Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Паролата на западот ќе биде од ТЕКСАС т.е од мене и екипа ќе видете за што се работи.

Ааа Сениорите со ладни оружја работат, ќе има буц буц у грбот :pos:

Ааа Сениорите со ладни оружја работат, ќе има буц буц у грбот :pos:

Ќутиа даа цела Македонија не разбра првен Лего па Симо итн итн се е за никаде а ако се десе некоа гужва можно е и тоа.:pos::pos::pos:

Або ако, убаво е да ве знаат за шо сте способни, нема никој да се заебава со вас :jaj:

И шо транспарента ќе ставате даа, дај кажи не не држи у неизвесност :vozbud:

Вака сеа паролата нема да биде од Лозари туку лично од мене и од екипата а за шт осе работе нема да кажам до вторник не ме прашујте више затоа еве сеа а спремаме да се исуше убаво до вторник.

Аалварсан Ѓоке ви кешки напрајте а, еве ја ништо не те прашуам за содржината, само ако може да кажиш кај ќе стое.

Вака сеа паролата нема да биде од Лозари туку лично од мене и од екипата а за шт осе работе нема да кажам до вторник не ме прашујте више затоа еве сеа а спремаме да се исуше убаво до вторник.

okkkk.Mi se sviga iznenaduvanjetoooo.Ke bide jakoo

Паролата ќе стое на шипките у првиот ред на западот кај што ќе седиме кој сака да ме знае ќе носам дрес Македонија и на десната рака имам завои т.е повреден сум да ме упознаат Струмичани Ѓоко од Тексас да го видат.:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

deca numu vi texas malo ako se digne ami ako se digne voa mojto maalo :baeh: :pos2: ce ima :duel::jaj::violent1::pishtoldz
mala sala

Ѓоко црнци да те ебат ја како ќе а видам паролата одозгора :pos::pos::pos:
Па треба 2 саата пред утакмица да фанам место кај ултрасите:pos2:

Ѓоко црнци да те ебат ја како ќе а видам паролата одозгора :pos::pos::pos:
Па треба 2 саата пред утакмица да фанам место кај ултрасите:pos2:

Moре ами сеа што да правам јас да го ебам ќе а изнесам некако и западот да ја виде на крајот од утакмицата ќе ја растегниме на сред сала ако не пуштат господата од плави оркестар како и да е тиа што треба да ја видат ќе ја видат а воа за црнците ќе ти ги наврам врвците тиа двајца се шо ги имаме и тиа по фризеки одат.:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Абе само таа можела да ги издрже и двајцата у исто време :pos2:

И други пробале ама се заебале :jaj:
А инаку нешто слабо излеват кошаркарите у последно време, нуму да ги фане зорт браќата па на рачни рад да преминат :drk::pos::pos::pos:

luge da vi i navram transparentite aj kazujte so ke ima na niv napisano

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom