- Член од
- 17 август 2006
- Мислења
- 1.531
- Поени од реакции
- 123
Ja patchirav so ovoj noviov 7.0.2 patch i sea mi bara cd a pred toa ne mi barase znae nekoj zasto?
ти треба крак затоаJa patchirav so ovoj noviov 7.0.2 patch i sea mi bara cd a pred toa ne mi barase znae nekoj zasto?
Па најди си на гугл, барај таму... тее се сакате на готово...Kazite link od kade mozam da go spustam pachot 7.0.2 i krakot za nego.
Брат респект,отсекогаш сум го сакал Чемпионшип менаџерот,другите не ми се аресат и само 2001/2002 секогаш го пукам дома.Јас ја играм Championship Manager 2001/2002,закон е,најбрза е од сите,си пуштиш со слаба екипа и ги правиш ѕверови.Новиве не ми се свиѓаат ич,многу се спори
www.sigames.comKazite link od kade mozam da go spustam pachot 7.0.2 i krakot za nego.
abe brat stranava e za muzika spustanje aj vidi dali e tocna ili pak kazimi kaj da trazim na stranavawww.fmunderground.com
имаш чуда тука
zemi go Aghahova i Chivudaj kazite nekoj dobar napagjaci levo krilo i defanzivci dobri
lol грешкаabe brat stranava e za muzika spustanje aj vidi dali e tocna ili pak kazimi kaj da trazim na stranava
brat fala za stranava svarno mnogu raboti imalol грешка
http://www.fmunderground.net/