Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
да пријателска ..у 18и 45.
ви бодрите го тимот и за мене а јас грозодобер ке спремам....
Има време даа ќе спремаш дојди погледај.:helou:

Закон беше даа на Грнчаров да му тиит и на Симиќ се провокатори у пм Лајф сакаше се тепа со Грно.
Инаку за утакмицата Лајф дади околу 5-6 тројки Огнен супер и Брчков ме изненади со куцањата и лепешките.:vozbud::vozbud:

А резултат и околу најдобрите поединци и од двете страни може некој да пише... и дали Војдан играше за Вардар Осигурување... :smir:

А резултат и околу најдобрите поединци и од двете страни може некој да пише... и дали Војдан играше за Вардар Осигурување... :smir:
Алоооуууу:) , Војдан е со репрезентацијата:helou::helou:

75-53.:smir: тука негде беше разултатот.

Па шо да се каже, добри играчи имаме, бекови - Самарџиев, Огнен, Поповиќ, Лајф, крила - Брчко, Марјан, Цобе, центри - Бошко и Душан, и гледам има некои нови помлади дечки. Квалитетот е тука некаде како претходните две години, само шо нема некој играч шо отскокнува од другите како шо беше Кол, повеќе се игра тимски, но се уште многу се форсира тој шут за три поени, посебно новото момче од преку океанот обожава да шутира.

igrata na emil se bazira na sutiranje za tri poeni,toa vise treba da go znaete i da ne se cudite zs e taka i godinava, ubavo se vide i za maldinska reprezentacija se forsiraa dvajca suteri i toa e toa drugite bea zapostaveni na primer bekovite

c c c toj lajf samo ako doe u gratski park isto kako kol ke go snajde WHITE POWER!!! :)
друже не ви треба таа работа.ке ги казнат за расизам па на кошаркарите не 3 месеца 6 месеца нема да земат пари:nenene:
а и плус тоа таков црнец толку бел со сини очи немате видено...

јас неможев да дојдам многу ми е мака али шо да правам немаше како..
ај се надевам дека ке има уште некоја пријателска до 10 октомври.
а сега ке навиваме за рерпезентацијата.:oeoeoe:

Добро, ако може да се каже дека тоа е некаква игра, тоа не е ни игра туку ај, шутирање ти е израз на немоќ, немаш никаква игра остануе на крај од напад да шутнеш за три како шо го правеше фрикот Прековиќ. Сега сепак со овие играчи мислам дека ќе биде малку поразлична играта, освен ако не ги остави Рајко шутерите да шутираат од секаде без никаква одговорност па да се деси центар да има по 7-8 шута за три на утакмица што значи дека он нема контрола врз играта и играчите. Треба да се знае кој, како, зошто и кога треба да шутира, да се направи шутот помоќно оружје кога веќе си решил да ја градиш играта врз основа на шут

622450.jpeg

Не е црнец бе, али како сакате, може вас ви е црнец :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom