Фан Клуб: Амак СП Охрид

Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.690
Поени од реакции
48.908
tuka si vo pravo deka imalo da da da sega mi tekna vo vtremeto na tito koga i selo mariiovo imase navijacka ekipa izvini zgresiv :pos2:
еее фала многу принцезо ми се посра на потеклото али ајде фина си и немаш лоша мисла па ке баталиме одма :wink:али да знаеш дека Мариово не е село тоа е област која е составена од села(извинете за офсајдов)

Сега имам уште прашања за Амак Сп како што знам тренер им е Рајкович?? и ај ако може да ми каже некој кои се најдобри поединци во екипата на АМАК што не васлаа одпозади???

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
еее фала многу принцезо ми се посра на потеклото али ајде фина си и немаш лоша мисла па ке баталиме одма :wink:али да знаеш дека Мариово не е село тоа е област која е составена од села(извинете за офсајдов)

Сега имам уште прашања за Амак Сп како што знам тренер им е Рајкович?? и ај ако може да ми каже некој кои се најдобри поединци во екипата на АМАК што не васлаа одпозади???
me razocara sega toj dibek e trener na feni a na amak e trener GAC mali

a poedinci vojdan i damjan na ognen od rabotnicki brakata i ciganot i shele

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
Ајмо ајде, сите против Скопје. Пак ке ви кажам, Скопје да не е за леб ке немате бе, колку сакате мразете не, зависите сите од Скопје.

Фала ти Госоподе што се родив во Скопје, да не бидам барем искомплексиран провинцијалец
малку повеќе забега од темава која гласи АМАК СП ОХРИД, а тоа е млад кошаркарски колектив кој многу придонесува за зголемување на рејтингот на мак. кошарка

V

Viktoranius

Гостин
Ајмо ајде, сите против Скопје. Пак ке ви кажам, Скопје да не е за леб ке немате бе, колку сакате мразете не, зависите сите од Скопје.

Фала ти Госоподе што се родив во Скопје, да не бидам барем искомплексиран провинцијалец
Па тој напомена дека сме го победиле Вардар околу 40 разлика а не кажа ништо за скопјани а ти право гледаш да се закачаш..

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Карпош Соколи 66 - 108 АМАК СП

Газиме, газиме... и ги изгазивме на сред Скопје.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Ако заборај, и МЗТ ги тепавме, па оди сеа во твојата тема, не ме замарај на домашен терен.
Кој те замара па тебе бе. Ти ме замарш со твоето огромно непознавање. Соколи се екипа која ке заврши со една случајна победа над Маврово и од сите други ке губи над 30 разлика, така да џабе се палиш што сте ги тепале скопјаните, пошто соколи немаат ни тренинзи и се собираат само за утакмици. Ако те прави горд оваа победа во СКОПЈЕ, уживај си во илузијата дека е успех.

А за Мзт и Вардар што ги тепавте, нема што да кажам, ама ова што се палите на Соколи е срамота

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Кој те замара па тебе бе. Ти ме замарш со твоето огромно непознавање. Соколи се екипа која ке заврши со една случајна победа над Маврово и од сите други ке губи над 30 разлика, така да џабе се палиш што сте ги тепале скопјаните, пошто соколи немаат ни тренинзи и се собираат само за утакмици. Ако те прави горд оваа победа во СКОПЈЕ, уживај си во илузијата дека е успех.

А за Мзт и Вардар што ги тепавте, нема што да кажам, ама ова што се палите на Соколи е срамота
Победа си е победа, без разлика над кого и со колку разлика. Од Фершпед изгубивме со 2 разлика, на МЗТ в тиква им го дадовме, на Вардар исто. Дали победата е успех или неуспех, ќе те оставам повторно да размислиш, ако сакаш.

Ајде, може и нема да играте во плеј аут... :helou:

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
cestitki za pobedata na amak..dobra ekipa e toa go dokazaa so strumica i fersped..mladi igraci do godina moze da konkuriraat za sampionska titula pozz od strumica
AJDUCI DO SMRT

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Победа си е победа, без разлика над кого и со колку разлика. Од Фершпед изгубивме со 2 разлика, на МЗТ в тиква им го дадовме, на Вардар исто. Дали победата е успех или неуспех, ќе те оставам повторно да размислиш, ако сакаш.

Ајде, може и нема да играте во плеј аут... :helou:
Многу си ми смешен. Не само ти, туку таквите како тебе. Од вчера гледате кошарка и оддеднаш знаете многу, дури и премногу. Нема да играме во плеј-аут, ке играме во плеј оф, а не како вас, само во супер-лига. А ке дојдете во Скопје, кога ке изгубите како лани 50 разлика, ке се чудите. И да, тогаш ни поминува казната, ќе биде преполно, а на тие Стојанвоски, јас ке им кажам што е храброст, таму се пуваат, а тука кога ке дојдат како мачиња се мирни. Е сега нема да поминат не казнето после нивните испади во Охрид

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Многу си ми смешен. Не само ти, туку таквите како тебе. Од вчера гледате кошарка и оддеднаш знаете многу, дури и премногу. Нема да играме во плеј-аут, ке играме во плеј оф, а не како вас, само во супер-лига. А ке дојдете во Скопје, кога ке изгубите како лани 50 разлика, ке се чудите. И да, тогаш ни поминува казната, ќе биде преполно, а на тие Стојанвоски, јас ке им кажам што е храброст, таму се пуваат, а тука кога ке дојдат како мачиња се мирни. Е сега нема да поминат не казнето после нивните испади во Охрид
Тоа ви е проблемот. Мислите ако живеете во метропола, коа ќе ви дојдат провинцијалци како нас, нели, можете што сакате да правите. Не памтам од кога охридски тим бил казнет. Тоа што ти и твоите другарчиња во тоа што го викате сала кај вас, се однесувате како дивјаци, е голем проблем, па се чудите зошто ви е казнет тимот.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Стојанвоски браќата не се провинцијалци, туку живеат на 200 метри воздушна линија од мене, така да не мешај баби и жаби, ама нели од кај знаеш ти од кај се, не си бил на ндве утакмици во целиот свој живот.

Кој се чуди зашто ни е казнет тимот? Заслуживме, ама и Пелистер заслужи, ама немаше ниедна пријава до нив за утакмицата со Работнички. Не за џабе ја имаме опеано ситуацијата „Никој не не сака знам, ама к*р ме заболе, јас за него навивам, свето име еМЗеТе„

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Постоиме 50 години, за разлика од вас, клубови за перење пари. Вака, Амак-Сп, само игра во Охрид затоа што газдата е од Охрид. Во клубот, нема ниеден од Охрид само физиотерапевтот. Не ми смета од кај сте и што сте, да играа Стојановски и во Соколи, немаше да има разлика, тој однос што го имаа, мора да се казни. Момче, не ги делам екипите на Скопски и провинцијалски. Пелистер ми е симпатична екипа, вие сте ми симпатична екипа, па и Фени до некаде. Нема врска од каде сте, се додека вие не почнете да ме мразите затоашто сум од Скопје, јас нема да ве мразам затоа што не сте. Ти текнува?

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Постоиме 50 години, за разлика од вас, клубови за перење пари. Вака, Амак-Сп, само игра во Охрид затоа што газдата е од Охрид. Во клубот, нема ниеден од Охрид само физиотерапевтот.
Арсенал во прв тим немаат ниту еден Англичанец. Дај да ги префрлиме во Франција.

Сега викаш вака:
Нема врска од каде сте, се додека вие не почнете да ме мразите затоашто сум од Скопје, јас нема да ве мразам затоа што не сте. Ти текнува?
А пред неколку недели викаше вака:

Ти текнува? Многу си ми противречен, самиот себе се демантираш... Сам себе го убијал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom