Фан Клуб : Фени Индустри

V

Viktoranius

Гостин
тасо никојпат не е играјал за фени никојпат..
а за богојо .. нема шанси да заигра за фени најголемиот конкурент на струмица за титулата......а и пупо нема шанси да оде у фени

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Тасовски играл у Фени ..... :pos2::pos2::pos2:
-Како што прочитав на претходната страна викате дека играл за Фени ..
ДАЈ МОЛИМ ВЕ НЕ СЕ ГЛУПИРАЈТЕ, до минатат година се боревте за опстанок сега ке говорите ... ццц

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
ДАЈ МОЛИМ ВЕ НЕ СЕ ГЛУПИРАЈТЕ, до минатат година се боревте за опстанок сега ке говорите ... ццц
Пазејте корн дека шо ке го бутне там веке трева не расте....:)

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Вака сега гледам паднал добар муабет само отидите далеку малку Диме Тасовси не потпиша за фени зарадо две причини сакаше да игра Европа и поради фактот што ФЕНИ го донесе Мачка во своите редови за подобро упатените во ситуацијата знаат што и како е работата нема потреба да се зборе повеќе.Ако ДИме Тасовски евентуално дојде во Фени јас прв ќе плукам кај што ќе го сретанам по градот верујте ми така го замразив тоа човече едноставно одвратно ми е.Зборете за продадени души а што велите за ЗЛатко Гоцевски до вчера на глава ми го качивте и сега ми зборете срце имале играчите на Струмица ова он срце за Струмица може да има само луѓе од Струмица како Богоев на пример а не странците ми ги кажуваш ти мене една година играел у Струмица и у срце му влегла драпај си меот му влегла тие играчи се само за пари бе друштво ако му дадат повеќе пари он ќе замине во најголемиот конкурент тоа ви е докажано од сопствено искуство си знаете со Гоцевски со вас вака нака и на крај ви го збута само за 200 евра затоа не се залетујте ногу да не има после плачки ваков е наков седете си мирни и трајте си.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Гоцевски е продадена душа.ке видите некој да му понуди 200-300 евра повеке ке летне како фортуна таму право,без да знае и управа и се.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Гоцевски е продадена душа.ке видите некој да му понуди 200-300 евра повеке ке летне како фортуна таму право,без да знае и управа и се.
ЕПа јас што зборам од прегеска незнам од вашите кој спона играчите ваши играле со срце за Струмица и немало шанси да ја продадат игач со срце од Кк Струмица освен Богоев никој друг никој неможе да си го сака родниот крај повеќе од некој си што дошол од незнам каде се зборе Пуповиќ нешто нека деде Фени едно 400 500 евра повеќе од вас да видете дали нема да дојде тие сите странци се зинати за пари друже и не гледат каде одат т.е дојдени се на печалба кај нас а тоа дека Диме е китка за мирисање ќе се уверите самите ќе дојде време за тоа.:salut:

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Море каков Димо бре такво нешто не ни треба, Чековски мислам дека би се снашол во Фени а добро би било и Ристето Стефанов да дојде

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Абе ни јас ни ти не знаме колку пари му било понудено на Диме,а и 200-300 евра не се проблем за фабрика каква што е ФЕНИ ...Финтата е што тој не сакаше да остане во Фени бидејќи не се поднесува со МАЧКА !!!Разберете веќе еднаш...Поради МАЧКА ли,поради тоа да играво ЕВРОПА ли незнам...Тој ја одбра Струмица....А дека Тасо не е играч може само да јадете безвеза...Еве барем Атанасе,Ѓоко ќе признаат од тебе не ни очекувам да признааш...:helou: :helou:
Stole,Tasovski pregovarase so Feni uste koga ne bese zavrseno prvenstvoto vo Polska kade sto togas nastapuvase Dimitrovski.Sto znaci prven Taso bese ponuden pa posle dojde Macka.Tasovski i Simik setaa niz Kavadarci cela nedela a podocna spored mene Simik se isponasa maksimalno korektno koga javno pred novinarite na pres se izvini na upravata na Feni poradi familijarni pricini nemoze da go napusti Skopje.A Tasovski naednas go snema.Nemie antipaticen poradi toa,nego poradi provokaciite sto gi upatuva na kavadareckata publika...I sekako na kraj nesakam da gi usporuvam negovite kvaliteti sepak Gurov go stava vo dzeb na site utakmici protiv Feni

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Слушнав дека фени бил во преговори со Ристе Стефанов и Ѓорѓи Чековски ? Колку е точно ??
Gorgi Chekovski spored mnogumina e vece 80 % igrac na Feni.Sepak da pocekame da se realizira pa posle da lafime.A za Riste prvpat slusam deka se povrzuva so Feni.Ako sakaat da go vidat vo nasite redovi ke treba da go odvrazat keseto za okolu 12-13.000 evra mesecna plata...Preostanuva da pocekame uste nekoja den.Za nekoja den pocnuva i oficijalno preodniot rok pa ke vidime

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
За Пуповиќ незнам, ама мислам дека и таму ви се минимални шансите. а шо па него го терате кога Чековски најверојатно ќе дојде кај вас.
Друже Чековски е класична 4, Пупивиќ тежок центар :smir:

XooX читам само и ти се смее на глупостите.Се глупираш оти тасовски играл за вас,сакал да се врате во шампионот.Свашта
Арно си лафе XooX, тоа шо ти не можиш да го разбериш е сосем друга работа...

тасо никојпат не е играјал за фени никојпат..
а за богојо .. нема шанси да заигра за фени најголемиот конкурент на струмица за титулата......а и пупо нема шанси да оде у фени
Оваа сезона бевме конкуренти... кошарка во Македонија ваква каква што е се игра повеќе од 15 години... знаеш колку играчи имаат заминато од МЗТ во Работнички и обратно? Ако веќе правиме муабет за ривалитет, овие два клуба се веќе прави ривали, ние ќе треба да јадиме уште доста фурни леб да го достигнеме нивното реноме, така да за тешка конкуренција помеѓу Струмица и Фени ќе треба да почекаме уште малку.

се кажа :pos2::pos2::pos2:
Поарно кажи играчите од Струмица нема шанси да играт у ФЕНи .:tapp::pos2::pos2::pos2:
Златко Гоцевски... :drk:

Чисто информативно, мината сезона бевме 6 место...

Пред да замине од Струмица беше продадена душа? Или МВП на финалето по ти се допаѓа...
Сакам да ти кажам дека не знаеш кој следен може да замине, сега сите ги сакаш, после ќе плукаш по нив...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Gorgi Chekovski spored mnogumina e vece 80 % igrac na Feni.Sepak da pocekame da se realizira pa posle da lafime.A za Riste prvpat slusam deka se povrzuva so Feni.Ako sakaat da go vidat vo nasite redovi ke treba da go odvrazat keseto za okolu 12-13.000 evra mesecna plata...Preostanuva da pocekame uste nekoja den.Za nekoja den pocnuva i oficijalno preodniot rok pa ke vidime
Не сакам јас да ви објасувам каков играч е Чековски...Но ќе се изненадите од глупавоста негова....Ако остане Латович во Струмица,Лато за Ѓорѓи е цар памти ми го зборот !:helou: :helou:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Не сакам јас да ви објасувам каков играч е Чековски...Но ќе се изненадите од глупавоста негова....Ако остане Латович во Струмица,Лато за Ѓорѓи е цар памти ми го зборот !:helou: :helou:
E тоа е точно дека Ѓорѓи Чековски е помалку агресивен и брзо ибувлив играч а дека Латович е бодобар од него мало морген пријателе ќе видиме за тоа.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
E тоа е точно дека Ѓорѓи Чековски е помалку агресивен и брзо ибувлив играч а дека Латович е бодобар од него мало морген пријателе ќе видиме за тоа.
Ок приајтеле ќе правиме муабет,само нека остане во Струмица Лато...:wink:

П.С Ни провоцирам ни сакам да се карам...А на Ѓорѓи ќе му се начудите на големата глава што ја има:pos2: :pos2:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Ок приајтеле ќе правиме муабет,само нека остане во Струмица Лато...:wink:

П.С Ни провоцирам ни сакам да се карам...А на Ѓорѓи ќе му се начудите на големата глава што ја има:pos2: :pos2:
Не ми го кажуј преку ден го гледав пред неколку денови тука нон стоп се со Ристето Стефанов терат браќата летна шема трошат пари уживат инаку супер е Чековски вака фин човек е на муабетот ама огромен е даа како вол е во врата не го фаќа.:pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom