Фан Клуб : Фени Индустри

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Na so lice voa be daa?Zavrsi zezonata i kosarka zborot i nesto povrzano so nea ne se spomnuva.Ja znam deka ovoj forum ke ni nedostiga ponekogas niz letniot period megutoa ne mora toa da znaci da se vleze ovde i da se trese gluposti.Namesto toa moze da kazete nekoj mozen transfer pa makar toj da bil i carsiiski muabet...:smir:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Прашање до сите кои тропаат глупсоти: Вие глаголи или придавки сте?
Ај кој прв ќе ја измозга нека се каже.

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Нема шо да се честита , победа мош некој знаа ама утакмицата беше наместана и нејкам да говорам повеке ..Кој знаа , знаа кој незнаа..

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Нема шо да се честита , победа мош некој знаа ама утакмицата беше наместана и нејкам да говорам повеке ..Кој знаа , знаа кој незнаа..
Само прототипови како тебе знаат така ли?:tapp:

Член од
8 јуни 2008
Мислења
19
Поени од реакции
0
legenda
a koj ti kaza deka bese mestena bogoev li?

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Нема да ви леприцирам , питејте си мош ке ви каже некој ..

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Как може бе иле да биде наместена .. не трески зелени.

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Как може бе иле да биде наместена .. не трески зелени.
Ка ке те видам ке ти објаснам саа тука на форумо не вреде да се пише , и плус на некој шо те праа будала да објаснуваш..

Член од
8 јуни 2008
Мислења
18
Поени од реакции
0
:pos2: zosto se pravite smesni i ni kazuvate vicovi da se smejme :D:D: namestena bila ,.... e kako da ne , sega ot izgubite i normalno deka e namestena , mesto da pla4ite ce si izmisluvate vakvi gluposti .....:tapp:

Член од
31 мај 2008
Мислења
155
Поени од реакции
3
:pos2: zosto se pravite smesni i ni kazuvate vicovi da se smejme :D:D: namestena bila ,.... e kako da ne , sega ot izgubite i normalno deka e namestena , mesto da pla4ite ce si izmisluvate vakvi gluposti .....:tapp:
Абе ости, плачаме, рикаме... Незнам шо ќе биде со нас. Неможаме да се помираме со поразо:tapp: Ама незнам ШМАКИ неможе нешто да се собере, испружил се уште сабајле плаче... Ако знаеш кој е шмаки:pos2:

До душа, забравих веќе и оти играјааме у Сабота кошарка :pos2:

Член од
6 јуни 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
SAMPIONIIIIIIIIII!
Cestitki za dvojnata titula Vi posakuvam sreka i ponatamu Vie ste najdobrite kosarkari.Celiot grad se raduva na pobedata i zasluzeno ja dobivte.
A vie strumicani dosta veke so tie komentari namesteno bilo pa sudiite ne sudele dobro, sega samo naogjate pricina zosto ne ja odbranite titulata ,pred natprevarot celo vreme zboruvate sansite bile kaj vas 100% deka ke pobedite pa zosto ne pobedite togas. Sepak e ova sport i pred toa kazav da pobedi podobriot pa ete se vide koi se podobrite.

FENI!!!:aplauz:
SAMPIONI! :aplauz:SAMPIONI!

Kajgana Shop

На врв Bottom