Madrid
Timeless
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 3.899
- Поени од реакции
- 154
Каа че вииш како се нервираше Дивна каа ја пцуеме ми се идеше да и го маанам 3 пати.:tv:
Арно не а носела пушката да ве истепа ѓоа врапци, со еден шаржер че ве поминеше :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каа че вииш како се нервираше Дивна каа ја пцуеме ми се идеше да и го маанам 3 пати.:tv:
Не го бива бе пријателе не го бива.Рајко секоаш а има мојта подршка ако мислиш дека аватарот и потписот ги сменив заради поразот специјално за тебе како најмлад комуњар од Струмица ќе го вратам назад.:pos2::back:
На 40 разлика,како се глупирал.:pos2::pos2:
Не е проблем.Еднo кроше и по десното око и нема да има појма кај ја шетаат "Лепа".
Прво рече една десна наместо кроше....ц ц ц ц....не се важи:nenene::nenene:Не е проблем.Еднo кроше и по десното око и нема да има појма кај ја шетаат "Лепа".
И мене тоа не ми е јасно,три порази и сите Емил не вреде,слаб тренер е.И јас се согласувам дека направи неколку грешки денеска,посебно во поглед на ротацијата на играчите,но во никој случај тој не е крив.Тимот е надвор од форма и тоа треба на сите да ви биде јасно.Лошо е тоа што формата падна во многу сензитивен момент за тимот,но се надевам дека се ќе биде ок во наредниот период и ќе влеземе во плејофот како најдобар тим во првенството.Абе не зезајте одма не го бива Емил,после 2-3 порази во последно време и одма!
Добар си е,тоа што екипата е моментално надвор од форма тоа е друга работа.
ne go branejte Emil..on e glavniot vinovnik...na Kol ne mu odese,ama fala bogu imate drugi igraci.Da mu se mocam u rotacijata...vlezi 3-4 min.,aj smena.Pa gledajte so mu pravese na Bosnjak,taman ke vleze u ritam coveko,aj na klupa,a dodeka bese u igra,dva tri ofanzivni skoka,dve asistencii i Taso ne se ni obide da sutira ili vlez da prave...i celo vreme igrate bez krila,ne vo smisol krila po vokacija,tuku krilo po funkcija...ne veruvam deka ako Emil im dade zadaca da vkrstuvat,pretrcuvat i igrat bez basket za pozicija deka nema da go slusat,a tie staticni ke se ukopat na edno mesto i se zavise od plejovite.Nagradno prasanje,koga posleden pat ste go videle Gjurov da si izrabote i da proba sam vlez,ili Prekata(osven deneska imase dva obidi i me aresa deneska,so Bosnjak i Cobeto samo zasluzuvat preodna).E,abe so bese fintata so Cobeto koa pocna da bara zamena vo vtora cetvrtina.Kako i da e,so vakva igra,ste go naebale,Rabotnicki vleguva vo forma i mislam deka ako ne smene nesto kakavano,oni ke se sampioni.
Toa сакав да викам, неаме класична 3ка, т.е. крило, се некако директ од плејот у рекетот кон центрите оде топката, или па избрзано се шутира 3... ама па и играчите правеа ногу грешки, у прва четвртина имаме едно 5-6 глупи грешки сигурно, море и они да се управат.
А Цобето највероватно коленото го мачело, го ебава цела сезона таа повреда, а се гледа дека има најголема желба за игреење од сите.
Не знам шо е работата, ама голем дел од играчите играат под своите можности, ги знам сите добро и сум сигурен дека можат ногу подобро од воа играат кошарка, дали ќе се свестат навреме ќе видиме.

Некој грешки не се опростливи.После 4 кола и завршување на регуларниот дел за Фени и Работнички следува 3 недели пауза.Соодветно време да се смени тренерот.Но ако се најде подобар нека го мењаваат ако не нека си стое.Тасо да не те цитирам ногу е д‘г постот
Не е дека неаме крило ни, иаме, Ѓуров е крило, и Бошњак може да игра сосем солидно на таа позиција, ја сакав да кажам дека не го користиме у игра, се таа па таа е, 2 акции иаме, у напад никаква игра неаме по крила, се у средина на рекетот на тепаме или шутираме од дистанца, за денеска со Работнички лафам.
Сеа никој немаше да рече дека ни фале центар ако Кол изигрееше стандардно и забодеше 25 коша, ама неговата слаба игра ногу се осети у рекетот, не ти требат којзнае колку центри за да освоиш македонска лига, ја уште мислам дека кадарот е доволен, само треба да се искористе правилно и да се изваде максимум.
И не викам дека не се прави фанови тиа шо му вратат грб на Рајко, секој си има мислење, само не чине да се плука по човекот со кој Кавадарци освои двојна круна, имал среќа или не, важно се освои. Исто мислам дека ќе биде голема грешка да се смене тренер сеа, и да дојде некој нов, колку сака нека биде добар не може да ги уиграе навреме, оти за ногу брзо време иде плејоф, а со нов тренер чисто сумљ