- Член од
- 16 мај 2006
- Мислења
- 36
- Поени од реакции
- 0
dobro bre luge sto se slucuva so tuningot vo makedonija dajte nekoj zbor za toa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
arno si prasuva coekot so se slucuva so tuningot vo mk kako so znam jas nema nac prvenstvo vo drag na primer treba da se razgleda ova i treba da se otvori zdruzenie na tuning fanovi
:smir:

циганците у маало шо купуваат налепници од аУто пазар со разни скелети и пламени.....дефинитивно треба луѓето што „сакаат„ да тјунираат да седат понастрана од филмови како Fast&Furious1/2/3 затоа што негативно влијаат врз имагинацијата на луѓето. Мислам неонка на 101 и трајбл на југо без браници не е стајлинг тоа срајлинг
дефинитивно колата што ја покажа Струмикс држи вода за ТЈУНИНГ. Зошто? Затоа што ако за Америка се познати Мустанзите/Доџовите за Балканов се познати заставите/фиатите и дечкото фино лепо си го уредил од внатрешност Фиатов т.е. го напраил ЅВЕР мислам дека може да дојде тука и сите наши „тјунери да ги вдишуваат прашините кои ќе останат пред нив....а може и со зелена боја да ја офарба задницата на колава, не за нешто друго.....другите тркачи да си одмараат очи
лани на Белви кога имаше нешто како изложба мислам дека кај нашите коли имаше само штурци, али затоа кај српските беше незнам лудница
јес да беа пластични ептен ама тоа е....

.