Фан Клуб : Фени Индустри

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Незнам јас тоа да не плачете оваа...а наредната ке бидете како карпош соколи што беа...гарантирам...железната индустрија е во стагнирање и нема производство...татко ми е надзорник во металските индустрии изнае баш точно како стојат работите...затоа...ке ви кажеме (како што викавте баш вие) збогум фени
Kaко едвај да чекате да кажете збогум на конкуренцијата, наместо сите да сакаме појако првенство :toe:

Ај и онака сме оф топик, оваа беше најкризна година за Фени, ако земиме титула речиси убеден сум дека ќе имаме конкурентен тим и следната сезона.

А како Соколи секако нема да сме, или пак ќе се бориме за титула, или ич нема да постоиме.

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Значи и дефинитивно, ЗБОГУМ ФЕНИ:helou:
Смејте се смејте се....и вашиот татко Амир Абед (На Дивна Пешиќ курвата сопругот) Изјавил дека ако не биде ништо со фени сезонава...заминува...тажно но вистинито

Kaко едвај да чекате да кажете збогум на конкуренцијата, наместо сите да сакаме појако првенство :toe:

Ај и онака сме оф топик, оваа беше најкризна година за Фени, ако земиме титула речиси убеден сум дека ќе имаме конкурентен тим и следната сезона.

А како Соколи секако нема да сме, или пак ќе се бориме за титула, или ич нема да постоиме.
Доста ви е една титула за у провинција хахаха

па така кога дојде фени коа беа и бетер од соколи...нигде ве немаше...рипна фени..рипнавте и вие

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Смејте се смејте се....и вашиот татко Амир Абед (На Дивна Пешиќ курвата сопругот) Изјавил дека ако не биде ништо со фени сезонава...заминува...тажно но вистинито

па така кога дојде фени коа беа и бетер од соколи...нигде ве немаше...рипна фени..рипнавте и вие
Како мислиш нигде ве немаше? Образложи.

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30

Отсекогаш сме биле better од соколи... А Амир веќе не е со Дивна.

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Како мислиш нигде ве немаше? Образложи.
Па не ни знаевте уствари дека у вашиот град имало кошарка...а не па да ја пуните салата...тоа е провинцијалци..комплексаши хахахаха

Отсекогаш сме биле better од соколи... А Амир веќе не е со Дивна.
Се лажеш....значи ти не си прател кошарка...пошто тука имам гледано утакмица у градски парк како фени губат од соколи а фени на работнички им беа како за тренинг си ги пецкаа по 60 разлика...ако мене не ми веруваш кој сакаш прашај

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111

Збогум, збогум..................................фени
:music2::music2:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Па не ни знаевте уствари дека у вашиот град имало кошарка...а не па да ја пуните салата...тоа е провинцијалци..комплексаши хахахаха
Вие дека сите знаете, затоа на финале сте по 200 души у сала.
Шо сакаш кажи, никогаш нема да исполните сала како нас, у најдобрите времиња сте биле шо 500-600 со се обична публика, кај нас у втора лига беше истата квота.

Комплексаши, израз употебуван од типипчен форумски лузер... text book stuff.

Се лажеш....значи ти не си прател кошарка...пошто тука имам гледано утакмица у градски парк како фени губат од соколи а фени на работнички им беа како за тренинг си ги пецкаа по 60 разлика...ако мене не ми веруваш кој сакаш прашај
Тоа беше првата сезона на Фени пред 3 години, завршивме шесто место, шо значи дека не е можно да сме губеле од Соколи, а вас Стрмуца ве јадеше за појадок таа сезона, така да трај си.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
:pos2::pos2::pos2::pos2:

MADRID ne zbori gluposti molim te u najdobrite vreminja gradski park bese po 2500 luge 2 saata pred utkamica se idese be, i te molam koa neso neznaes ne zbori bez vrska,a kaj vas se puni sala zs prv pat dozivuvate nekoj tim od kav da bide konkurenten za titula ne ste go prosle ona sto NIE SME GO POMINALE 15 GODINI UNAZAD, i plus so kvalitet ima ligava kazi vo spordeba so porano??? malce da e problizno ke bide puna salata u gradski park pozz

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111

MADRID ne zbori gluposti molim te u najdobrite vreminja gradski park bese po 2500 luge 2 saata pred utkamica se idese be, i te molam koa neso neznaes ne zbori bez vrska,a kaj vas se puni sala zs prv pat dozivuvate nekoj tim od kav da bide konkurenten za titula ne ste go prosle ona sto NIE SME GO POMINALE 15 GODINI UNAZAD, i plus so kvalitet ima ligava kazi vo spordeba so porano??? malce da e problizno ke bide puna salata u gradski park pozz
Панчееееее:kesa:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154

Добро де, и 5000 да сте биле, сеа колку сте?
Нели е срамота кажи ми, да играте финале за титула и салата да има 300 души публика? :toe:

Друго, 1999, OРКА Спорт, не е ова прв пат да имаме конкурентен тим :helou:
Е сеа така налагале финансиските услови да нема кој да спонзорира па не може да се задрже еден континуитет во кошарката во Кавадарци, ама како шо може да видите знаеме како да цениме кога веќе имаме тим, и секогаш сме тука да дадеме подршка.

А кога некој вика дека не немало нигде кога уствари нема клуб за да навиваме, ми е малоумно.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Добро де, и 5000 да сте биле, сеа колку сте?
Нели е срамота кажи ми, да играте финале за титула и салата да има 300 души публика? :toe:

Друго, 1999, OРКА Спорт, не е ова прв пат да имаме конкурентен тим :helou:
Е сеа така налагале финансиските услови да нема кој да спонзорира па не може да се задрже еден континуитет во кошарката во Кавадарци, ама како шо може да видите знаеме како да цениме кога веќе имаме тим, и секогаш сме тука да дадеме подршка.

А кога некој вика дека не немало нигде кога уствари нема клуб за да навиваме, ми е малоумно.
Тука може да се спомне и Тиквеш Флорида. Женска кошарка, а салата крцала, башка и Лозари тогаш биле во најдобрите времиња

u kolku saatot pocnue vecer kosarkata T.S. pekolot za skopjani:vozbud:
20:15 :duel:

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Колку седишта има Градски Парк ? Валјда не е Стејплс Центар...

Kajgana Shop

На врв Bottom