Football Manager и останати Manager игри!

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
jas nikogas nemam igrano fodbal no ovaa godina nekako mislam da igram i da go proban ova fodbalov mi velat deka bil dobar

Сношти го симнав додатокот за Македонска лига за FM 2007 и баш во моментов играм..нормално си ја зедов Победа :)...лудница е...иначе успеав да купам едно типче од Хондурас...Gerson Baca се вика и игра на позиција AMRLC...го купив за 10 000 и типот е ѕвер (барем за во Мак лигава)...ми дадоа и други играчи од Средна Америка ( ептен се ефтини и прилично се напукани во оценки ) ама за жал неможев плата да им дадам ( не дека многу бараат ама толку е буџетот на Победа )...хе хе хе

како нема за 7.02 not fair

Фудбал Менаџер 2008 ќе биде врв! Ајде уште 2-3 месеци:vozbud:

како нема за 7.02 not fair

Незнам дали додатоков со Мак лигата работи на верзија 7.0.2...јас имам 7.0.1 и го инсталирав без проблем..иначе лудница е...а тек да видиш како пукаат местенки...хе хе хе

ако сака некој упдејт со новите трансфери и слично до 7.7.2007 нека пише пп пошо незнам дали е дозволено линк да стаам

Апдејтот е за Мак лигата или општо за ФМ 2007 ?

Може ли некој линк да даде за да ја симнам играта, или било кој менаџер да го симанам?
Мислам ако може-зашо последен шо играв беше 2005:smir:

за играта и е потребна 7.02 верзија

a ja so manchester united osvoiv 5 ili 6 pati po red liga na sampioni vi se veruva li ali u premier bev slab 2 ili 3 pati ako zemav samo ali 5 pati po red da zemes liga na sampioni:))

некој ако може да ми каже кога ќе излезе ФИФА МЕНАЏЕР 07/08
или обичен МЕНАЏЕР ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom