Е бравос, бравос, бравос. Значи уште тоа било кусо да погоделе некој? Чим е така ја утре ке си го земам пиштолот и ке пукам по играчите и се додека не погодам некој, нема да смее да ме гибне никојБаш ке видам дали маете со столчиња...Па Амир денеска во Спорт плаче ли си плаче...Дали Струмица после 100 мавнати шишиња ке била казнета 100 000 евра..Зошто нив ги казниле 1 000 евра за едно шише...Ама сликата е друга,ни едно официјално лице не беше погодено ни играч ни тренер ни делегат...Па затоа да не плаче ного...А некни има среќа што победивте иначе човекот сврано незнаеше што го чека надвор,т.е со неговите пичкички на чело со Носот...Еве во изјавата на Струмица го има токму тоа јас што ви го велам цело време,верувајте ГОСПОД има и ке ви врати за сите неправди:helou: :smir: :smir: :smir:
Де бе кој ќе ти рече нешто башка од Тексас сне ни никој не ни вика ништо мање важно дали ќе живеат или ќе умрат.Е бравос, бравос, бравос. Значи уште тоа било кусо да погоделе некој? Чим е така ја утре ке си го земам пиштолот и ке пукам по играчите и се додека не погодам некој, нема да смее да ме гибне никој....
Не сваќаш што сакам да ти казам финтата е што АМИР плаче во Македонски спорт и објаснува дека КОМЕСАРОТ,т.е Томчето кој цела сезона ви помога,дека на нас ни помагал веќе цел месец...Тоа е тоа кога губи е најголем плачко на светот и виновници за поразот секогаш бара на друго место а не кај неговиот ГЛУПАК Емил,и кај неговите исфрустрирани играчи на чело со Нослото.:helou:Е бравос, бравос, бравос. Значи уште тоа било кусо да погоделе некој? Чим е така ја утре ке си го земам пиштолот и ке пукам по играчите и се додека не погодам некој, нема да смее да ме гибне никој....
Носло!! кој носло бе може да кажиш оти не знам на кој мислиш бтв од ваш Богоев поголем носло здравје нема никогаш да се роди како шпакла за бурек му е.Не сваќаш што сакам да ти казам финтата е што АМИР плаче во Македонски спорт и објаснува дека КОМЕСАРОТ,т.е Томчето кој цела сезона ви помога,дека на нас ни помагал веќе цел месец...Тоа е тоа кога губи е најголем плачко на светот и виновници за поразот секогаш бара на друго место а не кај неговиот ГЛУПАК Емил,и кај неговите исфрустрирани играчи на чело со Нослото.:helou:
Очигледно го немаш видено продадениот што се продава за 200 евра...Па ке имаш до знење кој е најголемиот НОСЛО....Носло!! кој носло бе може да кажиш оти не знам на кој мислиш бтв од ваш Богоев поголем носло здравје нема никогаш да се роди како шпакла за бурек му е.![]()
Јас колку што памтам ова е прв пат Амир да се обрате преку медиуми, додека вие бевте тие кои цимолеа, плачеа, се молеа, сакавте да го растурате клубот, па неќете, па Панајотис ке давал оставка , па не давал, и триста плачки судии биле за вас ова она. А Амир еднаш се изјаснал јавно и на глава му се качивте човекот нема да може да спиеНе сваќаш што сакам да ти казам финтата е што АМИР плаче во Македонски спорт и објаснува дека КОМЕСАРОТ,т.е Томчето кој цела сезона ви помога,дека на нас ни помагал веќе цел месец...Тоа е тоа кога губи е најголем плачко на светот и виновници за поразот секогаш бара на друго место а не кај неговиот ГЛУПАК Емил,и кај неговите исфрустрирани играчи на чело со Нослото.:helou:
Целата работа беше тоа околу казнувањето на Дамир и Грне...Можеби да Грне заслужено но работата беше околу Дамир раководството беше крајно разочарано од КОМЕСАРОТ,т.е Амир што вика дека на нас ни помагал а не осакати и игравме минус Грне кој значи многу во нашата ротација...И да го имавме Грне сега сликата можеби ќе беше многу друга...Поздрав и се надевам на фер и коректно судење на судиите утре па нека победи подобриот.:helou: :helou:Јас колку што памтам ова е прв пат Амир да се обрате преку медиуми, додека вие бевте тие кои цимолеа, плачеа, се молеа, сакавте да го растурате клубот, па неќете, па Панајотис ке давал оставка , па не давал, и триста плачки судии биле за вас ова она. А Амир еднаш се изјаснал јавно и на глава му се качивте човекот нема да може да спие![]()
Не сваќаш што сакам да ти казам финтата е што АМИР плаче во Македонски спорт и објаснува дека КОМЕСАРОТ,т.е Томчето кој цела сезона ви помога,дека на нас ни помагал веќе цел месец...Тоа е тоа кога губи е најголем плачко на светот и виновници за поразот секогаш бара на друго место а не кај неговиот ГЛУПАК Емил,и кај неговите исфрустрирани играчи на чело со Нослото.:helou:
Ни сум,ни пак сакам да се правам најпаметен и само си правам муабет а на кој не ми одговара да ги чита моите постови оК...Тоа е негов проблем...За болидираното ни пак навредувам некого од вас ни пак сакам да бидам навердувам дали ти е јасно?Ти сам не знаиш шо лафиш бре, ти ли најде од сите за плачки да зборуваш, па ти си најголем женски полов орган од сите тука бре...
Само јадиш гомна против Фени па и смајлиња става на крајот, оди гони се на твојта тема ајде не ни требат твоите експертски анализи тука, па и со големи букви нагласил глупак за Емил, за вашите тренери треба ли да почнам да зборуам.... а тој нослото шо го викаш титула ви освои лани бе копиљаку ни еден, доста дроби ајде врска немаш животот, оди играј си камај камај надвор ајде, најпаметен од сите се курдисал он тука![]()
НЕ Е ЈАСНО!Ни сум,ни пак сакам да се правам најпаметен и само си правам муабет а на кој не ми одговара да ги чита моите постови оК...Тоа е негов проблем...За болидираното ни пак навредувам некого од вас ни пак сакам да бидам навердувам дали ти е јасно?
Се оК те разбирам некогаш така ми е и на мене на нашиот Фан Клуб но секако дека не реагирам со навреди...Ни пак навердувам ни пак сакам да бидам навредувам да знаеш...А ти не ми се прави ного џек тука...НЕ Е ЈАСНО!
Ти кога јадиш гомна очекуј одговор од мене, а дали ќе те навредам право да ти кажам к*р ме боле иако тоа воопшто не ми е намера ама стварно ми го пукате филмот, како сакаш свати ме, ако мислиш дека со тоа шо ставаш некои безвезални иконички на крајот од постот си ја направил работата ОК се лажеш.
Пишуваш на јавен форум и на тема кај шо не припаѓаш затоа малку повеќе ќе припазиш на устата.
Сеа јасно ли ти е зошто доби одговор?
Криво ви е што немате сеуште титула освоено со Фени. И без навреди, сепак форумов е за дискусии. Силата измерете си ја на друго место! А не преку форумиве. И ја можам да кажам дека утре ќе дојдам со калаш у Јасмин ќе ги изубијам сите од Фени и че си одам.Ти сам не знаиш шо лафиш бре, ти ли најде од сите за плачки да зборуваш, па ти си најголем женски полов орган од сите тука бре...
Само јадиш гомна против Фени па и смајлиња става на крајот, оди гони се на твојта тема ајде не ни требат твоите експертски анализи тука, па и со големи букви нагласил глупак за Емил, за вашите тренери треба ли да почнам да зборуам.... а тој нослото шо го викаш титула ви освои лани бе копиљаку ни еден, доста дроби ајде врска немаш животот, оди играј си камај камај надвор ајде, најпаметен од сите се курдисал он тука![]()