Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Зашо само СПБ и ФА бе =( Расисти ! И ние фриленсерите идеме таму =):pos2::pos2::pos2:
за кодоши нема место никаде!!

Ќе се жениме со сестра ти...и вино ќе не части сите цело ск
е да ке има и еден автобус педери како момачка вечер да ви биде тоа!

во скопје има помалку албанска нација неголи кај вас циганска..тоа е факт..јас лично можамд а потврдам зошто во кавадарци пред 3 години во училиштето киро спанџов-брко кога видов распоред на ученици..јасно ми беше..а и тоа до него што беше не беше поарно не ми отварај уста затоа
во скопје

центар--------10%
аеродром------0%
кисела вода---0%
карпош--------2%
бутел---------40%
чаир----------50%
газибаба------30%

сарај више не ни го рачунам како да е во скопје
како и никој друг

NE BIDI SMESEN A I DA TI KAZAM CIGANITE VO KAVADARCI SE 100 PATI POARNI OD VAS. A ako ne go racunas saraj posto tamu site se dojdeni od kosovo togas ne go racunaj i selodrom posto tamu site se dojdeni od kocani vinica berovo kako vojni lica i ostanale tamu da ziveat.toa se se vojni zgradi vo konjodrom sakal ti ili ne. vo butel se seljacista od kuceviste i skopska crna gora. cair kosovari.gazi baba pola pola. aj kazi sega kolku ostana od SKUPI

Добро што се расправате со гревовиве не ми е јасно. Остајте ги сега им ги избркаа нивните од ФЕНИ немаат што да праат па се собрале сите во интернет кафе и замараат.

Гревови Исток

eee,tuka mnogu jako bilo.se izvinuvam so kasnam na site gradjani na Makedinija i Skopje.se sokapate ebanje be maski ,alal da vi e

eee,tuka mnogu jako bilo.se izvinuvam so kasnam na site gradjani na Makedinija i Skopje.se sokapate ebanje be maski ,alal da vi e
ее банда сварно тука ептен касниш темата полека се излади.отидоа ск на групен педерлк.

во скопје има помалку албанска нација неголи кај вас циганска..тоа е факт..јас лично можамд а потврдам зошто во кавадарци пред 3 години во училиштето киро спанџов-брко кога видов распоред на ученици..јасно ми беше..а и тоа до него што беше не беше поарно не ми отварај уста затоа
во скопје

центар--------10%
аеродром------0%
кисела вода---0%
карпош--------2%
бутел---------40%
чаир----------50%
газибаба------30%

сарај више не ни го рачунам како да е во скопје
како и никој друг
може нема толку,еве и нека биде така,ама спореди ги проблемите шо ги прават ромите во кавадарци,а после анализирај за скопје.ја не сум видел некој у кав да славе у сред центар со ак-47 ден на скендербег.

VINCE MI E VOJNICKI DRUGAR. I ON MI KAZA DEKA NE MOZEL DA DOJDE VO KAVADARCI NA UTAKMICATA OTI BIL NA EBANJE A SE ZNAE KAJ BIL KAJ MAJKA TI
а колку години има винце ке ми кажеш ти мене..ти дали воопшто го знаеш или само што читаш низ форумов

банда ви е најпаметниот член тука на форумов...не е како вас

ее банда сварно тука ептен касниш темата полека се излади.отидоа ск на групен педерлк.
sto bi reko moj drug miki prekovic nikad nija kasno,kurcem se zakitio.
ima li nesto i ja da nametnam,ama da ne od taa strana reka u Skopje.:pos2:

а колку години има винце ке ми кажеш ти мене..ти дали воопшто го знаеш или само што читаш низ форумов

банда ви е најпаметниот член тука на форумов...не е како вас

TATKO TI E A NE ZNAIS. PRASAJ GO KOJ MU E VOJNICKI DRUGAR OD KAVADARCI I CE TI KAZE. NE SE SEKIRAJ OD TEBE E SKORO DUPLO PO STAR.

Добро што се расправате со гревовиве не ми е јасно. Остајте ги сега им ги избркаа нивните од ФЕНИ немаат што да праат па се собрале сите во интернет кафе и замараат.

Гревови Исток

Интересни ми се пер =) Шо сум го исцинкарил тој ГлипГлупГлуп пошо напраил 100ти јузер =) Интересно е у 00 и 30 да глеаш као некој нема шо да ти каже па те вреѓа ... тоа е=)

@Xoox Ја ке идам и вака и така =) Со или без нив xD

imav malku povece rabota deneska i kasnam.osven seksot stana li nekoj interesen muabet.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom