- Член од
- 26 март 2008
- Мислења
- 81
- Поени од реакции
- 1
Da ne znae nekoj so stana so izraelecot si zamina li ili ce ostnue:salut:
Јусув ли ехехејјј он одамна си киниса :pos2::pos2: абе на Амир другарче му бил и го донесиа туа случајно да не ќе поиграме ама ништо не задоволи башка Димето наш поарен е одне го.:salut:Da ne znae nekoj so stana so izraelecot si zamina li ili ce ostnue:salut:
Abe drugar taman e toa ali so Pelister deneska li se igrae??
Кошарка
ФЕНИ ИНДУСТРИ НА ТУРНИР ВО САМОКОВ
Балканска проба за мак-шампионот
Следната седмица во Бугарија, кошаркарите на Фени Индустри ќе ја направат најсериозната проверка на моменталните можности.
Македонскиот шампион ќе биде дел од турнирот кој ќе го организира екипата на Рилски Спортист, каде во улога на шеф на стручниот штаб е нашинецот Александар Тодоров.
Кавадарчани се една од трите поканети екипи на турнирот кој ќе се одржи во периодот од 16 до 18 септември во новата сала во Самоков.
Покрај нашиот најдобар состав, и домаќинот, ќе учествуваат и екипите на Евроинс Черно Море од Варна, како и Спартак од Плевен.
Со исклучок на Спартак, на турнирот во Самоков ќе се појават дури три екипи кои ќе бидат дел од премиерното издание на БИБЛ лигата.
Токму во Самоков, кавадарчани ќе може да се уверат во квалитетите на екипата од Варна, која е дел од групата "А" од Балканската лига во која е сместен и нашиот шампион.
Според најавите, ќе се игра по системот "секој со секого", што значи дека пред "портокаловите" се три сериозни "контроли" во оној последен дел од подготовките за новата сезона која кај нас стартува на 4 октомври.
Izvadog:Makedonski sport
денес во 17и 30 ке биде позAbe drugar taman e toa ali so Pelister deneska li se igrae??
Dankeденес во 17и 30 ке биде поз
Da da uste ne se uigrani ali ke bide ode napred!! a za Mekenzi nemam zborovi deteto e stvarno Zver odlicen suter pred se bashka dobar play e si gi vrede pariteFeni Industri go pobedi Pelister ubedlivo.Tocniot rezultat ne go zapamtiv ali bese okolu +20.Donald Kol inzvonreden,Lorens Mek kenzi dzver se so sutna se vlezi,Cekovski napreduva,Vo celost cel tim odi nanapred
Krivo mi e za deckoto.Lani taka ja greese klupata mu dadoa nov dogovor i sega da te izbrkat.Stvarno ne e fer.Se nadevam ke se snajde vo dobro vo nekoja druga sredina.A i da mu se zablagodarime za ubavite momenti posebno trojkata so strumica vo poslednite momentiMeне ме бендиса тоа како Мачка напредува во неговата игра човекот се враќа полека полека сега само мало инфо да кажам Дарко Радуловиќ е избркан од тимот според мои сознанија за таква официјална информација ќе почекаме неколку денови.:salut:
Meне ме бендиса тоа како Мачка напредува во неговата игра човекот се враќа полека полека сега само мало инфо да кажам Дарко Радуловиќ е избркан од тимот според мои сознанија за таква официјална информација ќе почекаме неколку денови.:salut: