не те бивало за ништо,сеа хоби ти е карање по форуми,па и тука више потфрлуваш,така да никогаш не е касно.Иако многу луѓе фатиле да работат нешто, едноствано го немаат тоа во нив. Сум тренирал фудбал, сум бил дупе, едноставно не сум имал жичка за тој спорт и затоа сум отстапил место на тие што ја имаат жичката. Е истото е сега со нивиобработувањето...ви го остава на вас, сепак вас ви е пишано тоа, ние сме за фини нешта
Не, хоби ми е упатување на незналиците како вас, на прав пат. За жал за тебе е веќе касно, ти отиде кај мајка ти б`лгарија, па да пробам да спасам некое од помаливе деца, сигурно не се сите како тебе, манџаре и Фокињо со интелегенција приближна до нултиот меридијан која свири Ред Алертне те бивало за ништо,сеа хоби ти е карање по форуми,па и тука више потфрлуваш,така да никогаш не е касно.
:pos2::pos2::pos2:Не, хоби ми е упатување на незналиците како вас, на прав пат. За жал за тебе е веќе касно, ти отиде кај мајка ти б`лгарија, па да пробам да спасам некое од помаливе деца, сигурно не се сите како тебе, манџаре и Фокињо со интелегенција приближна до нултиот екватор која свири Ред Алерт
оди пуши к:baeh::baeh:ови.лагер.Иако многу луѓе фатиле да работат нешто, едноствано го немаат тоа во нив. Сум тренирал фудбал, сум бил дупе, едноставно не сум имал жичка за тој спорт и затоа сум отстапил место на тие што ја имаат жичката. Е истото е сега со нивиобработувањето...ви го остава на вас, сепак вас ви е пишано тоа, ние сме за фини нешта
Kaпа носиш ли?Не, хоби ми е упатување на незналиците како вас, на прав пат. За жал за тебе е веќе касно, ти отиде кај мајка ти б`лгарија, па да пробам да спасам некое од помаливе деца, сигурно не се сите како тебе, манџаре и Фокињо со интелегенција приближна до нултиот екватор која свири Ред Алерт
Се најде засегнат? Зашто? И ти си пробал со фудбалот па не ти идело, па си се вратил на нивообработувачката индустрија а? Тешка судбина, јебеш гаKaпа носиш ли?
Ладно е надвор...мрзнат ќелавиците. Да не ти испука пази...:helou:
А ако дојдиш во Кв ќе ти ставиме една линија на ќелавата глава...да личи на газ.
А ако ти испука од ладното, таман каа путе ќе биде.:helou:
лелееее мозоков искрвари.:pos2::pos2::pos2:Не, хоби ми е упатување на незналиците како вас, на прав пат. За жал за тебе е веќе касно, ти отиде кај мајка ти б`лгарија, па да пробам да спасам некое од помаливе деца, сигурно не се сите како тебе, манџаре и Фокињо со интелегенција приближна до нултиот меридијан која свири Ред Алерт
ајде:helou:Се најде засегнат? Зашто? И ти си пробал со фудбалот па не ти идело, па си се вратил на нивообработувачката индустрија а? Тешка судбина, јебеш га
Ајт на сите сега
Тешко е да немаш коса...али јеби га...тешка судбина.Се најде засегнат? Зашто? И ти си пробал со фудбалот па не ти идело, па си се вратил на нивообработувачката индустрија а? Тешка судбина, јебеш га
Ајт на сите сега
да не ќе го вработуваш на нива.:pos2::pos2::pos2::pos2:Тешко е да немаш коса...али јеби га...тешка судбина.
Ќе ти купиме може и шубара ако идиш.
Нивите ми ги работат просјаци како тебе, немат банка у џепот па ми црнчат за 500-че.
Ќе ти кажам коа ќе седам во Green да се запознаеме...:helou:
Ти може само бурек да сечеш у на Миле Ал-Хрис бурекџилницатаа шо бара на нива?се знае нивата за кого е,створена само за вас,можете и нежните момчиња да си ги викнете,ке ве масираат по макотрпната работа на нива