Фан Клуб : Фени Индустри

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Море кој е Зизи да ми бране да навивам :uvo:


Ако дават сендвичи одма одам:toe:
 

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
Ај даа па и ви сами викате дека они му барале работа не се прајте на тошо да не барам сеа у задњите постови
 
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
ATANASE TI NE KOPCAS NEKOI RABOTI

Океј можеби.Не се мешам.А сомене да манипулира некој така лесно не дозволувам немај мака.Не сум засегнат за да ме манипулираат само кажувам тоа шо сум го чул од сигурни извори шо секако само по себе може и да не е точно...поздрав
 

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Сеа за у среда кока-кола и сендвич беше, или пиво и ќебапи? :pos2: :tapp:
 

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Честитки за борбеноста на ракометарите на Тиквеш, а воедно честитки и за Лозарите кои покажаа дека и во празна сала ако се тие таму можат да направат добра атмосфера. Само уште тапани фалеа да бидете уште појаки. Исто така за пофалби е дека имате и подмладок. Незнам дали тоа детето што го држеше Зизи му е син или внук, али тоа е за пофалби што уште од мало го носе на утакмици и го заучува да го сака спортот.
Син му е.
Епа така дојди работата сеа шо да прајме, за Тиквеш ќе си навиваме од љубов оти сме навивачи и сакаме од срце да навиваме, а Фени ќе одиме ќе си го гледаме, ќе си платиме карта и никој да не не замара веќе, а не ќе дадат нешто и ќе ти го подрекнуат после на тилот ќе ти го вадат. Вака чиста сметка долга љубов, и волкот сит и овците на број.
А сендвичи :ne_zboram:ne_zboram


vodzata ne moze da odgovara za nikoj posto ne ste registrirani kako navivacka grupa a i nemate pravo samo vie da go koristite imeto lozari.
Site so idat u sala se lozari a ne samo vie. I ne mi odgovori dalei e toa taka so go pisav pred toa. Cekam odgovor ne ja menjaj temata
Не се глупирај :pop:

АМАН

Ne bev vcera na rakomet i ne te znam ama nema problem ce se zapoznaeme ako sakas. aj ti odgovori mi na prethodniot moj post posto Trajce ili ne saka ili ne znae. cakam odgovor.
Inaku jas navivam samo na forumi isto kako i tebe prijatele. Samo ima edna razlika so jas go teram narodot da ode u sala a ti go brkas od sala .
Воџа е редовен на ФЕНИ и ниа пат на Вардар беше така да нема дилеми дека ќе биде и против Свислајон:smir:

Сета е убава алии тешко дека ке се случе сетоа тоа после тоа што се случи не ми требат пари доволно ме снабди фени додека навивав таа сезона сега имам за цел живот :vozbud::vozbud:Полн сум како БРОД!!! :tv:
И најаден сендвичи:img::img:

tebe prekarot na mesto ti go turile nema so.pa kurdisa po staro.kolku pati treba da ti objasnuam be deka ja tebe tatko mozam da ti bidam i voa jajceto so go crtas,ti si bil u nego uste ,ja koa sum prisustvuel na utakmici i fizicki i so zanes kaa so vikas ti.samo koj tebe da ti objasne.tebe ti vikat da odis da navivas ,kaa ti so vikas so zanes za deckite so igraat ti basmi na basmarot mu prodavas i filozofiras.i ne e harim tuku hiram,ne a gresi rabotata.
Не му е него така прекарот,прекарот му е на тиа шо има орален секс со Амир:toe:
Jas koga navivav za lozari ti ne si bil roden toa e sigurno. jas vikam na sekoja utakmica samo so jas vikam bez pari a ti vikas za pari il dres ili sal ili maica. toa e razlikata medju segasnite i nekogasnite lozari.
СЕНДВИЧИ!!!!!:zlo::zlo:

А инаку да си знаеш дека во Битола старите Чкембари навиваат иако имаат над 30 години(некои и над 40):toe:

Така да слободно иди со нас


Ќе има и сендвичи:je::je::je:


ПЕЛИСТЕР И ЧКЕМБАРИ НИ ДАДИЈА АНДРЕНАЛИН ТАМУ ЦЕЛ ГРАД НАВИВА И НЕ СЕ СРАМАТ ОД ТОА А ТУКА СЕ СРАМИТЕ И ЈАС ТОА ТУКА НИКОГАШ НЕМА ДА ГО ДОЖИВЕАМ ШТО ГО ДОЖИВЕАВ ТАМУ!!!
Да да,тоа е добро кај нив каде цел град од 7 до 77 години навива

Респект!!!!:zver:


Тоа е така, у Битола како шо се навива кај нас нема да се навива ни после 100 години оти кај нас народот се посерковци, немат јајца да застанат на трибина и да навиват за тимот од прва до последна минута, макар тимот бил последен, макар губел сто разлика, Лозари почнаа да прават нешто шо требаше само да се надоградува од година во година и секоја чест за нив, ама со кој си имаш работа у виа гнасен град че те пресечат само за да не те биде. ИЗЛЕЗИ НА ТРИБИНА ТИ УСРАН КАВАДАРЧАНЕЦУ, ДОСТА Е ОД СЕМКИ И ТЕАТАР, НАВИВАЈ ОД СРЦЕ ЗА СВОЈОТ КЛУБ !!!
Потполно се согласувам со тебе:cuc::cuc:
За шо да навива бе другар?За да дојде некој шо си брани сопствени интереси и да му рече од утре нема навивање.На 30 години може и повеќе да дозволе некој со сопствени интереси да му наредува.Со сета почит спрема Вас како Лозари шо ги бодрите сите колективи во градот меѓутоа факт е дека воџите(не спомнувам име) ако речат нема навивање и нема да има.А сето тоа затоа што Лозари моментално поголемиот дел се 18-20 години и може слободно буквално речено да ги манипулират.Меѓутоа ако членови се старата гарда 30+ годишни нема да можат воџите така лесно да ги излажат.Да доаѓаат на состаноци на Лозари и да кажуваат нема навивање поради тоашто во позадина воџата тајно имал состанок со Амир и го уценувал Евреинот а ваму пред Лозарите се декларира дека Амир е ваков или онаков,а зошто?само поради тоа што Амир не му ги дал СОПСТВЕНИТЕ БАРАЊА.


Затоа најарно ќе биде Амир да Ве посети во клубот и јавно пред сите воџите да му ги кажат барањата за да и Вие обичните Лозари видите што вистински се случува.А не слепо да му верувате на Вашите воџи,несвесни дека во денешно време секој гледа да те заебе.НАЈДОБРОНАМЕРЕН ПОСТ И АКО НЕКОЈ ПЛАНИРА ДА МЕ ПЦУЕ ПОАРНО НЕКА НЕ МИ НИ ПИШЕ.СЕ ГЛЕДАМЕ ВО СРЕДА СЕ НАДЕВАМ ВО ПЕКОЛНА АТМОСФЕРА
Епа нели ти е доволно тоа бе другар?Амир е паметен и мудар човек и го снимил тој муабет за цело Кавадарци да виде шо Лозари барат а не двајца таканаречени воџи да ги манипулира кавадарчани и останатите Лозари.Колку за информација тој муабет го слушнале сите играчи и за него знае цело Кавадарци освен останатите Лозари кои слепо веруваат на своите воџи.Затоа реков зошто не го поканите Амир да ви дојде во штабот и таму пред сите да се договорите...А патем речено еден од кошаркарите не е битно кој рекол дека во неговата кариера бил во многу клубови но вакви навивачи уште не сретнал.Но баш штета што има погрешно мислење бидејќи сите лозари не се такви...Иначе цената што е побарана наводно била поголема од месечната плата на нашиот капитен.Ако е така тоа е смешно
Очигледно е дека Тројанецот не серел за ЏАБЕ:pop::pop::pop::pop:

PRVEN VIKAS SI ZAMINAL AMIR PA SEGA IM NUDEL RABOTA A ONI JA ODBILE.DAJ DOGOVORI SE SEM SO SEBE SI ZAMINAL ILI IM NUDEL RABOTA.
Амир си заминал.......
Не му нудел работа :helou:






Сакаме СЕНДВИЧИ:icon_cool:icon_cool
 

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Море ако дават бурек ја и на буразерот че му кажам да дојде, два бурека че окркам :vozbud:
 

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
28
Е да бе ја сакам Пица шо е воа и кока кола може една да издишам и после тоа може комотно да урлам најаден онака а пред тоа мора да ми купат шал мајца тренерки и два пара патки:pos2::pos2: ааа да и Штаб у сред центар у сегашните простории на Комерцијална банка:pos2::pos2::pos2::pos2::coffee:
 

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Ја че му речам дрва да ми даат пет кубика, да го поминиме воа зимото, а за јадење че се снајдиме некако, по контејнери, по ваму таму, има добри луѓе че фрлат по некоа корка леб
 
Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Мафио кој сака да гледа утре во 18:30 часот документарна програма за кк Фени Индустри на КТВ, нешто на рекламата гледам и Лозари ги дават баајѓи па да видиме може и мижорко неш че лафе :pos2:
 

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
28
Мафио кој сака да гледа утре во 18:30 часот документарна програма за кк Фени Индустри на КТВ, нешто на рекламата гледам и Лозари ги дават баајѓи па да видиме може и мижорко неш че лафе :pos2:
Не не не го викај така човекот греота е он не лафе погрдно за нас така да нека си го арен си е човекот само да ги засака уште Лозари и топ ќе биде :pos2: Инаку утре сите пред телевизор у 18-30 ќе биде добро.:smir::helou:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom