Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
ненси златен верувај дека ќе биде прекратка :tv:

Мислам дека ќе ја завршиме серијата у 4-0. Едноставно,без провокација,за класи сме пред сите у Македонија :)

Класи сме подобри али CPB растурија денеска во сала имам само едно да кажам :bravo::bravo::bravo::olee::cheeky2::vozbud: командантот :costumed2 вежбавте нови песни али бевте топови :cuc::cuc:

има време, пре рано се прогласивте за шампиони :smir:

Знам дека има време,ама гледај ја само играта наша и на Работнички. 5 пати веќе ги добивме оваа сезона,и тоа цело време со 10+ разлика. Реално зборено-многу сме поквалитетни и од нив,и од МЗТ,и од било кој друг тим у земјава

Знам дека има време,ама гледај ја само играта наша и на Работнички. 5 пати веќе ги добивме оваа сезона,и тоа цело време со 10+ разлика. Реално зборено-многу сме поквалитетни и од нив,и од МЗТ,и од било кој друг тим у земјава

Поквалитетни сте нормално, штета што МЗТ не игра во финале ќе беше далеку повозбудливо али тоа е.
Мислам дека вчера Докузовски не го видов на клупата на Работнички, повторно докажа дека е БУГАР тежок, знаеше дека ке го папа стапот од Фени, ко пичица кидна.

Поквалитетни сте нормално, штета што МЗТ не игра во финале ќе беше далеку повозбудливо али тоа е.
Мислам дека вчера Докузовски не го видов на клупата на Работнички, повторно докажа дека е БУГАР тежок, знаеше дека ке го папа стапот од Фени, ко пичица кидна.
А ти храбриот маж на форум?

So ovoj tim na Rabotnicki site se prezadovolni od ovaa sezona.....taka da nema mesto za razocaruvanje u sekoj slucaj Cestito Pobeda !!

А ти храбриот маж на форум?

Ич да не ти е гајле :)
Кажав за Докузовски што сакав да си кажам, ако не ти се свига нешто не ме цитирај безврска само за "фаца" да се направиш.:salut:

овија цпб колку се моќна навијачка група тоа е едно чудо! штета што се педерчиња :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom