Фан Клуб : Фени Индустри

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Се пожалал на мала повреда, а и највероватно ке си оде. Не знаел да играе тимска игра, играл сам за себе и одиграл катастрофално лошо на турнирот во Бугарија и Рајковиќ го седнал на клупата..
Sooooooooooo Mekenzi ke si odi?Sigurna li e taa ihformacija?Pa deteto e vanserija za nasava liga bre.Rajkovik podobro Samardziev da go izbrka.Lele sega se iznervirav daaa.Kako moze Mekkenzi?Pa sekoj sut mu e kos...

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Искрено кажано се еба кошарката ваа година у Кавадарци само едно ќе кажам тртни му го и замини си пред се на господа миленици или домашни кучиња на Амир теглата.......:tapp:

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Sooooooooooo Mekenzi ke si odi?Sigurna li e taa ihformacija?Pa deteto e vanserija za nasava liga bre.Rajkovik podobro Samardziev da go izbrka.Lele sega se iznervirav daaa.Kako moze Mekkenzi?Pa sekoj sut mu e kos...
Де види му статистика од турнирот во Бугарија и ке видиш дали секој шут му е кош. На првата утакмица за 10 мин во игра направил 0/8 за 3 поени шутирал од неизградени позиции се глупирал едноставно, немал никаква асистенција. И го оправдуам татко му на чемата коа ми викаше пред 1 недела: цитат( Абе дади 2 тројки и му плуската, ке го видите натаму).. и денеска тоа ми го кажа човекот, горан му кажал него има и ногу други работи шо ми ги кажа мене ама не се за на форум...

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Де види му статистика од турнирот во Бугарија и ке видиш дали секој шут му е кош. На првата утакмица за 10 мин во игра направил 0/8 за 3 поени шутирал од неизградени позиции се глупирал едноставно, немал никаква асистенција. И го оправдуам татко му на чемата коа ми викаше пред 1 недела: цитат( Абе дади 2 тројки и му плуската, ке го видите натаму).. и денеска тоа ми го кажа човекот, горан му кажал него има и ногу други работи шо ми ги кажа мене ама не се за на форум...
Ееее ти и чи Димето сте :cug::cug::cug::cug:хахаха се драпам :pos2::pos2::pos2: у право е човекот само сеа тиа што го нудат како негова замена е у пм бетер однего ипак јас мисла ако направиме споредба Лоренс би било подобро да остане за разлика од Кралитос.......:baeh:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Искрено кажано се еба кошарката ваа година у Кавадарци само едно ќе кажам тртни му го и замини си пред се на господа миленици или домашни кучиња на Амир теглата.......:tapp:
Ne razbiram.Zosto?Aj neka a objasne nekoj situacijata tocno

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Neka se nauce sin mu prven da ja prefrluva topkata.Toa se ne realni izjavi od negova strana zatoa sto znae deka mu e konkurencija na sin mu.Ja sum siguren deka mekkenzi ke ostane i ke bide podobar od Samardziev.Mekkenzi lani bil najdobar trojkas u ligata so 43 %.Ako e za toa i Samarziev maase po 1/9 za tri pa nikomu nis

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Ne razbiram.Zosto?Aj neka a objasne nekoj situacijata tocno
Прочитај на блогот на Лозари и се ќе ти стане јасно повеќе дискусија нема што се зборе за тоа инаку Лозари нема да навиваат сега за сега повеќе за Кк Фени па Амир нека оде со Дивна нека се дерат двајцата и нека му текне лани кога му беше најтешко кога се посраа тука во Кавадарци и требаше да земат титула кој му ја дади најголемата подршка и кој ги подреше до крај само тоа имам да кажам па самите проценете кој е жртва воа оваа ситуација..:salut:

Член од
11 јули 2008
Мислења
74
Поени од реакции
3
.

Drugar a toa uuuuuuuuu bese nameneo za pokojniot ili toa bese samo navivanje?
абе дете тија цел град го мразел димо коњот го свлечил градот од кеш па они нашле кој да го ебат и нас ма кој ги ебе бе сватика само свастика за менагментот да го ебам у едноокиот тиа евреинот еве го уше еднаш знамето за нив

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
абе дете тија цел град го мразел димо коњот го свлечил градот од кеш па они нашле кој да го ебат и нас ма кој ги ебе бе сватика само свастика за менагментот да го ебам у едноокиот тиа евреинот еве го уше еднаш знамето за нив
Тамам е работата Гоко нема шо да се лафе појќе нека оде он сега он нека навива со Дивна заедно тоа е тоа ни ќе си навиваме за Тиквеш здравје кој ги ебе виа..:salut:

Член од
11 јули 2008
Мислења
74
Поени од реакции
3
.

nazi.jpg
Drugar a toa uuuuuuuuu bese nameneo za pokojniot ili toa bese samo navivanje?

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Neka se nauce sin mu prven da ja prefrluva topkata.Toa se ne realni izjavi od negova strana zatoa sto znae deka mu e konkurencija na sin mu.Ja sum siguren deka mekkenzi ke ostane i ke bide podobar od Samardziev.Mekkenzi lani bil najdobar trojkas u ligata so 43 %.Ako e za toa i Samarziev maase po 1/9 za tri pa nikomu nis
Не викај така таа утакмица остај а настрана. За таа утакмица најногу крив беше Поповиќ, напрај 5 лични набрзина и мораше Чемата да играе 40 мин а плус тоа доста напорна утакмица и цркна цовекот му одеа по двајца и а загуби 2-3 пати. Од моја страна би сакал да остане Лоренес ама сите кажуват дека бил катастрофа во Бугарија, а и Граматиков одма го понуди Морбан како замена. Абе лоренс и уште каа почна да оде по цеца од ваташа и ред други со неа и си иба мајката дасот, го иам гледано и на тренинг пред да заминат за Бугарија не беше ич заинтересиран и ангажиран во работата..

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Де бе ај тиа на Чемата татко му не дава прав да паде за него, го слушав ја лани, стално под мене седеа фамилијарно, а згреше некој друг одма урла таму, а син му ка че а заебе се трае напикан у столчето.

И чекајте ви па, вчера Мекензи не знаеше Македонија на картата да а најде ви одма сакате да блеска, па пелјмејкер е, му треба време да ги науче играчите, нивната игра, како се движат и сл. срање кое е основно за еден играч на негова позиција.

Па и Морбан ако го донесат замена бетер од лани ќе бидиме.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Не викај така таа утакмица остај а настрана. За таа утакмица најногу крив беше Поповиќ, напрај 5 лични набрзина и мораше Чемата да играе 40 мин а плус тоа доста напорна утакмица и цркна цовекот му одеа по двајца и а загуби 2-3 пати. Од моја страна би сакал да остане Лоренес ама сите кажуват дека бил катастрофа во Бугарија, а и Граматиков одма го понуди Морбан како замена. Абе лоренс и уште каа почна да оде по цеца од ваташа и ред други со неа и си иба мајката дасот, го иам гледано и на тренинг пред да заминат за Бугарија не беше ич заинтересиран и ангажиран во работата..
Море ами му присакало да го ебам шо мислиш ти сакал да бицне желба човекот сеа виќе каа е туа.:pos2::pos2::pos2::pusk:

V

Viktoranius

Гостин
Јас не ја разбрав работата.

Станува збор за починат навивач некој од лозари, и некој од гледачите свикал нешто лошо за покојникот и лозари ја напуштија салата ?

И сеа лозари нема да навиват за Фени ? Така ли е јас како што разбрав или ?

Kajgana Shop

На врв Bottom