izvini vaka ama Amak ja osvoi titulata protiv pelister... samo losho do vasha strana beshe shto gi iskrshivte site sedishta vo salata "Biljanini Izvori" kako ne vi e sram ?:nerv:abe ovcari gledajte na dobrata strana dogodina so pelister i fersped ke se borite za titula:pos2:
Немит пари зато не играат играчине али ево се ближит сезона ке капнит некој денар од овој туристинеШо се случи со Амак откако го освоија купот само порази редат
Газдата на Амак има пари да го купи Кавадарци во и вон сезона, само не знам сега со мислит дека прајт со не дават пари.А иначе ние до на лето ке дочекаме да зејме некој денар, ама вие дали ке дочекате до септември да зејте некој денар од бербата.
Е бачко алал нека ти е за постов нема зборови.....Газдата на Амак има пари да го купи Кавадарци во и вон сезона, само не знам сега со мислит дека прајт со не дават пари.А иначе ние до на лето ке дочекаме да зејме некој денар, ама вие дали ке дочекате до септември да зејте некој денар од бербата.
Некои работи не се купуваат со пари, за се друго постои газдата на Амак СП. :back:Газдата на Амак има пари да го купи Кавадарци во и вон сезона, само не знам сега со мислит дека прајт со не дават пари.А иначе ние до на лето ке дочекаме да зејме некој денар, ама вие дали ке дочекате до септември да зејте некој денар од бербата.
Oд баце Крсто кеката со фамилијатаpozdrav do Tome Vodzata
Oд баце Крсто кеката со фамилијата
Maме ќе ебат сеа