Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

RoCkY_bAlBoA

младиот старец
Член од
28 јануари 2007
Мислења
11
Поени од реакции
5
Приватњак е 400-500 евра да а ако си видел Iphone или си го видел новиот IPOD Тоuch или презентациски модел на Iphone (да неможе да се купи)

ScArFaCe_K4

Кретенски username, знам.
Член од
29 јануари 2007
Мислења
344
Поени од реакции
16
У право е роки еве и слика

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140

Џабе... Можеш да го користиш само како сувенир. Кодиран е за еј ти ен ти
Ако ја имаш картичката од Еј Ти Ен Ти, во било кој сервис за помалце од 30 евра може да напраат клон на твојата картичка да се регистрира како Ај Ти Ен Ти... значи плакаш 30 евра само за да користиш една картичка - и недај боже утре да ја изгубиш :) :pos:

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
мислам дека во пакетот има картичка од AT&T така да можи да се напрај нешто

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Ах... морам да ве информирам, дека декодирање на ај фонот е 30 евра и се отвара за сите картички. Процесот трае околу 2 дена. Баш денес имав случај и го тестирав серверот :) Најрано што може е 20 минути како случајот од пред неколку часа :) ама од серверот ми кажаа дека некогаш имале проблеми и се чекало и до 48 часа. Како и да е се што ке треба да донесете со ај фонот е дата кабелот и од каде е поточно купен.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
значи ново од мојот тим, освен декодирањето што е 30 евра исто така можеме и по нарачка од 8 гига да донесеме во рок од 4-5 дена ај фонови од по 8гига верзиите. Цената е 620 евра со се декодирање :).

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Зошто би го продавале воопшто за 620, ако е достапен за 500?

Мислиш ли дека некој хуманитарец ќе пазари? :)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
399 долари набавна.
Ај да ставиме и 30 евра декодирање и уште 20 евра преку сила трошоци, тоа се вкупно уште 70 долари.

Тоа се 469 долари. До 930? Машала, убава маржа, oд еден да заработиш за два :)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Oданочен ќе е изглеа.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
И фиксална сметка бе :wink: хартија се плајча....плус брашното поскапе, зејтинот, солта....све тоа си има дел од цената
Иначе I Phone има една девојка со мене што е у Академија, девојкава е од Германија а ајфоунот и е од Кина:pos: криминал

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
Некро порачај ми на мене иПхоне со опции за до 200 евра :)
Нели е премногу 620 евриња? А и телефонот не е нешто посебно мислам дека не вреди за парите. Рекламите го направија нешто посебно. Н95 е поевтин а е многу подобар телефон.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Јебеш iPhone, ја си нарачав HP 6915 со вграден GPS, треба да ми стигне вечерва :vozbud:

Инаку, другар купил денес iPhone и му се јавил на Сенат "хакерот" да го праша за отклучување - 100 евра му побарал, хехе. Сите сакаат да се збогатат на брза рака мајку му, а ја отсекогаш сум бил за повеќе обрт со помала маржа. Потоа, седнале во СПА во Беверли со еден друг наш другар со лаптопот и дур испиле кафето, другиов му го средил за 20 минути, ми се пофали преска на месинџер.

Kajgana Shop

На врв Bottom