- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.506
- Поени од реакции
- 4.082
No money, no partyА што е работата со Вер??

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
No money, no partyА што е работата со Вер??
Pa se vrtat i drugi muabeti povrzani so nigerot od MZT i negoviot menadzer ama vajda ke bide po officijalno so informacii narednive denovi....:salut:А што е работата со Вер??
Pa se vrtat i drugi muabeti povrzani so nigerot od MZT i negoviot menadzer ama vajda ke bide po officijalno so informacii narednive denovi....:salut:
Мислам дека ќе ја завршиме серијата у 4-0. Едноставно,без провокација,за класи сме пред сите у Македонија![]()
Мислам дека ќе ја завршиме серијата у 4-0. Едноставно,без провокација,за класи сме пред сите у Македонија![]()
има време, пре рано се прогласивте за шампиони :smir:
Знам дека има време,ама гледај ја само играта наша и на Работнички. 5 пати веќе ги добивме оваа сезона,и тоа цело време со 10+ разлика. Реално зборено-многу сме поквалитетни и од нив,и од МЗТ,и од било кој друг тим у земјава
А ти храбриот маж на форум?Поквалитетни сте нормално, штета што МЗТ не игра во финале ќе беше далеку повозбудливо али тоа е.
Мислам дека вчера Докузовски не го видов на клупата на Работнички, повторно докажа дека е БУГАР тежок, знаеше дека ке го папа стапот од Фени, ко пичица кидна.
А ти храбриот маж на форум?