Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Се заебаваш или???:tapp:

знам бе .. не сум до толку ме мрзе да читам треба речник да употребувам малко еххх многу е за мене од колку можам да питам и да ми кажите ... нели е таака .:

оф-топик .. боро не ми предава таа професорка јаката .. хахахаххахахахаха :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: еххх да предаваше

Ова се два цитати извадени директно од skype chat со MILAN4EVER, детето сака да ви појасне неколку работи од лозарска перспектива :)

Па шо не дојде тука да ни разјасне убаво и "културно" как шо расправаше на нашата тема колку културни биле кавадарчани ??И да ми одговоре на некој пост поназад?Не е никаква провокација само ме интересире дека го снема?

Па шо не дојде тука да ни разјасне убаво и "културно" как шо расправаше на нашата тема колку културни биле кавадарчани ??И да ми одговоре на некој пост поназад?Не е никаква провокација само ме интересире дека го снема?

Има перманент бан дечкото, не е да не сака да дојде.

stvarno dek e vasiot lozar MILAN4EVER go snema od ka izgubii feni .... go nema i amerikance ti dr samo od kavadarcani pisa MADRI I ATANASE...

ajde dosta off-topik ojdeeme nogo dalekoo

kazejte nesto za sabota ...... ke ima li nekoo koreografija od AJDUCITE .

stvarno dek e vasiot lozar MILAN4EVER go snema od ka izgubii feni .... go nema i amerikance ti dr samo od kavadarcani pisa MADRI I ATANASE...

ajde dosta off-topik ojdeeme nogo dalekoo

kazejte nesto za sabota ...... ke ima li nekoo koreografija od AJDUCITE .
Мора да има последна утакмица финале.. очекувам дупло појака атмосфера од минатиот пат! И пак ќе кажам со господ напред да га одбранеме титулата :).

Ви кажав дека Милан4евер доби перманент бан, за послабо упатените перманент значи траен... јасно ли ви е сега?

Ви кажав дека Милан4евер доби перманент бан, за послабо упатените перманент значи траен... јасно ли ви е сега?
Лол аман бе ај нека му е честито :pos2:,пс стварно ли Самарџиев заплачал на крајта на утакмицата?:)

Да, плачеше Чемата, ногу беше жално, цела негова фамилија беше на утакмицата, после каа погреб беше у салата, само сељаците укаа нив интересно му беше :tapp:
И тоа детето на чемата не знаеше шо се случи, го гледа татко му тажен и оно почна да плаче... а бебе е околи 2 години е...

Да, плачеше Чемата, ногу беше жално, цела негова фамилија беше на утакмицата, после каа погреб беше у салата, само сељаците укаа нив интересно му беше :tapp:
И тоа детето на чемата не знаеше шо се случи, го гледа татко му тажен и оно почна да плаче... а бебе е околи 2 години е...
Сега кој ви е крив што имаше бесплатен влез и сите сељаци дојдеа за да биде појака атмосферата :pos2::pos2::pos2:

Еве ти кажувам дека Милан4евер го пиша тоа кога кажуваше дека тие двајца + уште двајца биле паметни, јаки и незнам си што. Од кога ви кажав што професии имаат нашите воџи, не врати на таа тема. Побарај назад некои 10 страни и ќе го шпрочиташ муабетот

Ниту клемата ниту фоката не се никакви воџи туку они се едни од најватрените навивачи од запдот кога не а знаиш работата не се мешај оти у секоа манџа не се тура сол.

Не велам за мавањето на шишињата,да не ме сфатиш погрешно. Зборам за навивање.. добивте срам со тоа што ги исвиркавте вашите,ги мавале со шишиња и нив и на шо личи тоа? колко и да беше добро навивањето ова шо го напраија на крајот беше невиден СРАМ!

У сабота ако ме изнервират Гоцевски или Михајловски може да и извршам атентат!:):):)

Чемата денеска бегаше од народот по чаршијата го видов јас човекот буквално во земја пропаѓаше и ги избегнуваше сите а тоа дека плачеше можете да го видите на насловната на Македонски спорт сите иако Чемата и Рајковиќ ја зафркнаа целата работа сепак ја имаат целата подршка од мене не можиме да му судиме на некој само за една утакмица ако изиграле лошо или загубиле сепак тие момцо остануваат наши херои засекогаш и никогаш нема Кавадарци нема да му го заборави тоа што го направија за градот пред се па и за сите ВИСТИНСКИ симпатизери на клубот.:salut:

Не велам за мавањето на шишињата,да не ме сфатиш погрешно. Зборам за навивање.. добивте срам со тоа што ги исвиркавте вашите,ги мавале со шишиња и нив и на шо личи тоа? колко и да беше добро навивањето ова шо го напраија на крајот беше невиден СРАМ!

Нашите играчи не беа мавани со шишиња тој што ти го кажал тоа земја да нема да го закопат така да му кажиш само беа исвиркани од некои поединци што мислат дека сета му е јасна ај повеќе не пишам барем оваа вечер да спијам некој саат пошто синоќа не спиеав ама баш ич.:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom