Ogame

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Па читни малце, пишува.
Јас и Tonchie играме на .org. Јас на Capella, а он на Barym. А DarthMakedon игра на Andromeda на хрватскиот.
ме мрзи посабајле да читам...
инаку фала на информација. ја сум на почеток на уни 17 пред 2 3 дена напраив профил и почетоков страшно ми е досаден. ако издржам уште недела дена да се развијам добро ке биде ако не.. у курац...

П.С кога искача нов уни на хрватското или на англиското знае некој? ме мрзи да шетам по форум да барам

dIRty S@nCheZ

Курајбер
Член од
15 април 2010
Мислења
23
Поени од реакции
2
Играв порано на ba и us.Ама сега не играм повеќе некако досадно ми стана многу ме напаѓаа и неможев да се освестам :jaj:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Брат ми ја игра играчкава веќе 7-8 години...последниве две години континуирано...кога ке почне да праќа флоти додека јас седам на ком ми иде сексуален нагон, не знам зошто...ја мразам играва...глупава и досадна...само кликаш, напаѓаш и чекаш некој да нападне за па да кликнеш:nesvest::toe:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Брат ми ја игра играчкава веќе 7-8 години...последниве две години континуирано...кога ке почне да праќа флоти додека јас седам на ком ми иде сексуален нагон, не знам зошто...ја мразам играва...глупава и досадна...само кликаш, напаѓаш и чекаш некој да нападне за па да кликнеш:nesvest::toe:
сепак нешто позитивно ти се дешава ете :) иако е досадна

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948

Ова бидејќи правев 7800 соларни сателити за да развијам graviton :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.663
Ова бидејќи правев 7800 соларни сателити за да развијам graviton :)
Јас пред некој ден направив 20к поени, и бев втор на Tops of the day, ама неколку пати сум бил и прв.
Гравитон уште немам развиено, ама би требало наскоро да биде. Сега повеќе работам на рудниците.

http://ogame.gamestats.org/org/103/details/player/Stefan

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
Јас 2 месеца ги запоставив рудниците на сметка на развивање на гравитон. Ама сеа одам да кревам левели на електрани на споредните планети и левели на рудници. Ова со гравитон ми беше желба уште од првиот пат кога ја играв играва, сакав да имам ѕвезда на смртта, ама се откажав во раната фаза. Вториот пат стигнав малку подалеку, ама пак поради сплет на околности престанав со играва.
Сега ќе правам ѕвезди и ќе разбивам желките околу мене, ги има еден куп :) Имам впечаток дека Барим е желка сервер :pos:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.663
:) Имам впечаток дека Барим е желка сервер :pos:
Сите се такви. Еве од Капела:

Defense
Rocket Launcher 23.204
Light Laser 10.000
Heavy Laser 1.000
Gauss Cannon 132
Ion Cannon 100
Plasma Turret 160
Small Shield Dome 1
Large Shield Dome 1
Anti-Ballistic Missiles 40

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Јас пред некој ден почнав да ја игра, ама на OGAME.ORG на 43 универзум, има некој што игра на него, и дај предложете во која алијанса да одам

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.019
Поени од реакции
83.430
Играм на балканскиот сервер, втор универзум.

моментално сум:
мал ласер (333.212 postoji)
гауси (6.071 postoji)
плазми(2.077 postoji)

иам и 38 ѕвезди,

а Богами и Силос за Ракети lvl14 (држам светски рекорд).

Kajgana Shop

На врв Bottom