Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Поквалитетни сте нормално, штета што МЗТ не игра во финале ќе беше далеку повозбудливо али тоа е.
Мислам дека вчера Докузовски не го видов на клупата на Работнички, повторно докажа дека е БУГАР тежок, знаеше дека ке го папа стапот од Фени, ко пичица кидна.
Не ми е јасно каде ке биде повозбудливо? На трибина? Можеби , На терен ? Тешко , чим Работнички си отиде со 30+ можам да замислам како ке си отиде МЗТ. Фени е најквалитетна екипа у мкд и тоа најмалце класа над другите. Така да немој со вакви испади жити се , поздрав :smir:

овија цпб колку се моќна навијачка група тоа е едно чудо! штета што се педерчиња :(
Ти си јак бе заборавив,50 души под 18 год во финале на Библ сте бе.Многу објективни фанови има од Лозари тука,но ти почна да си тресиш.

Не ми е јасно каде ке биде повозбудливо? На трибина? Можеби , На терен ? Тешко , чим Работнички си отиде со 30+ можам да замислам како ке си отиде МЗТ. Фени е најквалитетна екипа у мкд и тоа најмалце класа над другите. Така да немој со вакви испади жити се , поздрав :smir:

Како тоа?
Епа фактот што МЗТ има поквалитетни играчи на центарските позиции од Работнички, тука и ја гледам разликата, а и утакмиците во регуларен дел ( освен една утакмица ) покажаа дека колку толку се јадат ( иако Фени се поквалитетни ). А едно е сигурно, а тоа е дека сигурно немаше да губат по 40 разлика, али ете Бугарчето ги реши и тоа е тоа. Сега сигурно му е влошена состојбата со здравјето чим го нема на клупа, мхм сигурно.

^ Поквалитетни сте на центарските Да,и затоа Бугарчето ви го лупна сред,,пеколот,, во Јане.Абе како уште имаш образ да збориш после оваа сезона.До душа секоја година ви е иста вас. :pos:

Како тоа?
Епа фактот што МЗТ има поквалитетни играчи на центарските позиции од Работнички, тука и ја гледам разликата, а и утакмиците во регуларен дел ( освен една утакмица ) покажаа дека колку толку се јадат ( иако Фени се поквалитетни ). А едно е сигурно, а тоа е дека сигурно немаше да губат по 40 разлика, али ете Бугарчето ги реши и тоа е тоа. Сега сигурно му е влошена состојбата со здравјето чим го нема на клупа, мхм сигурно.
Хаха па ако беа поквалитетен што не тепаа у јане? Доѓаат со 6 играчи(колку што ротираат) у јане со 1 центар , и 300 навијачи ги уништуваат 20 разлика , а овие со 12 играчи спрени у секое време да играат 2000 души пеат од срце за нив и губат? Тука го глеаш поквалитетениот состав? Да не се лажеме :) А за јадењето со фени , и Работнички го тепаа у купот Фени. Секој може секој да тепа ама тешко некој да го тепа фени 4 утакмици :)

Хаха па ако беа поквалитетен што не тепаа у јане? Доѓаат со 6 играчи(колку што ротираат) у јане со 1 центар , и 300 навијачи ги уништуваат 20 разлика , а овие со 12 играчи спрени у секое време да играат 2000 души пеат од срце за нив и губат? Тука го глеаш поквалитетениот состав? Да не се лажеме :) А за јадењето со фени , и Работнички го тепаа у купот Фени. Секој може секој да тепа ама тешко некој да го тепа фени 4 утакмици :)

Јас си признаам пораз али да беше друг тренер ќе ве уништеа.

--- надополнето ---

^ Поквалитетни сте на центарските Да,и затоа Бугарчето ви го лупна сред,,пеколот,, во Јане.Абе како уште имаш образ да збориш после оваа сезона.До душа секоја година ви е иста вас. :pos:

А каде е сега Бугарчето кажи ми, а фацо ? Да не се исплаши нешто? Голем курац ако изгубиле, јас сум рекол ќе губат уште 100 години додека не дојде Боби Митев за тренер. Затоа од овие твоиве фори секоја година ви е иста не ме додирнува. :salut:

^ Абе за тоа не,знам кабарче на газот ви излезе.Марин си кажа дека се посветува на репрезенатцијата,ама дојдоа ЦПБ за инат ваш го замолија и им направи услуга.Сакале вие или не тоа е.

Ѓуров изненаџује у последно време, полека се враќа во старата форма :)

иф мори мизеријо дебарска кој кур се мешаш ти бе?
ти "твојот" работнички ниеднаш го немаш изгледано во живо и можеш само да сонуваш за тоа!
исто така можеш да сонуваш за да испаднеш од тоа селото дебар полно со Албанци грди али тоа нема да се деси во следните 100 години пошто нигде не те сакаат катастрофо!

и реков за цпб дека се моќна навијачка група и не сум напишал нигде дека сум член на лозари! немој да се бламираш друг пат на нашиот фан клуб

^ Како прво внимавај како се однесуваш,се гледа сељакот со лозје што се занимава каква култура прикажува на форум.Дојди да видиш ти кој е село а кој град.(Ако можеш да стапниш овде,инаку џабе ти кажувам).А како трето и најважно не знајш ти ни кој сум ни што сум,ни што имам во Ск ни колку време сум таму ни колку пати сум одел ни од колку години навивам за Работнички.Можеш само да ц****ш.

Пораз...слабо играта,ич не сум задоволен. Се играше само на сила,со индивидуални потези. Исто така многу ме изнервира и форсирањето тројки. Па ај у пичку матер,претходната утакмица ако скоро се погодивме,не значи дека секоја утакмица така ќе ни оде шутот

poso dotichniot admin mi go zabranil pristapot u mojata tema ke pisam tuka ....
ve dupnavme ... momcite izginaa, se borea kako lavovi za sekoja topka ... i poveke od zasluzeno pobedija !
2 - 1 ako ima gospod brejk ... i 15che ... ako ne zdravje edna titula vishe lapnavme , so vakov tim i budzet koj ovaa sezona go ima klubot sme i prezadovolni !!

DOAGAME VO KAVADARCI PO BREJK !!!!!

^Брат без навреда али многу тешко во Кавадарци да тепате да си знајш да не се надеваш толку:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom