Фан Клуб : Фени Индустри

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Зошто тука се јадат многу ГОМНА ЗА НАС!! а ме боле к... шо мисле цел град за нас ич не се замарам за тоа
Оваа е песна за тие кои мислат
Дека наша љубов е скапо платена
Ни серете дека сме илегалци
Но наше срце е полно со храбрости
Ке заврше и оваа наша битка
И наш исток пак ке биде најјак!
Ние сме тука и стоиме на страна
И не даваме да ни уништите се!:smir:
Кој бре сака да те ниште бе алоооо...:)
Стварно ми е жал за тебе...
Најди си живот, може и стар ерген си, па воа ти е единствена страст у животот.
Мислам...срамота е.:helou:

Член од
17 ноември 2008
Мислења
29
Поени од реакции
0
Таман е фока и јас го посакувам тоа али да беа они тука и они гарант давам ке се сложеа со нашиот бојкот! И самите некои постари Лозари ми викаат се знаеше тоа дека ке биде вака се гледаше од километар али таа е како и да е :toe:
Jas uste na Makedonija- Portugalija ti kazav deka ne biva vaka. Posle toa e voa e epilogot od seto. Ti i sam vidi kolku vodaci imase na Lozari se dodeka ne dojdi poslednata 4tina a i ti znajs togas kako se navivase , oti na nekoi od tvoite decki im se zatna ustata. Taka li bese????

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
Кој бре сака да те ниште бе алоооо...:)
Стварно ми е жал за тебе...
Најди си живот, може и стар ерген си, па воа ти е единствена страст у животот.
Мислам...срамота е.:helou:
Ѕвонето ергенот?? за него мислиш :zver::pos::pos: Чао гледам воа воде накај неозбилен муабет и траскање глупости :helou::helou:

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
Jas uste na Makedonija- Portugalija ti kazav deka ne biva vaka. Posle toa e voa e epilogot od seto. Ti i sam vidi kolku vodaci imase na Lozari se dodeka ne dojdi poslednata 4tina a i ti znajs togas kako se navivase , oti na nekoi od tvoite decki im se zatna ustata. Taka li bese????
Таман е Фока те разбирам ама сето тоа ке дојде во ред со дружење повеќе време на екипата и ќе се укодуват децата они се супер момци само треба време :smir:

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
ЏАБЕ ТИ СЕ ФОТКИТЕ БРАТ МОЖИШ САМО ДА ИМ СЕ ВОСХИТУВАШ НА ЛУЃЕТО.
Да ти кажам право и им се ВОСХИТУВАМ СЕ ГОРДЕАМ СО ОВИЕ СЛИКИ ГИ САКАМ пошто сум дел од тие слики а ти на што се восхитуваш на Слики од Памела Андерсон, Плаубоу колку малограѓанство само владее во оваа наше мало градче Кавадарци

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
Mozete da go poglednete ova kako primer

Потполно те разбирам што сакаш да ми кажиш ама овде се работи за едно 5000-6000 навивачи институција навивачка група со многу многу поголемо искуство ,а ние што можиме од сето тоа едно 50-60 души со страст за навивање што на челото му пишува дека живот дава за клубота не за управата едноставно ништо! Да се бојкотира управата треба многу повеќе искуство луѓе и ред други работи:smir:

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.865
Поени од реакции
8.426
Фени а изгуби утакмицата со Свислион :kesa:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Пораз кој можеше лесно да се избегне ако не се изгубеа нашите на крајот, на Чемата навика му стана да шитка топки кога се крше резулатот, и одличонто додавање од Златко до чуварот на Чемата не смее да се забораве.
Шутот за 3 катастрофа денес, посебно Чемата, Кол ептен под просек, Чековски ми оде на живци, таков неспретен кошаркар неам видено, раците ѓоа сапун намачкани, праве дефанзовен скок и му бега топката од раците, и така неколку пати.
Под обрач ја изгубивме битката на големо, ама надвор од рекет Талик имаше свое шоу “Кичмокршачка“.
Не беа ништо посебно, да не беа техничките грешки на крајот многу веројатно е дека ќе победевме, али тоа е, ум за друг пат, сепак добра утакмица со исклучок на 4/4.
И Јоровиќ ако зема 350 000 евра годишно јас од утре со скафандер ќе одам нашколо.
Лага е тоа бе,Станко наш е подобар од него:pipi:
Епа сега бурек.... :pipi:
А за Феномен сендвич, оти е на диета
:zlo::zlo:
Наградно прашање кој шампион е без навивачи??
Ѓорче Петров(екс Кометал),Шќипонат(женски фудбал да не беше) и тн:):):):)

Problemot e vo toa sto ne sme naviknati na poraz. Vo drug slucaj i 5000 da imase u salata pak ke bese isto. Treba malce da se podrazmisli upravata okolu kartata. Treba da bide 100 - 150 denari za da tia seirdziite ne idat za 50 denara da si go pravat ceifot i da gledat seir. I lane bese taka ...koga tepa feni site na krajot pluskat ..koga ke izgube sute vikat uaaaa. A deneska bev posebno izrevoltiran od publikata oti ne dojdi da gleda kosarka ( da ne mislea deka salata ke mu a zatoplat pa nema da istrosat drva doma ili struja). Voa u Kavadarci e nogu pogan narod. Sekoja cest na Lozari so ne dojdoja , a i da dojdea so ke smenea. Nemat oni podobri kosarkari od tia na parketot. Vo sekoj slucaj odite da mu go ispravate na Sveto Janevski..mozebi koga veke vi kupul maicki sega i gaki ke vi kupe da vi naprave kompletce. A i dogovorite a cenata za grozjeto za dogodina , mozebi ke kapne nesto. Cesta na Kavadarci taka ne se brane!!!
Скоро сите Лозари беа присутни на утакмицата
Јас бев со еден другар и цело време ги подржуев ЛОЗАРИ ТРИО:vozbud::vozbud:
Епа тава не е карпош соколи , поп спорт , овче поле да дава кол по 30 поени , играч со една рака може само у македонската лига да доминира..
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Болкаааа!!!!!!:sekss::sekss:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Дојди бе Фока на штабот и да попрајме муабет еве а вака тука ништо не бива.ДОјди еве на Штабот ни сне таму можам да кажам секоја ден ќе седниме каа човеци ќе мааниме по едно пиво и ќе се излафиме ѓоа луѓе и секој нека си каже шо му леже на душата ние сме сите разбрани дечки и никој нема да ти се умеша у муабетот шо ќе го кажиш и да дадиш свое мислење за ситуацијата ако сакаш бујрум кажи кога си слободен и ни ќе дојдиме таму и крај на муабетот договорено ли:smir:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе Vodza нели гледаш само негативна енергија ствараш кај сите Кавадарчани ?Феномен е од Лозари,пишува напред Фени ти си шампион,Together_Lozari во секој пост го подржува Фени Индустри,а ти ми се правиш некој манга тука,ЗБОГУМ ФЕНИ,напред ВВ.Тиквеш ФЕНИ НА КУР ?Абе нели ти е срам?Јас се кладам дека ти ќе си првиот што ќе ми се фалиш тука кога ќе го освоите и купот и титулата.Или со клубот си само кога има успеси,и кога даваат пари?Ти се чудам веќе 1 месец,така се сака клуб?Зборевте Фени и во срце и во душа незнам што?...Управата ги викала само за важни утакмици,зарем на ФА,Комити управата ги вика да навиваат?Бог да чува.:tapp:

Член од
20 октомври 2008
Мислења
99
Поени од реакции
0
jas ja izgledav cela utakmica i vaka zakluciv.rajkovic naj arno ce bide da se prijave za maneken a ne da vode klub kako sto e feni.drugo kitot cekovski nema vrska od kosarka samo voa e nekoja politika go donesija u kavadarci da zima pari oti 8 meseci nikade ne igrael nikoj ne go bara.sokolov najarno ce bide da se vrate u kocani i oriz da trebe oti e nogu slabo deteto.za cemata nema so da kazam ne mu bese denot.donco kolev so moze da naprae kaa site se trski taka zastanale neznaat nisto.trajce braun deteto izigra kolku so mozese .naj mi e krivo so mihajlovski ne go pustija povece da igrae mihajlovski za cekovski e zakon i treba povece minutaza da mu se dava na deteto.gocevski izigra standard utakmica a gjurov e golema greska .prekata e dobar samo godinite go macat nego inaku e dobar igrac.poarno ce bese manev snupi ili dim eto da gi pustea otkolku noa dareto sokolov(orizot)ali taa e

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
Абе Vodza нели гледаш само негативна енергија ствараш кај сите Кавадарчани ?Феномен е од Лозари,пишува напред Фени ти си шампион,Together_Lozari во секој пост го подржува Фени Индустри,а ти ми се правиш некој манга тука,ЗБОГУМ ФЕНИ,напред ВВ.Тиквеш ФЕНИ НА КУР ?Абе нели ти е срам?Јас се кладам дека ти ќе си првиот што ќе ми се фалиш тука кога ќе го освоите и купот и титулата.Или со клубот си само кога има успеси,и кога даваат пари?Ти се чудам веќе 1 месец,така се сака клуб?Зборевте Фени и во срце и во душа незнам што?...Управата ги викала само за важни утакмици,зарем на ФА,Комити управата ги вика да навиваат?Бог да чува.:tapp:
А бе ти од Кавадарци ли си? Ако не си шо па ти се мешаш шо те боле тебе к... тоа е пост од СИТЕ ЛОЗАРИ! и ич к.. не ме боле за комити и за фа шо сакат нека си праат а каа не а знаиш работата шо само џоа некое трчиш ц ц ц у секоа манџа зачин да се ставе ај таму гледај си твојот град и твојот тим! :tapp:

Член од
20 октомври 2008
Мислења
99
Поени од реакции
0
na igracite im trebase podrska od lozarite pa ce se videse kakov tek ce imase utakmicata i nemase sansi da izgube feni bidejci i via od vrsac nemaa vrska.

Kajgana Shop

На врв Bottom