Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
во фени потпишал и Бранко Јанески од торус..помош малку кој е типчево што како е која позиција??

Ѓокенце,Ѓокенце...Ем малолетно ем ти шлапа тоа муцето.Не чине така чичо треба да слушаш ни постарите шо ќе ти кажиме и здравје на 18 години коа ќе биииш и ти ќе пцујш и ќе наредуваш. :back:

Тасо бе :vozbud:

Добро е чим остануват. Значи друг никој не си замина осим Чековски и Соколов а?

ЕДИТ: Ме одбанираа од Фан клубот на Фени, може сега таму да се префрле муабетот. Поздрав до сите :)

Кој е па тиа Бранко Јаневски жити се....

Инаку честито нека ми е тргањето на банот, че гледам да не пцујам по провокаторите сега, туку дирекно че си земам за слобода да ги пријавувам на админите. :helou:

Поздрав до сите.

Има србин на проба дојдено од вчера на позиција 2 па ќе видиме што ќе биде:salut:

Само тоа го знаиш за него?

Незнам ништо конкретно име презиме сварно незнам само знам дека има на проба играч на позиција 2 од Србија синоќа ми кажаа а денеска сабајлето стариот ми кажуше дека вишол некој со Прековиќ српски лафел у Рома биле ќе видиме денеска утре најкасно ќе дознајме кој е тиа дас:toe::salut:

more koj saka sal neka donese pari kaj mene site me znajte koj sum ili pa u klubceto ce doam kaj 21 00 i ce mi dajte pari tamu:pos2:

more koj saka sal neka donese pari kaj mene site me znajte koj sum ili pa u klubceto ce doam kaj 21 00 i ce mi dajte pari tamu:pos2:

Мрш да те е*е Ричката со боздоганот не ги лажи децата :pos2::pos2::pos2:нуму некој пари да му дал на воа џеремето оти изгорел жив:pop::pos2::pos2::pos2:

Пари на кучето и на тац никако давање за шалеви... Јас за малку без шал че останев :toe::toe::toe:

Море кога ке бидат готови тиа шалевите нека пише некој

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom