Вашето искуство на cs@kajgana.com серверите

• Креатор на темата Креатор на темата adware!
  • Време на започнување Време на започнување
Јас по4нав да играм на кгн од Септември .

Јас на кгн играм точно 1година и 1месец (од коа ставив нет дома) :)

Уште 2 дена и полнам 1 година на кгн.. :)

Епа беше лани некаде крајот на Јули летото , играв од дома од кај "vLad1x" (на форумот познат како Мр.Бебилс) , еден месец од кај него се менувавме така :)
Па потоа си ставив дома нет али имав проблем со лаг и почнав да играм редовно од кога си ставив АДСЛ , знам беше на денот на нова година :) И играв така редовно едно 4-5 месеци , па аГс , па тфл , па запознавање во Ск со некои играчи , сега веке не играм на кгн паблик и така , тоа е :) :helou:

Епа беше лани некаде крајот на Јули летото , играв од дома од кај "vLad1x" (на форумот познат како Мр.Бебилс) , еден месец од кај него се менувавме така :)
Па потоа си ставив дома нет али имав проблем со лаг и почнав да играм редовно од кога си ставив АДСЛ , знам беше на денот на нова година :) И играв така редовно едно 4-5 месеци , па аГс , па тфл , па запознавање во Ск со некои играчи , сега веке не играм на кгн паблик и така , тоа е :) :helou:

Moже да знаеме зашо те изгубивме?

Пошо тфл имат сервер или друго.. ?

Moже да знаеме зашо те изгубивме?

Пошо тфл имат сервер или друго.. ?
хаха пошто не ми чини схе-во и си играм на МАХ , 20 пинг има кога ми се игра паблик таму си влегувам.
Ај сега мистеријата зошто тебе те изгубивме пред 2-3 месеци кога правеше пауза ? :baeh:

Проблеми со вистата, ме немаше 25 дена (=

Дај среди таму.. да се колиме по сервер со тфл (=

Проблеми со вистата, ме немаше 25 дена (=

Дај среди таму.. да се колиме по сервер со тфл (=
Озбилно , ми недоставува тепањето нубци како столе :pos: Не, озбилно , не е исто , ваму на кгн со сите скоро се знам сега , помалку луге , заебанции паѓаат многу , па карање на сервер , па срања , топ си е .
Одам да средам :)

Пиши на мсн, ако се конектираш. Srsly :)

A шо демек поголеми нубци сме од тие на МАX. хахах.. влагам еднаш.. админот ми дава слап, го отерав у 300 пм и ми залепи траен xD

Немат добра постава.. :pipi:

Пиши на мсн, ако се конектираш. Srsly :)

A шо демек поголеми нубци сме од тие на МАX. хахах.. влагам еднаш.. админот ми дава слап, го отерав у 300 пм и ми залепи траен xD

Немат добра постава.. :pipi:
Не бе , не сте поголеми нубци , не пишав така , али таму дива лига е , никој со никого не се знае , одиш и пуцаш таму само , ваму на кгн филингот е подобар =) А за поставата сега средени се , на 3ката и 1цот се добри админи , али кгн си е кгн :)

Играм на кајгана скоро 1 месец,иначе севкупно кантер играм 2 години :vozbud:

Дојде тој ден, 1 година на кгн. Јаооо :) 07.07.07 - 07.07.08

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom