Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
FORZAAAAAAAAAAAAAAA FIORENTINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ах... тепавме, конечно дознавме некои работи, дека без донадел средината не ја бива и дека џилата сепак знаел нешто, да одглуми пенали :)
само така идеме понатаму :)

2-0 cista zasluzena pobeda

decki da vi kazam zosto pobedivme..pricinata e mnogu ednostavna ????????? deka ne igrase toa kopileto cristiano zanneti..neka si se vrati vo juventus ne ni treba...ne odi

donadel de silvesrti i ljajic zverovi denes

FORZA VIOLA

zasluzena pobeda.mislam deka malerot e razbien.ljajic bese fenomenalen,vargas i cerci isto,a donadel stvarno pokaza deka mora da bide vo igra ili nisto.odbranata bese na nivo.felipe izigra dosta dobro na levata bekovska pozicija.se na se soliden natprevar i prva pobeda za nas.pa redno vreme bese i nie da se raduvame.mislam deka ovaa formacija najmnogu ni odgovara za domasen teren.sleden e palermo i mora da go pobedime.ajde pozz..

2-0 cista zasluzena pobeda

decki da vi kazam zosto pobedivme..pricinata e mnogu ednostavna ????????? deka ne igrase toa kopileto cristiano zanneti..neka si se vrati vo juventus ne ni treba...ne odi

заедно со џилата ќе им ги пратиме у пакет за 50М хахахахх

ljajic e za mene noviot jovetic,ako mozam taka da se izrazam.mislam deka e golema nadez na fiorentina za ponatamu.predstavete si trio jovetic,ljajic,mutu....e toa bi bilo GRANDE FIORENTINA.:smir:

Od ovie middle class ekipive Fiorentina ima definitivno najsimpaticen tim, a uste povekje imponira so ogled so kolkav budzet raspolagaat. Bravo,bravo...

Ja moram da progovoram malce onaka filozovski :uvo: Dobro izigravme zasuzivme pobeda,posto Parma ne igrase denes.Ama ova ne garantira izlez od malata kriza,taka da ja narecam.Tolku za natprevarot.
E sega sakam da napravam sporedba Ljajic-Jovetic.Mnogu brzo Ljajic mi se uklopi vo Italijanskovo prvenstvo.Mislam deka za razlika od Jove pobrzo se prilagoduva i pobrzo sse oslobodi od pritisokot.Sekako deka Jovetic da go imame sega ke bideme pojako so nego,ama zborot mi e deka ne ocekuvav volku dobro da igra Adem so samo 18 godini.Pomalce me potseka na Kaka vo ti dvizenja so topkata,podavanja,sutevi...spored mene(so cela pocit kon Jove) mislam deka Adem e mozebi pogolem talent i deka za brzo vreme moze da bide nositel na igrata.Ima interesna pozicija i smetam deka moze mnogu da pokaze.Me iznenaduva kolku brzo se uklopi i kolku brzo se snaoga i so topka,a plus i se gleda deka nema strav.Samo taka neka produzi,pa so Jovetic mislam deka ke bidat opasen tandem,a od Mutu moze mnogu da nauci !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom