Фан Клуб : Фени Индустри

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Не е официјално ама е многу блиску до Фени сепак најреално е да почекаме да се официјализира договорот и после да лафиме а се друго се празни шпекулации. Инаку да ти одговорам на едно прашање од вечра Донал КОл останува во Фени и наредната сезона ај сега ти да кажиш нешто што се дешава у Струмица.
Во Струмица?Па ќе се одлучи за некој ден кој играч останува а кој не?Колку буџет ќе има и слично...А најверојатно,јас вчера бев со Власос (човекот зборува српски)и ми рече дека тој ќе е тренер на Струмица...А така ми рекоа и луѓе од управата...:helou:

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
abe neli e tk u vtorniko site go pcujaate na forumo ,u salata mu vikavte ODI SI EMIL a vcera gazo mu go bacuvaate KAKVI NAVIVACI STE .... izgleda vii PORAZ ne moze da podnesete samo pobedaa sakate ....i posle lozari navivaci......:pos2::pos2::pos2:

vcera viidete koi se navivaci so oti izgubiime ama im aplaudiravme ... i ka imase use 1 min do krajta cela sala vikase STRUMICA poz.. navivacii....:pos2::pos2::pos2:
Вака пријателе! Тиа што викаа оди си емил вчера ги страмеше да се појават пред него, но и воопшто да слават на плоштад. А јас погоре убаво ви објаснив преку клипови на кои можете да видете на кој начин го бодрев својот клуб, се мачевме да правеме пароли, транспаренти, разговаравме со Емил и со играчите и на крај се добро се исплати. А вие пошто многу летавте во облаци овие денови синоќа поради невремето во Струмица изгледа имаше некоја турбуленција па се срушивте :pos2:

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
Не е официјално ама е многу блиску до Фени сепак најреално е да почекаме да се официјализира договорот и после да лафиме а се друго се празни шпекулации. Инаку да ти одговорам на едно прашање од вечра Донал КОл останува во Фени и наредната сезона ај сега ти да кажиш нешто што се дешава у Струмица.
ej sigurno li e ova so donco?mnogu me intersira ako sakas prati mi i privatna poraka so kako bilo:vozbud:

Член од
1 април 2007
Мислења
132
Поени од реакции
3
vidi sega jas ne provociram samo sakam da mu objasnam na tipceto oti saa jas razbiram oti ste srekni oti ste sanpioni toa se ok ama treba da priznaate oti tava bese najteskata bruka vo kavadarci...SRAM NE VIDEN...
a jas kolku imam pojma od kosarka moj problem ne tvoj dovolno imam za da pisuvam tuka...zaradi toa sto nie sekogas ke sme so kosarkarite od Strumica 2005 a ne kakvo vas samo koga ke pobedite togas site auu auu srekni nema do deka a koga gubite ne gi smetate za luge...toa ne e dobro taka da ako razberas so sakam da ti kazam ok ako ne razberas pak ok ne se zamaram :smir:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
ej sigurno li e ova so donco?mnogu me intersira ako sakas prati mi i privatna poraka so kako bilo:vozbud:
Ја ти потврдувам, 100% е наш и догодина дончо.

Aj ako sakas ke se probame ... aj na dotka glupoto dete,,,:pos2::pos2:

od takvi klosari kako tebe nikogas nema da prosperirate nikade....
Ах мори дотко, ќе се пробаме не е проблем, ама само ако паден облог у натура.
Викаш нема да не биде од клошари како мене а, звучиш како второпласирано струмичко пиче шо плаче за паламарка.

Znam deka e tesko da se soocite so realnosta ama jbg toa e toa...

Se izblamiravte pred cela Makedonja koga vikavte ODi si Emil...pa sea site vo Kavadarci staanaa kosarkare...pfff...kako da ne...

Moze samo da ni ljubomorite...i da jadate toa sto ne e za jadenje ...:vozbud:
Како синоќа ма, цицавте ли цела вечер од радост:pos2:
За тоа оди си емил, не си достојна за одговор од мене по тоа прашање, ај адни си ја принцес на мсн или скајп и дискутирајте за кошарка... ти реков да садиш китки у дворот сеа ај не забавај, ќе му помине сезоната на љубичиците:pusk:

Член од
8 јуни 2008
Мислења
19
Поени од реакции
0
vidi sega jas ne provociram samo sakam da mu objasnam na tipceto oti saa jas razbiram oti ste srekni oti ste sanpioni toa se ok ama treba da priznaate oti tava bese najteskata bruka vo kavadarci...SRAM NE VIDEN...
a jas kolku imam pojma od kosarka moj problem ne tvoj dovolno imam za da pisuvam tuka...zaradi toa sto nie sekogas ke sme so kosarkarite od Strumica 2005 a ne kakvo vas samo koga ke pobedite togas site auu auu srekni nema do deka a koga gubite ne gi smetate za luge...toa ne e dobro taka da ako razberas so sakam da ti kazam ok ako ne razberas pak ok ne se zamaram :smir:
curo zboram u ime na navivackata grupa lozari
oti citam podolgo vreme a ne sum registriran na forumov i gledam mnogu gluposti tresete a nema koj da ne odbrane
a i gledam eden vika nie sme vikale odi si emil:pos2: :pos2: :pos2: i sme mu svirele na igracite:pos2: :pos2: :pos2:
sto da kazam sosema zasluzena pobeda ali vas kako i sekogas sudiite vi se krivi ali nema beganje od toa mora da se vadite so nesto:toe:
mnogu dobra igra od nasa strana osobeno od donco kolev
za dzabe ne e endipi:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Xexexe vi rekov deka Feni ke bide sampion i deka Donald ke bide MVP...Samo rezultatot ne go pogodiv xeexexe.Kavadarci slaviiiiii

Член од
8 јуни 2008
Мислења
19
Поени од реакции
0
Xexexe vi rekov deka Feni ke bide sampion i deka Donald ke bide MVP...Samo rezultatot ne go pogodiv xeexexe.Kavadarci slaviiiiii
abe najnormalno
da vidis samo kako bea motivirani igracite na feni koga otidome na treningot i kaa gi isprakame kako sto mu vikavme igraa so srce i go ostavija na terenot iako na nekoj nekako ne mu odese srceto na teren ali sepak se na se dobro bese

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
ahhhh...a da ti dadam patkite da mi gi razodas niz kavadarci so ke kazas:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Jas na sto licam sigurno e nesto ngo poubavo od tebe :pusk:

za toa aj ne me zamari ne si vreden da si macam prstite da pisuvam za tebe ili sakas da ti dadam 50 den da izlezas na kafence(upps oste si malenko za kafe) aj taka na sladoled da odas i da ne me zamaras :helou::helou:
Не верувам да ме фатат твоите патики, али би ги земал за складирање на стара чорапа :classic:

Ејј радио би испаднал на макијатце ама врне надвор, или вас пошто ви капе дожд салата навикнати сте на влага па фурате 100% за викенди :vozbud:
Сладоледче не треба, грлото ме боли од прославување титула(упс) :kesa:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Golema bolka e toa so vi a zemame titulata od Gragot heheheh zatoa sea moze da placite no sepak Pokazavme koj e vistinskiot Champion - Dvojna Kruna: Kk.Feni

Член од
1 април 2007
Мислења
132
Поени од реакции
3
Не верувам да ме фатат твоите патики, али би ги земал за складирање на стара чорапа :classic:

Ејј радио би испаднал на макијатце ама врне надвор, или вас пошто ви капе дожд салата навикнати сте на влага па фурате 100% за викенди :vozbud:
Сладоледче не треба, грлото ме боли од прославување титула(упс) :kesa:
Vo Strumica ne vrne ela slobodno...

Aj moze sladoledo da ti go zamenam za cajce :smir::smir:

Член од
25 мај 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
Во Струмица?Па ќе се одлучи за некој ден кој играч останува а кој не?Колку буџет ќе има и слично...А најверојатно,јас вчера бев со Власос (човекот зборува српски)и ми рече дека тој ќе е тренер на Струмица...А така ми рекоа и луѓе од управата...:helou:
братче да ви го е.ам тимот нели се крстите во грци :pusk:
ДА ЖИВЕЕ ФЕНИ
ДА ЖИВЕЕ КАВАДАРЦИ
ДА ЖИВЕЕ НЕЗАВИСНА МАКЕДОНИЈА

Kajgana Shop

На врв Bottom