Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
ke te tepam samo ako ne mi go doneses green sreet hooligans:):):):):):):)

Нема шанси, ќе се зберете лозари во штабот ќе го гледате сите и после ќе ме направите зелка штетен е тој филм. :pos:

П.С Исплашени сме, незнам како да дојдам сега во Кавадарци, не очекува артилерија.:pos:

Нема шанси, ќе се зберете лозари во штабот ќе го гледате сите и после ќе ме направите зелка штетен е тој филм. :pos:

П.С Исплашени сме, незнам како да дојдам сега во Кавадарци, не очекува артилерија.:pos:
e da da ti kazam na nas vlijaat filmovi ednas go gledavme u zivo
fa hooligans i odma zbudalevme(nov e filmot....zakon e se rasprava za edni mnogu jaki de4ki):pos2:

Абе побарај си шалче на фени на билетара, носи си го цела утакмица и ќе си уживаш :) никој нема да те задева.

И мене ми се иде ама кога ке видате ср таблички на колата :kesa: затоа ми е инаку не би ме познале ако дојдам

Да бе, ќе одам на билетарата и ќе кажам --> "Чичеее дај еден шал фени" и кога ќе ме слушне како зборувам на дијалект, ќе ме направа зелка. Хахахаха !

Еј абе и јас ќе одам со кола ама ќе нема ли ајдуци со афтобус? А ако некој не дај боже ја допре колата на брчет ми тешко ќе се снајде !

Ае за таблици, паркирај некаде подалеку од салата и не бери гајле.
А внатре, само седи си мирен, да не ти се случи "Nije svejedno"

Инаку кога ќе се игра следниот меч?

Тончи тешко да има следен меч, 3-2 водат ни кавадарчани и сигурно ќе не решат во Вторник или Среда незнам кога се игра.

Да бе, ќе одам на билетарата и ќе кажам --> "Чичеее дај еден шал фени" и кога ќе ме слушне како зборувам на дијалект, ќе ме направа зелка. Хахахаха !

Слушај сеа, си купуиш карта и викаш: “Шефе дај еден шал“ и готово, не викај шал на фени оти тоа се подразбира, и да не си зуцнал нешто на струмички оти условите у кавадаречката болница на се најидеални за подолг престој, ее тка разбрааме ли се (вака ли е на струмички) :pos:

А утакмицата кога е ќе бидите благовремено известени кога ќе ги видам плакатите на чаршијата. ајт

Ако имаш некој од друштво што владее некој друг дијалект, немаш гајле :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom