- Член од
- 21 ноември 2008
- Мислења
- 1.157
- Поени од реакции
- 18
Nisto strasno ..malce adaptacija na nov nacin na zivot i idemo dalje :smir:
Јас не се согласувам со тебе.:nenene:Не мора да значи дека првата љубов мора да биде и вистинска.Зависи како си ја доживеала и пред колку време ти била.Јас исто така од искуство кажувам дека мојата прва љубов не беше вистинската.Ова сега што го имам е она што навистина го сакам.И не е бледа копија туку за милион пати ми е поубаво сега.Размислувам и со срцето и со умот.:helou:Сметам дека скршеното срце знае да сака, но никогаш како првиот пат. Од искуство кажувам дека само првата љубов е онаа вистинската за која би дала се во животот и кога таа љубов ке се скрши секоја наредна ке биде само бледа копија и никогаш нема да биде онаа вистинската!
Imas prekrasna i (po)dolga vrska,se ubavo znaci postojat emocii ljubov i slicno...Prva mi kaza TE SAKAM i postojano mi go potencirase toa,se razbira i jas popustiv i mi bese preubavo,ja sakam iskreno seuste...i ne znam dali nekogas ke mozam da prestanam da ja sakam...probuvam..no ne mi odi...znaci probuvam izleguvam ali se e toa momentalno iako pomina malku vreme samo skoro 2 nedeli kako ne sme zaedno sepak...imam cuvstvo deka nema da mozam da ja zaboravam,zasto znam deka iskreno se sakavme,i seuste sakam, za nea ne znam ...kako da se prodolzi ponatamu i kako setoa toa ke vlijae,koga potajno mozebi i taa te saka no e premnogu slepa od od x faktor koj sekogas postoi...DALI SE MOZE posle edna iskrena ljubov pak da sakas so polno srce ????
znaci da dopolnam ne zboram za vrska na 15 -17 godini...znaci vrska na 19 20 godini
eee stvarno ne znam..
би рекол дека има лек и за досадата и монотоноста во една врска,а тоа е со заеднички разговор да се договориш што и како да направиш за да ја разбиеш таа досада и монотонија.идевме 2 год и ич не се кравме преубаво ни беше ни љубомора доверба премногу ама многу убаво не е на убаво и ете ни се здосади стана монотоно се договоривме секој по своите патишта сега се глеаме идеме на кафе не се дружиме нешо многу ама сме во многу ок односи кога ми е тешко ќе му се јавам ....ќе ми се јави
идеално е со оглед на тоа што не сме заедно односот ни е префектен!
Imas prekrasna i (po)dolga vrska,se ubavo znaci postojat emocii ljubov i slicno...Prva mi kaza TE SAKAM i postojano mi go potencirase toa,se razbira i jas popustiv i mi bese preubavo,ja sakam iskreno seuste...i ne znam dali nekogas ke mozam da prestanam da ja sakam...probuvam..no ne mi odi...znaci probuvam izleguvam ali se e toa momentalno iako pomina malku vreme samo skoro 2 nedeli kako ne sme zaedno sepak...imam cuvstvo deka nema da mozam da ja zaboravam,zasto znam deka iskreno se sakavme,i seuste sakam, za nea ne znam ...kako da se prodolzi ponatamu i kako setoa toa ke vlijae,koga potajno mozebi i taa te saka no e premnogu slepa od od x faktor koj sekogas postoi...DALI SE MOZE posle edna iskrena ljubov pak da sakas so polno srce ????
znaci da dopolnam ne zboram za vrska na 15 -17 godini...znaci vrska na 19 20 godini
eee stvarno ne znam..
мене лично не ме бендисва моделот ...
шо да прајме , не ни преостанва нишо друго освен да си го тргниме пиштолоЗошто запаѓате во шпански серии и клишеа не ми е јасно.
Ко да се сака само на 17-18 години ебаве.