и кога играм натпревар побрзо да оди... ова МЕЧ СПЕЕД што е го ставам до крај и повторно исто оди...секунда по секунда....?
Фала...:smir:Staj match speed do kraj ama ne gledaj na pitch tuku na overview !
Па прочитај кој е пасвордот таму кај шо си го нашол торентот!ај ако може и мене торент да ми прати некој, ја симнав од еден и ми бара пасворд за да ја отпакувам.....незнам што е ова, а криза ме фаќа
абе купи си га за 100д. не се мучи кога не знаеш...ај ако може и мене торент да ми прати некој, ја симнав од еден и ми бара пасворд за да ја отпакувам.....незнам што е ова, а криза ме фаќа
За 100-че по играч, ќе ти го продадам секој еден можен.абе купи си га за 100д. не се мучи кога не знаеш...
дај кажите некое трикче за да ги земам за поефтино играчиве