Фан Клуб : Фени Индустри

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Da ne znae nekoj so stana so izraelecot si zamina li ili ce ostnue:salut:
Јусув ли ехехејјј он одамна си киниса :pos2::pos2: абе на Амир другарче му бил и го донесиа туа случајно да не ќе поиграме ама ништо не задоволи башка Димето наш поарен е одне го.:salut:

Член од
26 март 2008
Мислења
81
Поени од реакции
1

Кошарка
ФЕНИ ИНДУСТРИ НА ТУРНИР ВО САМОКОВ
Балканска проба за мак-шампионот
Следната седмица во Бугарија, кошаркарите на Фени Индустри ќе ја направат најсериозната проверка на моменталните можности.

Македонскиот шампион ќе биде дел од турнирот кој ќе го организира екипата на Рилски Спортист, каде во улога на шеф на стручниот штаб е нашинецот Александар Тодоров.

Кавадарчани се една од трите поканети екипи на турнирот кој ќе се одржи во периодот од 16 до 18 септември во новата сала во Самоков.

Покрај нашиот најдобар состав, и домаќинот, ќе учествуваат и екипите на Евроинс Черно Море од Варна, како и Спартак од Плевен.
Со исклучок на Спартак, на турнирот во Самоков ќе се појават дури три екипи кои ќе бидат дел од премиерното издание на БИБЛ лигата.

Токму во Самоков, кавадарчани ќе може да се уверат во квалитетите на екипата од Варна, која е дел од групата "А" од Балканската лига во која е сместен и нашиот шампион.

Според најавите, ќе се игра по системот "секој со секого", што значи дека пред "портокаловите" се три сериозни "контроли" во оној последен дел од подготовките за новата сезона која кај нас стартува на 4 октомври.

Izvadog:Makedonski sport

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66

Кошарка
ФЕНИ ИНДУСТРИ НА ТУРНИР ВО САМОКОВ
Балканска проба за мак-шампионот
Следната седмица во Бугарија, кошаркарите на Фени Индустри ќе ја направат најсериозната проверка на моменталните можности.

Македонскиот шампион ќе биде дел од турнирот кој ќе го организира екипата на Рилски Спортист, каде во улога на шеф на стручниот штаб е нашинецот Александар Тодоров.

Кавадарчани се една од трите поканети екипи на турнирот кој ќе се одржи во периодот од 16 до 18 септември во новата сала во Самоков.

Покрај нашиот најдобар состав, и домаќинот, ќе учествуваат и екипите на Евроинс Черно Море од Варна, како и Спартак од Плевен.
Со исклучок на Спартак, на турнирот во Самоков ќе се појават дури три екипи кои ќе бидат дел од премиерното издание на БИБЛ лигата.

Токму во Самоков, кавадарчани ќе може да се уверат во квалитетите на екипата од Варна, која е дел од групата "А" од Балканската лига во која е сместен и нашиот шампион.

Според најавите, ќе се игра по системот "секој со секого", што значи дека пред "портокаловите" се три сериозни "контроли" во оној последен дел од подготовките за новата сезона која кај нас стартува на 4 октомври.

Izvadog:Makedonski sport
Abe drugar taman e toa ali so Pelister deneska li se igrae??

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Feni Industri go pobedi Pelister ubedlivo.Tocniot rezultat ne go zapamtiv ali bese okolu +20.Donald Kol inzvonreden,Lorens Mek kenzi dzver se so sutna se vlezi,Cekovski napreduva,Vo celost cel tim odi nanapred

Член од
11 јули 2008
Мислења
74
Поени од реакции
3
Feni Industri go pobedi Pelister ubedlivo.Tocniot rezultat ne go zapamtiv ali bese okolu +20.Donald Kol inzvonreden,Lorens Mek kenzi dzver se so sutna se vlezi,Cekovski napreduva,Vo celost cel tim odi nanapred
Da da uste ne se uigrani ali ke bide ode napred!! a za Mekenzi nemam zborovi deteto e stvarno Zver odlicen suter pred se bashka dobar play e si gi vrede parite :vozbud::vozbud::vozbud:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Meне ме бендиса тоа како Мачка напредува во неговата игра човекот се враќа полека полека сега само мало инфо да кажам Дарко Радуловиќ е избркан од тимот според мои сознанија за таква официјална информација ќе почекаме неколку денови.:salut:

Член од
11 јули 2008
Мислења
74
Поени од реакции
3
Мачка напредува али не е тоа тоа пак со таква нога да играш голем ризик е али да се надеваме дека ке се разигра и он...а за радуловиќ поарно и што го избркале што фајде од него имавме он седеше таму ради Емил Рајковиќ али сепак мн добар состав имаме само да се уиграт Чековски со Кол и со Мекензи е тоа е опасна тројка :salut:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Meне ме бендиса тоа како Мачка напредува во неговата игра човекот се враќа полека полека сега само мало инфо да кажам Дарко Радуловиќ е избркан од тимот според мои сознанија за таква официјална информација ќе почекаме неколку денови.:salut:
Krivo mi e za deckoto.Lani taka ja greese klupata mu dadoa nov dogovor i sega da te izbrkat.Stvarno ne e fer.Se nadevam ke se snajde vo dobro vo nekoja druga sredina.A i da mu se zablagodarime za ubavite momenti posebno trojkata so strumica vo poslednite momenti

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
82:60 беше резултатот.мислам дека стари изигра под неговиот квалитет-нешто не му одеше на човекот чудно за него а исто и за гуров и он не беше најнај.е за чемата овој пат сварно немам зборови помалку играеше али за тоа време сварно се покажа.доналд си е стандард имаше една прекрасна блокада и неколку атрактивни забивања.а станко некако поарен беше од минатиот пат?!шо знам може јас се тешам.аа за радуле сварно го избркале наводно на предходната утакмица изведувал нешто.чудно не изгледа на таков човек.

Член од
26 март 2008
Мислења
81
Поени од реакции
1

Ne mi e jasno zs lani nemase golema minutaza a deckoto za 3ki rastur prae,a sea voa so mu go napravile ako e tocno ne e fer(osven ako nema gole glupos napraveno ili nes sl)
.

Kajgana Shop

На врв Bottom