Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Hahahaha pusti go be se vadi sega!Od koga dojde u Juventus dali 3-4 utakmici izigral na prosecno nivo,sve drugo e katastrofa.Samo kolku golovi primija po negova greska.Verojatno Ferara neznae da mu ja najde vistinskata pozicija kako Prandeli

тоа е вистинската причина зашо Мело не игра како што играше у Фиорентина,само треба да му се најде позицијата и тоа е тоа

melo e luzer.mu se udira od glava toa sto se pravese sizik i ni zamina.neka mu bide-zasluzeno e:pos2:.forza viola!!!

and the search goes on hahaha :jaj:

проблемот е во тренерот а Чиро ако продолжи вака ќе си отиде и ако дојде Хидинк потрагата ќе застане,не се секирај ти за Мело,не е веќе ваш играч:)

проблемот е во тренерот а Чиро ако продолжи вака ќе си отиде и ако дојде Хидинк потрагата ќе застане,не се секирај ти за Мело,не е веќе ваш играч:)
colega не ги р'чкај моите навивачи, сепак ние сме виолетови а ти си црно-бел...
ајде може ќе ви го нападат ферара и ќе довете некој нов и искусен тренер :smir:
бај д веј :oftopic: : че му одим ле на стефче на концерт?!

мене ми се допаѓа сеуште мело како играч, може и тоа како да биде корисен, меѓутоа не е незаменлив, така да нема многу каење од наша страна. правете со него што сакате ;)
cheers.

najverojatno felipe od udineze ke bide nas vo januari.ova e prekrasna vest za nasata odbrana.corvino sepak gi spregnal rakavite:vozbud:.pozz

aaaaa corvinho odvrzal kese a:)im teknalo deka treba malce da se zasilime u odbrana ajde neka se desi transferot pa ke zborime:)inace melo nema da dostigne nivo na koe igrase u almeria i kaj nas normalno toj ne e za juventus ali parite so gi dobivme za nego baska marchioni puuuu odlicno:)

najverojatno felipe od udineze ke bide nas vo januari.ova e prekrasna vest za nasata odbrana.corvino sepak gi spregnal rakavite:vozbud:.pozz

Kaj go vide ova?Prv pat slusam!Daj nekoj link kaj si go procital
Inace Felipe mene mnogu mnogu ne me bendisuva.Barem sudejki po toa kolku e kurpolenten za odbranben igrac.No i go nemam mnogu gledano iskreno.

Kaj go vide ova?Prv pat slusam!Daj nekoj link kaj si go procital
Inace Felipe mene mnogu mnogu ne me bendisuva.Barem sudejki po toa kolku e kurpolenten za odbranben igrac.No i go nemam mnogu gledano iskreno.

види колку голови има примено одбраната на Удинезе па потоа правите муабет :smir::smir:

Verojatno Ferara neznae da mu ja najde vistinskata pozicija kako Prandeli
Токму така, тоа го изјави и Прандели пред 1 месец, и Дунга пред некој ден. Слабата игра на Мело во последните натпревари се должи токму на тоа што Ферара го употребува на позиција на која очигледно е дека Мело тешко се снаоѓа, и добива задачи на терен тотално спротивни од оние за кои Мело е најдобар. Кога Јуве играше 4-2-3-1 формација (Сампдорија, Аталанта), и кога Мело играше покрај Сисоко, Мело во сите италијански медиуми имаше отценка над 9.

види колку голови има примено одбраната на Удинезе па потоа правите муабет :smir::smir:
Toa nema nikakva vrska.Kako prvo sega gledav Felipe ovaa sezona duri sega se vratil od povreda i ima izigrano 3 natprevari sezonava.Kako vtoro,onaa sezona koga koga Udineze igrase pred 4 sezoni Liga na Sampioni Felipe ja izigral celata,duri i gol bal protiv Barsa na Nou Kamp:pos2:I prethodnata sezona koga Udineze obezbedi 4to mesto za Liga Sampioni Felipe igral 32 natprevari.
A Motta vas,od kade dojde?Togas odbranata kolku gola primala?

Toa nema nikakva vrska.Kako prvo sega gledav Felipe ovaa sezona duri sega se vratil od povreda i ima izigrano 3 natprevari sezonava.Kako vtoro,onaa sezona koga koga Udineze igrase pred 4 sezoni Liga na Sampioni Felipe ja izigral celata,duri i gol bal protiv Barsa na Nou Kamp:pos2:I prethodnata sezona koga Udineze obezbedi 4to mesto za Liga Sampioni Felipe igral 32 natprevari.
A Motta vas,od kade dojde?Togas odbranata kolku gola primala?

порано Удинезе беше тим кој не примаше многу голови оваа сезона мислам дека има највеќе примено, но како што кажа тоа не мора да значи дека Фелипе е слаб, додека Мота не го ни пуштаа да игра за Удинезе:toe:

colega не ги р'чкај моите навивачи, сепак ние сме виолетови а ти си црно-бел...
ајде може ќе ви го нападат ферара и ќе довете некој нов и искусен тренер :smir:
бај д веј :oftopic: : че му одим ле на стефче на концерт?!

извинете за оф-топик ,ќе идеме ќе му побарам карти. чим е бесплатно зашо да не:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom